Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 25 какво ще се случи?

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в 25 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 21 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Луис разкрива на Изаурo плана си да се подиграе с Марина по време на вечерята в хасиендата. Лекарят предупреждава мъжа, че Марина е интелигентна и че той лично се е погрижил за добрите й маниери. Алберто споделя съмненията си с Ангустиас. Той смята, че Марина няма да приеме покана от баща му, след като той се е отнесъл грубо с нея. Ангустиас не вярва във внезапната промяна на мнението на Луис. Той съветва Алберто да е внимателен по време на вечеря.

Сусана моли Луис да запази спокойствие по време на вечерята с Марина в хасиендата. В противен случай планът им ще се провали. Луис я кара да разбере, че им предстои трудна задача, защото Марина не е дивачката, за която са я смятали. Пруденсия е заинтригувана от Марина. Ангустиас ѝ споменава, че е сирак, отгледан от приемната си майка, и че животът ѝ не е бил лесен.

Ванеса обвинява майка си, че е злепоставила Марина. Тя намеква, че е чакала с нетърпение тя да направи грешка, за да я злепостави, докато тя се е държала безупречно и е доказала на всички защо Алберто се е влюбил в нея. Сусана не приема това. Тя нарежда на дъщеря си да се намеси и да съблазни Алберто, преди двете да се окажат на улицата.

Ванеса се подчинява на заповедите на майка си. Пред Алберто тя се преструва на наранена от гледката на него и Марина заедно. Тя казва, че предпочита да гледа на поведението му като на опит да докаже на баща си, че е достатъчно възрастен, за да взема самостоятелни решения. Тя изразява и надеждата си, че той ще се върне при нея, когато разбере, че няма нищо общо с Марина. Дамяна е обезпокоена от посещението на Изауро.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 112 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 111 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 110 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 109 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?