Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 8 какво ще се случи?

1 коментар

Алберто разбива сърцето на Марина . Вижте какво ще се случи в епизод 8 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 29 декември 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто и Ванеса се срещат с Марина. Ванеса се представя като годеницата на Алберто. Алберто се опитва да се извини на Марина. Тя го упреква, че я е целунало и е вдъхнало надежди, като е скрило истината за годежа им. Тя не иска да слуша обясненията му и изобщо да се занимава с него.

Исауро иска от Дамяна да забрани на Марина да се среща с Алберто, тъй като той само ще ѝ причини страдание. Тя му напомня, че няма право да решава съдбата на Марина. Той смята друго. Той ѝ напомня, че е спасил живота ѝ с риск за своя. Дамяна започва да подозира, че д-р Исауро е влюбен в Марина.

Пруденсия научава от Луис, че Марина отново се е промъкнала в земите им, за да се срещне с Алберт. Тя не е съгласна с мнението на съпруга си, че момичето умишлено използва слепотата си, за да омотае сина им около пръста си.

Марина разкрива на Дамяна, че е била измамена от Алберт. Тя се е заблудила, че той изпитва истински чувства към нея, но се оказало, че има годеница. Тя си спомня и за неприятна среща с Луис, който я прогонва от ранчото си и е ѝ казал, че не е добре дошла там. Дамяна се ядосва, че дъщеря ѝ страда заради семейство Окаранса и решава да ѝ даде обеците с аквамарин.

Алберто признава на баща си, че Паулино го е ударил, защото е целунал Марина. Дон Луис моли Алберто да не казва нищо на Ванеса, защото в противен случай ще има проблеми в отношенията им. Алберто се застъпва пред баща си и не позволява на Паулино и семейството му да бъдат изхвърлени пт ранчото.

Благодарение на застъпничеството на Алберто Паулино и Йоланда получават разрешение да останат в хасиендата. Дамяна подозира, че ревността на Изауро се дължи на несподелената му любов към Марина. Тя решава, че той не трябва да ги посещава повече. Той се опитва да я убеди, че е воден единствено от загриженост за тяхната съдба. Ангустиас кара Пруденсия да разбере, че Алберто си е загубил главата заради Марина, въпреки че самият той не го осъзнава.

Марина казва на Исауро, че Дамяна не е истинската ѝ майка и че обеците с аквамарин, са били на майка ѝ Еулалия. Исауро започва да се интересува от произхода на Марина.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?