Архив Рейтинг

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead” стана премиерен сериал номер 1

Добави коментар

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead” стана премиерен сериал номер 1 в историята на кабелната телевизия на САЩ по общ брой на зрителите и всички основни демо версии

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead” стана премиерен сериал номер  1 в историята на кабелната телевизия на сащ по общ брой на зрителите и всички основни демоверсии

90-минутният епизод регистрира 10.1 милиона зрители, включително 6.3 милиона зрители между 18-49 години

В момента AMC САЩ предлага три от петте най-гледани премиерни сериала в историята на кабелната телевизия сред хората на възраст 18-49 години и двата най-гледани нови премиерни сериала за 2015 година

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

Световната премиера на Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead” влезе в телевизионната история на САЩ със своите 10.1 милиона зрители на живо/в същия ден и се превърна в премиерен сериал номер 1 в историята на кабелната телевизия на САЩ по общ брой на зрителите и на всички основни демоверсии.

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

Премиерният епизод беше гледан от 6.3 милиона души на възраст 18-49 години. С това демографско постижение, за което може само да се мечтае, AMC в момента предлага три от петте най-гледани премиерни сериали по кабелната телевизия на всички времена по брой на гледанията на живо/в същия ден – „Пази се от живите мъртви“/“Fear the Walking Dead” на първо място (2015), „Обадете се на Сол“/“Better Call Saul” на второ място (2015) и „Живите мъртви“ / “The Walking Dead” на пето място (2010).

“Благодарности и поздравления за Робърт Къркман, Дейв Ериксон и блестящите изпълнителни продуценти, както и за целия актьорски състав и технически персонал на „Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead”, каза Чарли Колиър, президент на AMC и SundanceTV.

“Става все по-трудно да се оцени успехът на един филм в първата вечер. Независимо от това, ние съобщаваме тези рейтинги по брой на гледанията на живо/в същия ден, тъй като „Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead” отбеляза рекорден брой гледания, което има още по-голямо значение в настоящата епоха на отсрочено гледане и фрагментирана зрителска аудитория. Наистина е постижение да имаш съпътстващ сериал от такъв мащаб на телевизионен филм номер едно, който провокира масово гледане на живо, социална дейност и има значение на поп-културно събитие. Естествено, всичко това би било невъзможно без почитателите на филма, чийто интерес доведе до тези впечатляващ резултати.” 

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

„Пази се от живите мъртви“ / “Fear the Walking Dead”

Първият сезон на „Пази се от живите мъртви“/ „Fear the Walking Dead”, ще включва шест епизода тази есен. Филмът ще се завърне на екраните с втори сезон от 15 епизода следващата година.  Премиерата на сериала беше излъчена по AMC Global едновременно в над 125 страни.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пази се от живите мъртви

Драматични финални шест епизода на „Пази се от живите мъртви“ по AMC

Завладяващ междинен финал на „Пази се от живите мъртви“ по AMC на 19 юни

Очаквайте премиерата на осмия и финален сезон на „Пази се от живите мъртви“

Кои са героите в премиерния сезон 6 на сериала „Пази се от живите мъртви“ и какво се случва с тях?

Шестият сезон на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ идва през октомври