
Макар и 13 години на екран, водещият Ути Бъчваров успява да намери най-верния тон и визия за своите зрители. Както с подхода към храната с неизчерпаемото си чувство за хумор, така и с адекватните по цена и разнообразие на продукти рецепти. От началото на годината Ути успя да обиколи 12 града в страната със своя пътуващ кулинарен теaтър, за да изнесе невeроятните си кулинарни демонстрации на открито. През юни завърши първият пътуващ пролетнен цикъл на „Вкусно”, кулинарните пърформанси продължават и през септември.
За периода юни 2009-юни 2010 кулинарното токшоу е увеличило три пъти приходите си от реклама и спонсорство.

Рубриката „Рецептата на Ути” е в услуга на работещите домакини, давайки им синтезирана информация за определено ястие, което те да могат да приготвят бързо и лесно. 12:30 си остава часът на „Бързо, лесно, вкусно”, но с нови елементи на токшоу.
Водещият и неговите гости дискутират теми, пряко или косвено свързани с храненето, здравословния начин на живот, кулинарните пътешествия и традиционните ястия. Освен това в обедния модул на „Бързо, лесно, вкусно” експерти по храненето споделят професионални мнения и съвети.