Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 99 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 99 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 5 май 2022 по DIEMA FAMILY.

Ванеса моли Паулино да приеме помощта ѝ като компенсация за сторените ѝ обиди. Той отговаря, че не се чувства наранен от нея, нито съжалява за моментите, прекарани с нея, тъй като те са били прекрасни. Миг по-късно те изповядват любовта си и се отдават един на друг. Алберто предупреждава Изауро, че Марина не е сама и уязвима. Рикардо ревнува. Той напомня на Алберто, че след като се е оказало, че той не е баща на сина на Марина, трябва да се отдалечи от тях.

Рикардо и Изауро си разменят думи. Рикардо предупреждава мъжа, че няма да му позволи да използва бащинството си, за да притеснява Марина. Изауро го заплашва. Той го предупреждава да не го провокира, защото може да принуди Марина да прекрати годежа им. Сусана се опитва да убеди бившия си любовник, че все още го обича и че той много ѝ липсва, но той не се заблуждава. Анита чува как Паулино признава на Йоланда, че се е върнал при Ванеса, защото я обича.

Луис отново моли Марина за прошка. Той обещава, че отсега нататък ще защитава нея и внука ѝ, така че никой повече да не ги нарани. Марина признава, че е носила обида твърде дълго и иска да се отърве от това бреме. Тя предупреждава баща си, че има нужда от време, за да му се довери. Анита съобщава на Паулино, че очаква детето му. Исауро се среща с Рафито. Той предлага на Марина да се оженят, но тя отхвърля предложението му. Марина признава на Рикардо, че е дала сина си на Изауро с натежало сърце.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?