Актуално В програмата

„Бързо, лесно, вкусно” два пъти дневно

Добави коментар

От началото на тази година зрителите на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ1 ще имат възможност да гледат два модула на предаването, с две издания ежедневно.
Бързо, лесно, вкусноОт началото на тази година зрителите на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ1 ще имат възможност да гледат два модула на предаването, с две издания ежедневно.

След 13 години на екран най-дълголетното кулинарно токшоу в родния тв ефир започва нов етап от своето развитие. От началото на тази година зрителите на „Бързо, лесно, вкусно” по БНТ1 ще имат възможност да гледат два модула на предаването, с две издания ежедневно.

От понеделник до петък точно в 18:50 часа водещият Ути Бъчваров ще представя по една рецепта в познатия забавен и динамичен стил. Всички вкусни предложения на Ути ценителите на кулинарното изкуство ще имат възможност да консултират и на сайта на БНТ – www.bnt.bg.

Бързо, лесно, вкусноРубриката „Рецептата на Ути” ще е в услуга на работещите домакините, давайки им синтезирана информация за определено ястие, което те да могат да приготвят бързо и лесно. 12:30 си остава часът на „Бързо, лесно, вкусно”, но с нови елементи на токшоу. Като в първата си 7 минутна част Ути ще повтаря рецептата от предишния ден, а в останалото време ще дискутира теми, пряко или косвено свързани с храненето, здравословния начин на живот, кулинарните пътешествия и традиционните ястия.

Също така в обедния модул на „Бързо, лесно, вкусно” експерти по храненето ще споделят професионални мнения и съвети
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бързо, лесно, вкусно

Ути Бъчваров храни с миш-маш и винен кебап европейски дипломати в Санкт Петербург

Бързо, лесно, вкусно

„Бързо, лесно, вкусно” – с три пъти по-високи приходи от реклама и спонсорство

Канал 1 с нова програмна схема и ново име