Актуално Търси се...

Андрей Слабаков в „Търси се...” събота, 10 юли, от 11:00 ч. по bTV

1 коментар

Режисьорът бунтар Андрей Слабаков ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се..”, тази събота, 10 юли, от 11:00 ч. по bTV.
Режисьорът бунтар Андрей Слабаков ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се..”, тази събота, 10 юли, от 11:00 ч. по bTV. Този път зрителите ще видят другата му страна - на верен съпруг, добър баща и истински приятел – такъв, какъвто го познават най-близките му хора.

Андрей Слабаков  в „Търси се...” събота, 10 юли, от 11:00 ч. по bTV


Първата изненада за Андрей ще бъде най-добрият му приятел още от ученическите години – операторът от bTV Васил Мичев.

„ С Андрей седяхме на един чин.  Момичетата бяха луди по него, а аз винаги оставах кофтия пич”, с изключително чувство за хумор ще разкаже Васко. Той ще разкрие, че зад провокативното и арогантното поведение на режисьора всъщност се крие „едно голямо бебе”. „Той твърди, че е добър рибар, но аз съм го виждал с часове да стои и да не хване нищо. А още не мога да го накарам да дойде с мен на лов”, разказва още Васко. Той ще предизвика своя приятел да му изпее любимата им песен, която е на турски език. „Когато съм далеч от България, му се обаждам да ми я пее по телефона”, ще обясни операторът, а зрители ще видят дали Андрей притежава и талант на певец.

Андрей Слабаков  в „Търси се...” събота, 10 юли, от 11:00 ч. по bTVНай-емоционална ще бъде срещата на режисьора с неговата съпруга – актрисата Ернестина Шинова.

„Първата ни среща с Андрей беше, когато бях на 14 години, после имахме още няколко през годините и разбрах, че това е моят човек. Той е много по-добър от мен, много сантиментален и чувствителен”, ще разкрие съпругата му. „Аз имах един изключително труден период. Преживях тежка болест и той не се отдели от мен. Разбрах, че е моята голяма опора и моята голяма любов”, развълнувана ще обясни Ернестина. За първи път зрителите ще видят сълзи в очите на един от най-големите бунтари. „ Аз много я обичам. Можеш ли да не обичаш толкова красива и талантлива жена”, ще признае режисьорът. Той ще получи предизвикателство от своята съпруга да танцува рокендрол и няма да се поколебае да го изпълни.

Андрей ще се зарадва много и на срещата със своята дъщеря – Йоана, която ще го опише като „най-страхотния баща на света”.
„Все по-рядко обаче го виждам да се усмихва. Иначе вкъщи е много забавно, а баща ми е изключителен готвач”, ще признае младото момиче. Йоана ще предизвика баща си да рецитира едно от стихотворенията, които той е написал, а режисьорът ще избере стих, посветен на съпругата му.

Изключително любопитна ще бъде и изповедта на майката на режисьора – Кина Дашева, която ще го върне в годините на неговото детство. „Той беше много дебело бебе. Бунтарският му дух като ученик бързо ни отказа от родителските срещи”, разказва тя. „Често си крещим, караме се, но искам сега да му призная, че аз всъщност много го обичам. Той изглежда привидно озлобен, но вътрешно е добродушен”, разкрива за първи път в интервю майката на Андрей Слабаков.

Андрей Слабаков да вземе гребен и да среше рошавата си коса


Забавна ще бъде и срещата с тъста на режисьора – Чавдар Шинов, който ще признае, че „дъщеря му Ернестина е направила голям удар като се е  омъжила за него”. „Той е един от малкото много красиви и едновременно с това много верни мъже. Не харесвам само това, че много пуши”, откровено ще признае бащата на Ернестина. Той ще провокира Андрей Слабаков да вземе гребен и да среше рошавата си коса в студиото на „Търси се”. Как ще отговори на това предизвикателство – зрителите ще видят тази събота. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Карин Околие със сълзи на очи в своята първа телевизионна изповед в „Търси се…“

Дария Симеонова и съпругът ѝ Антон за втория шанс в любовта в „Търси се…“

​Азис със спиращо дъха признание на дълго пазена тайна в „Търси се…“

Стиляна Николова с лична изповед в „Търси се...“

Владо и Мая Николови открехват завесата на личния си свят в „Търси се…“