Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 28 какво ще се случи?

Добави коментар

Алберто е разочарован от майка си и я моли да не се меси в живота му. Вижте какво ще се случи в 28 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 26 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Пруденсия е загрижена за Марина. Тя се опасява, че раздялата с Алберт е била голям удар за нея. Исауро отказва да даде на Марина акта ѝ за раждане. Той я лъже, че го е изпратил заедно с други документи, необходими за изследването. Алберто предлага на Марина да поискат копие от общината. Освен това той я убеждават да си мълчи за сватбата им - колкото по-малко хора знаят за плановете им, толкова по-голям е шансът никой да не застане на пътя им.

Сусана се опитва да подобри настроението на Алберто след предполагаемата му раздяла с Марина. Тя го съветва да не се затваря за света. Той напомня на жената, че връзката му с Марина не бива да я интересува. Пруденсия приема с недоверие новината, че Дамяна е майка на Марина. Ангустиас ѝ казва, че Дамяна се е забъркала с чужденец, за да обясни от кого момичето е наследило светлия цвят на очите си.

Паулино спазва обещанието си да не обръща внимание на Ванеса, а Йоланда провокира ревността ѝ, като ѝ казва, че брат ѝ сега търси истинската любов. Дамяна прави Балдомеро най-щастливия човек на света, като го приема за свой годеник. Торибио се опитва да си извади лична карта, за да може да бъде свидетел на сватбата на Марина.

Алберто и Марина искат благословията на Дамяна, за да могат да се оженят. След като получава одобрението ѝ, той обещава да се грижи за дъщеря ѝ и да я защитава дори от собственото си семейство.

Ванеса се опитва да се сближи с Алберто, вярвайки, че връзката му с Марина е приключила. За да не събуди подозрение, той продължава да лъже, така че нищо и никой да не може да попречи на сватбата им.

Пруденсия признава на сина си, че е помолила Марина да се раздели с него. Тя обяснява, че е мислила само за него. Алберто е разочарован от поведението на майка си. Той я кара да разбере, че Марина е била готова да се жертва, но той не ѝ е позволил и че все още са заедно. Сусана съобщава на Луис, че Алберто и Марина са се разделили. Мъжът се радва на новината. Междувременно, тайно от всички, Марина и Алберто се женят.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?