Сериали Криминални

Адвокатите

Добави коментар

Боби Донел е млад идеалист, подчинил работата си като адвокат на преследване на справедливостта. Вместо да работи за някоя от престижните адвокатски кантори....
The Practice - криминален сериал, САЩ, 1998

3. сезон

Участват: Стив Харис, Камрън Менхейм, Майкъл Бадалуко, Дилън  Макдърмът, Лиза Гей  Хамилтън

Адвокатите

Боби  Донел е млад идеалист, подчинил работата си като адвокат на преследване  на справедливостта.
Вместо да работи за някоя от престижните адвокатски кантори в Бостън и да защитава богатите и силните, Боби е избрал да се бори за правата на обикновените хора. Той е на чело на малка кантора, която защитава правата на бедните.

Негова дясна ръка е Елинор Фрует. С тях работят още Юджийн Йънг – енергичен млад мъж, израсъл на улицата, Линдзи Дол – неуверено момиче, наскоро завършило Харвард, Джими Берлути – абсолютен ентусиаст, и Ребека Уошънгтън – тяхната разумна и спокойна секретарка. Нещото, с което нито един от тях не прави компромиси, са принципите им.

В третия сезон Линдзи ще се заеме със защитата на бившия си професор и ментор, Джими и Ребека трябва да защитават човек, който цял живот е планирал убийството на жена си, Хелън е по следите на две момчета, обвинени в изнасилване и убийство, а няколко студени досиета са отворени отново.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Адвокатите