Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 39

Добави коментар

Ведант заплашва Рагав. Палави и Джая се напиват. Вижте какво ще се случи в епизод 39 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Кеерти говори със Съни и казва, че ще прекрати поста си с пастата, която той е приготвил. Тя не може да я намери. Съни си мисли, че ако някой друг е изял тази паста, той ще има проблеми. Той упреква Кеерти, че не е изяла пастата предишната вечер. Тя му се извинява, но той я смъмря.

Рагав носи закуска на Палави. Тя му дава протеинов шейк, за да прекрати поста си. Джая го пита дали има подаръци за Палави. Той няма. Палави казва, че не иска подаръци, а иска той да ѝ обещае нещо. Казва, че каквото и да се случи, тя винаги ще бъде до него и той никога не трябва да си мисли, че е сам. Рагав е обхванат от параноя и си въобразява, че ръцете му са окървавени. Палави го успокоява. Палави и Рагав закусват заедно. Рагав не може да изкара от ума си станалото. Той си тръгва, като казва, че има среща. Джая пита какво се е случило, а Палави казва, че има някакъв проблем в офиса.

Милинд показва сметката за ток на Виджай и го моли да плати своята част. Виджай казва, че Милинд плаща сметката всеки месец, така че защо му иска пари този месец. Милинд му казва, че Виджай му е казал, че това не е неговата къща, така че той ще плати само своята част от дължимото. Виджай му казва, че вече ще трябва да плаща наем.

Текст от potv.bg

Рагав среща жена на уединено място. Той я пита нещо за 1 декември. Двамата спорят и жената си тръгва.

Палави се обажда на Фархад и го пита защо не е придружил Рагав. Той казва, че не се чувства добре, откакто е ял онази паста. Той казва, че лекарят е казал, че в пастата е имало нещо примесено. Един слуга казва на Палави, че Кеерти е донесла пастата отвън. Тя отива да говори с Кеерти. Тя ѝ казва, че Съни е приготвил пастата за нея. Палави ѝ казва, че я е дала на Фархад, тъй като не е знаела, че е нейна. Палави разбира, че Съни е сложил нещо в пастата за Кеерти.

Рагав отива в магазина на Палави. Мисли, че трябва да намери снимка на Мандар. Той моли Кришна да му даде снимки от предишната сватба на Палави. Тя казва, че не разполага с такива. Палави е на пазара и купува кокосови орехи. Ведант е наблизо. Той се обажда на Рагав и му казва, че има само 24 часа, за да разбере всичко, в противен случай ще разкаже всичко на Палави. Рагав се обажда на Палави и ѝ казва да стои в къщата и да не излиза, без да му каже. Рагав решава, че Палави никога не трябва да научи истината.

Текст от potv.bg

Милинд дава пари на Виджай и казва, че това е за наема му. Обажда му се Рагав. Виджай подслушва. Милинд носи снимка на Мандар на Рагав. Рагав му казва да пази това в тайна от Палави. Рагав разглежда снимката и е шокиран. Той си спомня за инцидента от 1 декември. Той потвърждава, че мъжът, който е умрял от ръцете на Рагав, е бившият съпруг на Палави.

Палави отива в дома на Съни. Той се държи много грубо с нея. Тя му казва, че знае за пастата. Пита го какво е забъркал в нея и му казва, че знае какъв е планът му. Съни казва, че това не е нейна работа. Палави казва, че родителите му не са го възпитали добре. Съни се опитва да ѝ удари шамар, но тя хваща ръката му. Палави предупреждава Съни, че няма да позволи сватбата да се състои. Съни ѝ казва, че Кeерти винаги ще избере него, а не семейството си, и Палави не може да направи нищо, за да спре сватбата им.

Палави решава, че трябва да докаже на Кеeрти, че Съни не е подходящият мъж за нея. Тя отива да говори с Джая. Джая слуша щастливо музика, докато наблюдава дъжда. Палави решава, че ще поговорят за Съни по-късно. Палави и Джая разговарят за дъжда. Палави предлага на Джая уиски. Джая казва на Палави да пие вино с нея.

Текст от potv.bg

Съни разговаря с майка си. Той казва на майка си, че не може да отиде да я види. Кеерти стига до дома на Съни. Тя му се извинява и казва, че иска да яде паста, приготвена от него.

Рагав отива някъде и изпраща шофьора обратно. Той казва на шофьора, че никой не бива да знае къде е той. Рагав отива в един склад и гледа старата си кола. Рагав се чуди какво е правил Мандар на този самотен път в нощта на сватбата си. Ведант се обажда на Рагав и го заплашва, че ще каже истината на Палави. Рагав казва, че сам ще разкаже всичко на Палави. Той се чуди дали може да признае истината на съпругата си.

Палави и Джая пият заедно. Говорят си за Кеерти и Съни. Джая казва, че Съни не обича Кити, но обича сестрата на Рагав Рао. Тя не може да спре дъщеря си да направи грешка. Тя ще трябва да се поучи, след като направи грешката. Започва да се чува любимата песен на Палави. На Джая ѝ липсва бащата на Рагав, а Палави я утешава. Двете танцуват заедно.

Текст от potv.bg

Съни казва на Кeерти, че Палави го е обвинила, че е смесил нещо в пастата. Той казва, че просто е добавил малко вино, но нищо друго. Съни казва, че Палави не го харесва и че Кeерти трябва да внимава с нея. Той казва, че не се интересува от мнението ѝ, но не иска Кеерти да пострада.

Амрута приготвя храна за Милинд. Шарда му носи чътни. Милинд ѝ благодари, че го е подкрепила въпреки разправията му с Виджай. Тя казва, че няма да позволи семейството им да се разпадне.

Рагав вижда огромна бъркотия в къщата. Той се притеснява и търси Джая и Палави. Джая е много пияна. Рагав ѝ помага да си легне и ѝ казва да си почине. Той търси Палави. Палави седи на един прозорец. Рагав я моли да слезе, но Палави му казва да се качи при нея. Рагав я предупреждава. Палави скача и Рагав я хваща. От удара и двамата падат назад. Палави казва на Рагав, че се е станал по-добър. Рагав занася Палави в стаята им и я слага в леглото. Той си тръгва, но Палави го спира.

Текст от potv.bg

Съни откарва Кеерти вкъщи. Казва ѝ да не казва нищо на Палави. Кеерти казва, че да живее с Рагав е било най-лошото решение на майка ѝ. Сега те трябва да правят каквото кажат Рагав и Палави. Кеерти казва, че не се страхува от никого и ще прави каквото си иска и няма да ги слуша. Съни е много щастлив, че сега Кеерти ще се бори за него срещу семейството си.

Рагав гледа спящата Палави и си мисли за обещанието ѝ, че винаги ще го подкрепя. Той ѝ казва, че за първи път са се срещнали на 18 февруари, но животът им е бил свързан много преди това. Той добавя, че я е наранил несъзнателно. Казва, че е искал да върне всичко, което ѝ е отмъкнал, но тогава не е знаел цялата истина. Казва, че се надява тя да не го разбере погрешно и че той има най-голяма нужда от нея. Палави спи, но телефонът записва всичко.

Палави и Джая страдат от тежък махмурлук. Рагав разказва какво са направили снощи. Той пита чия е била идеята и двете се сочат взаимно. Джая казва истината и се извинява. Рагав казва, че ще направи питиета. Палави казва, че не иска, тъй като на следващата сутрин има силно главоболие. Рагав се притеснява какво ще се случи, когато Палави научи истината.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 65

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 64

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 63