Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 31

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 31 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Шарда мисли да се обади на Палави. В този момент получава обаждане, след което е шокирана. Миланд я пита какво се е случило. Тя му казва, че полицията е арестувала Виджай.

Палави носи цветя на Рагав. Тя казва, че знае, че заради Рагав е получила поръчката. Рагав изглежда разстроен, затова Палави го пита какво му е. Той ѝ казва, че полицията е арестувала Виджай. Палави е шокирана и иска да види Шарда и Виджай. Рагав разбира, че тя е тъжна и разтревожена, и за да я успокои, я прегръща. Фархад пристига при Рагав и му казва, че полицията е дошла да се срещне с него. Рагав отива да посрещне полицията. Той уведомява полицая, че някой се опитва да натопи тъста му. Полицаят пита дали е подал жалба в полицията. Той казва, че не. Палави го чува и пита какво става.

Кеерти и Съни се карат. Кеерти крещи на Съни за поведението му към Джая и Палави. Съни ѝ отвръща. Съни моли Кеерти да напусне живота му. Кеерти казва на Съни, че дори тя не иска мъж, който е груб и арогантен.

Амрута казва на Сулочана, че Виджай е в затвора. Тя не смята, че той може да извърши каквото и да е престъпление. Сулочана се съгласява.

Палави научава, че в къщата няма кола. Тя се ядосва. Рагав идва при нея и казва, че ще я откара. Тя не се съгласява. Рагав я принуждава да отиде с него. Рагав я взима на ръце и я кара да седне в колата.

Съни разказва на приятеля си как Кеерти му се е скарала. Роки го моли да не се притеснява, защото ще си намери друго момиче. Съни прочита странно съобщение в телефона на Роки и е шокиран. Роки му отнема телефона и му казва да не си пъха носа в неговите работи. Съни кимва с глава в знак на съгласие и Роки си тръгва.

Палави се кара на Рагав заради поведението. му. Рагав я пита защо говори толкова много и казва, че Мандар има късмет, че я е напуснал скоро, иначе е щял да се самоубие. Палави пита Рагав защо споменава името на Мандар. Рагхаб казва на Палави, че е трябвало да откаже да приеме молбата на Джая да се ожени за нея, тогава може би е щял да има щастлив живот. Рагав спира пред един ресторант и казва на Палави, че Шарда я чака. Палави отива при Шарда и я прегръща. Шарда се чувства засрамена. Палави ѝ прощава. Двете споделят емоционален момент. След това Фархад се обажда на Рагав. Рагав си тръгва набързо. Към Палави и Шарда се приближава непознат мъж.

Рагав казва на Фархад, че е готов да подпише документа, но Фархад го предупреждава, че ако подпише, че не е имало кражба, това може да се превърне в голям проблем. Рагав казва на Фархад, че няма много време да мисли, след което подписва документа и го дава на Фархад. След това Рагав се чуди кой прави всичко това.

Виджай се прибира при Шарда. Тя благодари на Бога, че той се е прибрал благополучно. Той плаче. След това Амрита дава плик на Милинд и казва, че някой е оставил това, когато не си бил вкъщи. на плика е написано името на Шарда. Когато Шарда прочита какво има в плика, тя казва, че Палави е луда. Милинд я моли да не се съмнява в Палави. Той добавя, че Рагав е помогнал на Виджай да излезе от затвора. Тогава Шарда му казва да си ляга и да не казва нищо на Виджай. Утре тя ще говори с Палави.

Палави решава да изненада Рагав. Тя пита Фархад за любимия десерт на Рагав.

Кеерти отива да се срещне със Съни. Той ѝ казва, че откакто е срещнала богатия си брат е спряла да цени хората. След това Керти се прибира вкъщи Рагав я спира и обсъжда с нея рождения ѝ ден. Той иска да е най-добрият досега. Кеерти му крещи. Тя казва, че тя и майка ѝ живеят с него, но това не означава, че са забравили какво е направил. Тя продължава да му крещи. Рагав се ядосва и започва да ѝ крещи. Кеерти му отвръща. Той я удря. Керти си тръгва. Рагав е разтроен. Фархад се опитва да го успокои, но Рагав му казва да го остави.

Кеерти казва на майка си, че не иска да живее там. Майка ѝ казва, че не можем да оставим Палави. Тя казва, че днес бащата на Палави е бил задържан от полицията и ако това се случи заради него, то този път Рагав ще съжалява много.

Палави чака Рагав с торта, но той се прибира пиян. Той я обижда. Той крещи, че Палави не го харесва. Той я моли да напусне стаята. Заявява, че може да живее без нея, така че за нея ще е по-добре да си тръгне, защото той е дявол и ще унищожи и нея. Рагав я пита дали иска парите за тортата. Той я пита колко пари й трябват. Той знае, че Палави е момиче от средната класа и се нуждае от пари, за да върши тежката си работа, и е готов да ѝ плати. Рагав пада на пода и промърморва, че никой не иска да бъде с него. Палави го води под душа, за да може да се опомни. Палави тръгва да си тръгва, но Рагав я дърпа към себе си. Рагав я моли да не го оставя сам, защото няма да може да живее сам. Двамата се гледат в очите.

На следващата сутрин Палави идва в стаята на Рагав и му носи лимонада. Рагав вижда, че е без риза. Той пита Палави къде са дрехите му. Палави не казва нищо и го моли да пие за да не го боли главата. Рагав я пита къде са дрехите му и какво се е случило снощи. Палави промърморва в отговор, че вчера се е намокрил, затова е помислила да му смени дрехите. Рагав иска да знае кой е сменил дрехите му. Палави започва да се изчервява. Рагав е шокиран. Той иска да разбере защо Палави се изчервява. Палави казва, че Фархад го е преоблякъл. Там Шарда вижда, че писмото, което е получила вчера, го няма. Тя започва да го търси, така че Виджай да не разбере нищо.

Кеерти чака обаждането на Съни. Телефонът ѝ звъни. Мисли, че се обажда Съни, но ѝ се обажда шефа ѝ. Джая идва в стаята ѝ и пита Кеерти как е. Кеерти казва, че вече се чувства по-добре, хваща ръката на Джая и ѝ благодари за татуировката.

Джая казва на Палави, че трябва да действа разумно. Палави не разбира какво иска да каже. Тя я кара да си спомни как Рагав я е накарал насила да се омъжи за него. Фархад казва на Рагав как той е развалил изненада на Палави. Той е бил пиян, затова е сменил дрехите си вчера. Джая се чувства неловко, като чува това, и казва на Фархад да стои настрана от Рагав. Манаши вярва, че Виджай е влязъл в затвора заради Рагав.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 82 - ФИНАЛ

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 81

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 80

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 79

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 78