Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 40

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 40 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Ведант и Съни разговарят. Съни е изнервен и не може да се съсредоточи върху работата си. Той казва на Ведант, че е разстроен заради Палави. Ведант предлага на Съни да каже на Палави, че Рагав крие нещо от нея. По този начин тя ще бъде заета и ще го остави на мира. Съни се чуди дали това ще проработи.

Рагав прави масаж на Палави. Тя го пита на колко жени е правил масаж. Той не отговаря. Тя му казва, че е трябвало да ѝ каже, тъй като да не каже е същото като да скрие истината. Рагав се опитва да ѝ каже истината. Палави го пита дали говори за Ведант. Той е шокиран, че тя знае за него. Палави казва, че е принудила Фархад да ѝ разкаже всичко. Ведант се обажда на Рагав и го пита дали ѝ е казал истината. Палави пита кой, но той се извинява и си тръгва. Прислужницата казва на Палави, че не може да влезе в стаята си, тъй като търсят телефона ѝ и почистват.

Палави отива в магазина. Тя се извинява на Кришна, че е закъсняла. Съни идва и се държи грубо с Палави и Кришна. Палави пита Съни защо е там. Той ѝ казва да го остави на мира и да мисли за съпруга си. Кой знае колко тайни има той? Палави му удря шамар. Съни я заплашва. Палави казва, че вярва на Рагав повече дори от себе си. Тя му казва да се маха. Съни казва, че ще я накара да му се извини. Кришна пита Палави кой е бил този мъж. Палави казва, че той е гаджето на Кеерти. Кришна казва, че той е лош човек и тя трябва да спаси Кеерти от него.

Текст от potv.bg

Ведант напомня на Рагав за онази нощ през декември. В онази бурна нощ двамата се състезавали един срещу друг, когато той внезапно ударил Мандар. Той казва, че е видял всичко със собствените си очи и ще разкаже всичко на Палави. Рагав казва, че няма да му позволи да се доближи до Палави. Ведант казва, че си има своите начини. Рагав го предупреждава да не замесва Палави. Ведант казва, че инцидентът е унищожил живота на Палави, така че тя има право да знае. Рагав удря Ведант, но той продължава да се смее. Рагав оставя ранения Ведант да лежи на пътя.

Виджай и Милинд не си говорят. Сулочана казва на Манси, че е много щастлива. Манси казва, че Шарда и Милинд все още си говорят, а сега и Амрута говори с тях. Сулочана казва, че няма да им позволи да се съберат отново.

Джая пита Палави дали е намерила телефона си. Прислужницата дава на Палави телефона ѝ. Той е изключен, затова тя го зарежда. Палави вижда записите. Рагав се прибира и решава да разкаже всичко на Палави. Той се опитва да говори с Палави, но тя го гледа странно. Тя казва, че има негов запис от снощи в телефона си. Рагав си мисли, че ѝ е разказал всичко за инцидента от 1 декември.

Текст от potv.bg

Палави пита как е могъл да ѝ причини това. Рагав казва, че може да обясни, но Палави започва да се смее. Тя му казва, че просто се е правела и не е могла да разбере каквото и да е казал, тъй като записът не е ясен. Тя го пита какво се е случило. Палави го дразни. Двамата падат на леглото. Палави се извинява. Рагав се притеснява, че Ведант ще разкрие тайната на Палави.

Палави разказва всичко, което се е случило на Джая и Кеерти. Рагав казва, че не си спомня нищо, и си тръгва, без да яде. Кеерти е в лошо настроение. Джая я пита защо е разстроена, но тя става и напуска масата.

Рагав се чуди какво ще се случи, когато Палави научи истината. Той започва да пие. Мисли си, че не може да развали семейството си, като каже тази истина. Смята, че Палави ще го изостави и това е знак, че не бива да ѝ казва нищо. Рагав е объркан. Той решава, че Палави вече е изстрадала твърде много заради Мандар и не иска тя да страда отново. Решава, че ще защити щастието на семейството си и ще се погрижи за Ведант по свой начин.

Текст от potv.bg

Съни казва на Ведант, че му е дал ужасен съвет и Палави му е ударила шамар. Ведант се изнервя. Той се обажда на Палави и казва, че иска да ѝ каже тайна за Рагав. Палави го разпознава, отправя обиди по негов адрес и му затваря телефона. Шарда ѝ се обажда и ѝ казва да дойде в дома ѝ, тъй като Мандар има рожден ден. Палави се чувства виновна, че е забравила. Джая ѝ казва да не се притеснява. Палави казва, че това не е дреболия. Джая ѝ казва да отиде на "пуджа" и да се извини на Шарда.

Палави търси бялото си сари, но не може да го намери. Тя отива в килера, за да го потърси в разопакованите кашони. Докато търси, кутията на Рагав пада и от нея изпада пръстен. Палави вдига пръстена и вижда, че това е венчалната халка на Мандар. Тя се чуди какво прави този пръстен в нещата на Рагав. Тя пита Рагав защо пръстенът е у него. Той казва, че не знае, и пита чий е този пръстен. Палави казва, че е на Мандар. Рагав е шокиран. Тя пита Рагав дали е познавал Мандар, но Рагав отрича. Рагав казва, че не си спомня. По-късно Рагав казва, че Мандар го е помолил да го закара, но вместо това е взел такси. Той казва, че пръстенът му е паднал, докато се е качвал в колата и той го е прибрал.

Текст от potv.bg

Палави пита как е изглеждал Мандар в онази нощ, дали е бил разстроен. Рагав избягва въпросите ѝ. Палави казва, че има толкова много въпроси, които са останали без отговор. Паллави казва, че Мандар е получил телефонно обаждане в онази нощ и е излязъл незабавно. Те продължили да го чакат, но Мандар така и не се връща. Рагав я пита за обаждането. Джая напомня на Палави да отиде в дома на Дешмух за пуджата. Рагав е объркан дали да каже истината на Палави. Той си мисли, че тя ще разбере истината, но решава да не ѝ я казва. Рагав закарва Палави в дома на Дешмух.

Шарда чака Палави, преди да започне. Виджай казва, че ако на Палави не ѝ пука, не бива да я чакат. Шарда и Виджай се скарват, но Милинд казва на Шарда да не спори днес, тъй като е рожденият ден на Мандар. Те чакат Палави да дойде.

Палави казва на Рагав, че понякога се чуди дали животът ѝ е щял да бъде различен, ако Мандар е бил жив. Тя казва, че има толкова много въпроси без отговор за катастрофата на Мандар и че ще намери отговори. Рагав вижда просякиня на светофара, помага ѝ и ѝ дава пари. Той казва, че тя трябва да ходи на училище и че оттук нататък ще подкрепя образованието ѝ. Палави вижда колко добър е той.

Текст от potv.bg

Палави стига до къщата на Дешмух. Палави казва на Рагав да се прибере, но Шарда го кани да влезе. Тя влизат и започва пуджата. Рагав се чувства виновен. Той се оправдава и си тръгва. Рагав е стресиран и казва, че това чувство за вина ще го убие. Амрута го вижда и се чуди защо се държи странно.

Палави казва на Милинд и Шарда, че Рагав се е срещнал с Мандар. Шарда казва, че няма надежда за завършек и че трябва да оставят въпроса така. Тя казва на Палави да се съсредоточи върху настоящия си живот, тъй като всичко това може да не се хареса на Джая. Палави казва, че може да гарантира, че Джая е много разбираща и Рагав също ще я подкрепи. Тя се заклева да открие истинския виновник. Палави казва, че ще посети полицейския участък и си тръгва. Амрута разказва на Милинд и Шарда, че е видяла Рагав навън и той е изглеждал много притеснен.

Палави стига до полицейския участък. Тя научава, че главният инспектор е преместен и случаят на Мандар е приключен. Палави казва, че сама ще разследва случая. Един полицай съобщава на Рагав за посещението на Палави в полицейския участък. Рагав е притеснен.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 65

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63