Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

Добави коментар

Рагав пее за Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 36 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Кеерти се среща с Роки. Той й дава телефона на Съни. Той ѝ казва, че пострадалият при катастрофата не е бил Съни. Той добавя, че никой не знае къде се намира Съни. Кеерти се съмнява в намеренията на Съни, но се спира. Роки казва, че може да е отишъл при Нидхи, неговата братовчедка.

Рагав моли Милинд и Кришна да му помогнат да се помири с Палави. Те му предлагат да ѝ изпее песен. Рагав казва, че не знае как да пее. Милинд казва, че ще организира караоке след вечеря. Милинд, Кришна, Палави, Рагав и Джая вечерят и след това започват да пеят. Всички се забавляват. Палави не вярва, че Рагав може да изпее песен на хинди, но се съгласява да го изслуша. Рагав тъкмо се кани да пее, когато токът спира. Той изпява една стара песен за нея. Тя е впечатлена от усилията му.

След това Милинд се прибира вкъщи и Сулочана го пита дали е ходил в дома на Палави. Той признава, че е бил там, и заявява, че ще ходи там и занапред. Той ще продължи да подкрепя Рагав и Палави по всякакъв начин и тя не може да направи нищо по въпроса. Сулочана казва, че тя няма да направи нищо, но Виджай ще направи. Виджай е бесен на брат си. Милинд се опитва да му обясни мотивите си. Виджай казва, че къщата на Дешмух е негова собственост и той може да ги изгони от нея, когато пожелае.

Текст от potv.bg

Рагав и Палави седят край басейна и разговарят. Кеерти отива при тях и започва да крещи. Тя казва, че се притеснява за Съни. Тя се нахвърля върху Рагав и го моли да ѝ каже какво е направил със Съни. Тя смята, че той сигурно го е убил. Палави се опитва да я успокои и казва, че лично ще потърси Съни.

Рагав и Кеерти търсят Съни. Рагав казва на Кеерти, че няма да го намерят, защото той е напуснал града. Фархад му се обажда. Когато стигат до къщата, те виждат Съни. Рагав е шокиран. Кеерти е щастлива да види Съни. Съни разказва на всички за сделката, която му е предложил Рагав. Той обяснява на Кеерти как Рагав е подслушвал телефона му и е разбрал за плана им да избягат заедно. Той добавя, че Рагав му е предложил много пари, за да стои далеч от Кеерти. Рагав е на път да го удари, но Кеерти го спира. Кеерти и Съни заявяват любовта си един към друг пред всички. Съни казва, че скоро ще дойде, за да вземе Кеерти и никой няма да може да го спре.

Кеерти е ядосана на Рагав. Тя казва, че той е убил собствените си баща и брат заради пари, така че не може да разбере любовта ѝ. Палави се ядосва на Рагав. Тя му казва, че това, което е направил, не е било правилно и че е трябвало да се посъветва с нея, преди да направи каквото и да било. Рагав казва, че не е имал избор, тъй като Кити е била готова да избяга със Съни. Палави казва, че е можело да я убедят да остане, но сега тя вярва дори повече на Съни и никога няма да се довери на тях.

Текст от potv.bg

Кеерти казва на Джая, че Съни е предпочел нея пред парите. Рагав идва да говори с нея. Той казва, че нейното щастие е по-важно за него от всичко останало. Кеерти затваря вратата в лицето му. Рагав търси помощта на Палави и тя му казва, че трябва да дадат шанс на Съни, ако искат Кеерти да бъде щастлива.

Милинд е много разстроен, след като чува грубите думи на Виджай. Сулочана му казва, че той е верен мъж и мисли, че всички са като него, но Виджай не се е замислил, преди да му каже да се изнесе от къщата.

Палави казва на Кеерти, че Рагав е подготвил изненада за нея. Рагав води Съни у дома за закуска. Кеерти му благодари за жеста. Палави се чуди защо Съни още не е поздравил Джая. Кеерти и Съни са много щастливи от промененото мнение на Рагав.

Милинд приготвя чай за Виджай и се опитва да го успокои. Виджай не е готов да го изслуша. Сулочана насъсква Милинд срещу Виджай. Амрута разговаря с Милинд и казва, че това семейство не го подкрепя. Тя казва, че не винаги е съгласна с постъпките на Сулочана. Милинд казва, че нещата се менят с времето. Милинд учи Амрута как да прави чай. Манси си мисли, че ще подкрепят Сулочана, защото иска да съсипе живота на Палави.

Текст от potv.bg

Рагав разговаря с Фархад за свой клиент. Негов служител избяга с всичките му пари. Рагав добавя, че на никого не може да се вярва с пари. Той смята, че щом Съни е върнал парите му, значи е добър човек. Палави вижда, че Съни се държи грубо с прислугата. Тя се намесва. Всички се наслаждават на закуската. Кеерти е доволна от Рагав и го нарича свой брат, което го радва. Той обявява, че ще сгоди Съни и Кеерти, което я прави изключително щастлива.

Палави казва на Рагав, че прибързва. Рагав казва, че тя мисли прекалено много. Той смята, че Съни е добър човек, защото е върнал парите. Палави казва, че не ѝ харесва поведението му. Кеерти чува и си мисли, че Палави се опитва да развали щастието ѝ. Кеерти казва, че Палави е нейна приятелка и трябва да я подкрепя. Тя е твърдо решена да се омъжи за Съни. Палави казва, че трябва да преценяват характера на човека по поведението му с хора, които са под тях по пари и положение.

Фархад също казва на Рагав, че прибързва, но Рагав е щастлив, че Кеерти най-накрая го приема като свой брат. Рагав казва, че ако Съни не е добър човек, той ще ги разведе. Палави и Джая се съмняват в намеренията на Съни. Рагав им дава списъка с гостите за церемонията по годежа. Палави и Рагав спорят за годежа. Джая им казва да млъкнат. Тя им нарежда да поискат от Съни да доведе семейството си.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 70

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 69

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 68

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 67

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 66