Предавания Кулинарни

Бързо, лесно, вкусно

Добави коментар

Бързо, лесно, вкусно е кулинарно ток шоу на БНТ1. Излъчва се от понеделник до петък от 12:30 часа, след обедната емисия новини, с продължителност 30 минути.
„Бързо, лесно, вкусно”След 13 години на екран най-дълголетното кулинарно ток шоу в родния тв ефир започва нов етап от своето развитие. От началото на 2010 година зрителите на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ1 имат възможност да гледат два модула на предаването, с две издания ежедневно. 

От понеделник до петък точно в 18:50 часа водещият Ути Бъчваров представя по една рецепта в познатия забавен и динамичен стил. Рубриката „Рецептата на Ути” е в услуга на работещите домакини, като им дава синтезирана информация за определено ястие, което те да могат да приготвят бързо и лесно.

водещият Ути Бъчваров

„Бързо, лесно, вкусно” се излъчва както досега от понеделник до петък от 12:30 часа, след обедната емисия новини, с продължителност 30 минути, но с нови елементи на ток шоу. В първата 7-минутна част, Ути повтаря рецептата от предишния ден, а в останалото време, заедно със своите гости, дискутира теми, пряко или косвено свързани с храненето, здравословния начин на живот, кулинарните пътешествия и традиционните ястия. Също така в обедния модул на „Бързо, лесно, вкусно” експерти по храненето споделят професионални мнения, знания и съвети.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бързо, лесно, вкусно , "Кой е по-по-най" - детско шоу с водещ бате Енчо

Ути Бъчваров храни с миш-маш и винен кебап европейски дипломати в Санкт Петербург

„Бързо, лесно, вкусно” – с три пъти по-високи приходи от реклама и спонсорство

„Бързо, лесно, вкусно” два пъти дневно

Канал 1 с нова програмна схема и ново име

Кой е по-по-най?