Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 27 какво ще се случи?

Добави коментар

Марина се съгласява да стане съпруга на Алберто. Вижте какво ще се случи в 27 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 25 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто предполага, че Марина крие нещо от него. Той ѝ напомня, че са влюбени и затова няма да я остави. Пруденсия казва на Сусана, че е помолила Марина да скъса с Алберто и се чувства зле заради това. Сузана смята, че е постъпила правилно. Тя смята, че няма защо да се тревожи за съдбата на едно бедно селско момиче, което скоро ще бъде забравено от Алберто. Пруденсия обаче смята друго. Тя вярва, че Марина е добро момиче и че изпитва искрени чувства към сина ѝ.

Паулино признава на баща си, че последният му разговор с Ванеса е охладил решимостта му да осъществи плановете си. Маргарито убеждава сина си, че не бива да се притеснява от мнението на хората и да прави това, което смята за правилно, и че един ден в живота му ще се появи жена, достойна за любовта му. Алберто убеждава Марина да прекарат нощта заедно. Тя се съгласява. Сусана повтаря на Ванеса това, което Пруденсия ѝ е казала за разговора ѝ с Марина. Ванеса не вярва, че Марина ще скъса с Алберто.

Алберто подава на Марина годежен пръстен и я моли да се омъжи за него. Тя се съгласява да стане негова съпруга. По-късно тя споменава на Йоланда за интимните моменти, прекарани с Алберто. Тя заявява, че няма да удържи на думата си, дадена на Пруденсия, и няма да напусне Алберто. Сусана смаята, че ако Марина и Алберто се разделят, Ванеса трябва да се възползва от момента и да го утеши , за да ѝ обърне внимание отново. Особено след като всеки момент ще останат без дом.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?