Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 26 какво ще се случи?

Добави коментар

Пруденсия застава между Марина и Алберто. Вижте какво ще се случи в 26 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 24 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Алберто решава да стане независим и да се премести в града с Марина, въпреки че родителите му са против, той вече е планирал да работи и учи едновременно, за да издържа Марина и майка ѝ. Решен да узакони връзката им, Алберто мисли за стъпките, които трябва да предприеме, за да се ожени за Марина възможно най-скоро, и също така избира красив годежен пръстен/

Луис иска Алберто първо да получи медицинска диплома и едва след това да се жени. Той обяснява на сина си, че не е бил против да премести датата на сватбата си с Ванеса, тъй като за разлика от Марина предишната му годеница отдавна е смятана за член на семейството. Марина ще трябва да им докаже, че е подходяща за него. Ванеса казва на Паулин, че не го обича и го е използвала, за да забрави за Алберт. Тя му заявява, че не би паднала толкова ниско, че да се среща с беден мъж. Сблъсквайки се с нейните обидни думи, той се заклева никога повече да не я търси и да я забрави завинаги.

Исауро се опитва да се помири с Алберто, като му казва, че повече няма да пречи на връзката му с Марина. Сега той ще се среща с нея само за да ѝ предложи приятелството си, за да може тя да завърши обучението ѝ. Исауро казва на Алберто, че е дал на Марина всички необходими документи. Той добавя, че се интересува от щастието на момичето и ако тя смята, че ще го изживее с него, няма да възрази. Закариас се връща в дома на Дамяна, за да я заплаши и да ѝ каже, че Марина ще понесе последствията, ако някога спомене неговото име или това на дон Луис.

Пруденсия съобщава на Марина, че въпреки че е приета в хасиендата, тя и Луис не одобряват връзката ѝ с Алберто. Тя обяснява, че съпругът ѝ е положил много усилия, за да се съгласи с идеята на Алберто, защото момчето е заплашвало да напусне дома си. Тя се опитва д убеди Марина, че любовта не е достатъчна, за да бъдат двама души заедно, и я подтиква да напусне Алберто. Марина обещава, че ще го направи.

Съкрушена от думите на Пруденсия, Марина разговаря с Алберто, за да прекрати връзката им. Въпреки голямата си любов, тя не иска да бъде виновна за разпадането на семейство Окаранса.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?