Архив Рейтинг

1 200 000 зрители се забавляват с „Гласът на България”

Добави коментар

Надпреварата и споровете между Миро, Десислава, Наско и Орлин и уникалните изпълнения на колоритни и известни участници са изборът на зрителите в неделя вечер

Надпреварата и споровете между Миро, Десислава, Наско и Орлин и уникалните изпълнения на колоритни и известни участници са изборът на зрителите в неделя вечер

На 12 октомври в 20.00 часа bTV излъчи поредния епизод от кастингите „на тъмно” на най-гледаното и обичано музикално шоу у нас – „Гласът на България”. Резултатите на това издание на музикалното шоу, според данните на ГАРБ, го затвърждават като категоричен лидер в българския ефир, привличайки близо 50% от цялата телевизионна аудитория (около 1 200 000 зрители), която в неделя вечер е била пред малкия екран. Интересът на аудиторията към събитията на сцената на шоуто нарастват постепенно като пикът на зрителския интерес достига почти 1 милион и 332 хиляди души. „Гласът на България” бележи успех и сред младите зрители на възраст 18-34, както и сред зрителите на възраст  18-49, където аудиторният дял е съответно 44% и 47%.

Седмият епизод на шоуто започна от Болград с историята на 21 годишната Светлана Чапразова, която пропътува стотици километри с автобус, за да се яви в „Гласът на България” и да изпее пред треньорите не друго, а „Я кажи ми, облаче ле бяло”. В неделя вечерта зрителите видяха как 35 годишна дама от Пловдив поведе „своята битка” боса и облечена в сватбената си рокля, а Мартен изгуби ума и дума, когато разбра, че дамата е знаела преди него и всички зрители кои ще бъдат треньорите. 20 годишна лекоатлетка, носителка на 62 медала също шашна менторите с таланта си, 53 годишен мъж от Криводол извади глас напомнящ 17-годишно момче, а в края на шоуто на сцената се качи и известният дует Expose.

Желаещите за изява на сцената на „Гласът на България”, провокираха до такава степен, че  в ефира се чуваха постоянно реплики като: „Въобще няма да злорадствам” - Миро, „Ако никой няма да говори, аз да си я взимам или?” – Наско, „Тази мацка е толкова луда, че ако премине битките ще направи Лейди Гага да изглежда като детска вокална група „Веселите зайчета” – Миро, „Ако бях с тениска, щях да я скъсам” – Деси, „Сега се навря между шамарите” – Орлин и „Не трябва да се подлага на съмнение 6-тото чувство на Деси” – Орлин.    

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър