Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 84 какво ще се случи?

Добави коментар

Луис моли Торибио за прошка. Вижте какво ще се случи в епизод 84 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 14 април 2021 по DIEMA FAMILY.

Мелендес разпитва Ванеса за инцидента. Хилда ги прекъсва, за да помоли полицая да излезе. Торибио разкрива на Марина, че бавно си спомня дните на своята младост. Тя му обещава да не позволява на Луис да го нарани отново. Алберто разказва на Ерик за проваления брак на Ванеса и Едсон. Хилда признава на Ванеса, че никога няма да преодолее загубата на сина си. В същото време тя изразява радостта си, че не е останала сама на света, защото я има. Сусана оказва подкрепа на жената.

Луис признава на Торибио, че го е разочаровал два пъти - не е изпълнил задълженията си на приятел или на морален авторитет. Той иска да го компенсира по някакъв начин за годините на страдание. Торибио не вярва в разкаянието му и му нарежда да си тръгне. Марина също така смята, че Луис изобщо не съжалява за постъпката си. Единственото, което го интересува, е да продължи да вижда внука си.

Ванеса разкрива на Алберто, че причината за спора ѝ с Едсон е развод. Тя е искала да напусне съпруга си, защото той е биел. Тя го моли да не споменава на никого за това, защото се страхува, че ще я обвинят в опит за убийство. Луис разказва на Сусана как са се отнесли с него, когато е отишъл да се извини на Торибио. Тя го убеждава да забрави за сина на Марина и за клошарите, които не заслужават вниманието му. Той ѝ казва да не говори лошо за внука му. Готов е на всичко, за да продължи да го вижда. Д-р Замудио дава шанс на Изауро за успешна операция, но го предупреждава, че го очаква труден път. Паулино убеждава Анита да се върне при него. Тя му предлага да посети Ванеса.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?