Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 30

Добави коментар

Палави без да иска трови Рагав. Вижте какво ще се случи в епизод 30 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав пита Фархад къде е Палави. Фархад му казва, че тя е отишла на работа. След това той разказва на Рагав за някои бизнес начинания. Рагав е много развълнуван от тази бизнес сделка, защото тя ще му донесе много ползи.

Шарда казва на Виджай да яде, но той отказва. Миланд казва, че това е била любимата храна на Палави. Като чува името на Палави, Виджай се ядосва и си тръгва. Тогава Палави влиза в къщата. Миланд решава да не казва нищо на Палави за станалото с документите. Амрута идва и започва да се оплаква от Рагав. Тя разкрива на Палави какво се е случило между Рагав и Виджай. Палави с огорчение научава, че Рагав се е държал много лошо с баща ѝ. Тя казва на Кришна, че трябва да даде урок на Рагав.

Рагав иска да помогне на Палави. Той е готов да претърпи загуба. Фархад го пита защо прави това. Тогава Рагав казва, че Палави е негова съпруга и той може да направи поне толкова за нея.

Съни вижда как приятелят му заплашва едно момиче. Той взема от нея диамантена огърлица. Съни моли приятеля си да напусне тази работа. Приятелят му казва "да". След това той отива при една жена и ѝ дава диамантеното колие, което е взел от момичето. Непознатата жена изважда снимката на Палави и Рагав и я разкъсва.

Рагав е развълнуван, че Палави ще има възможност да покаже изкуството си. Палави идва при него и го пита дали е ял. Рагав отговаря, че не e. Палави казва, че днес ще му сервира храна. Той е смаян да чуе това. Чуди се защо Палави е толкова добра с него. Чувства, че нещо не е наред.

Виджай е много разстроен заради Рагав. Шарда се опитва да го успокои. Виджай решава, че скоро ще даде урок на Рагав.

Палави добавя лют червен пипер към храната на Рагав. Рагав усеща, че има нещо нередно в храната. Той моли Фархад да си вземе. Фархад отказва, но Рагав го насила. Фархад му казва, че храната е много вкусна. Палави храни Рагав със собствените си ръце. Той не усеща пикантност. Палави е изумена.

Палави вижда, че Джая изглежда разстроена. Отива при нея и я пита какво се е случило. Тогава Джая ѝ съобщава, че Рагав е алергичен към лютото. Тя я уведомява, че чилито е отрова за Рагав. Палави е поразена, когато чува това. Джая отива в стаята на Рагав. Тя пита Фархад къде е Рагав. Той казва на Джая, че Рагав е в банята и че здравословното му състояние е много лошо. Рагав идва в стаята. Джая вижда кръв край устата му и е стъписана. Тя иска да разбере кой е дал чили на Рагав. Рагав лъже, че е поръчал храна отвън. Джая го моли да яде мед, но Рагав отказва. Тогава Палави, разстроена от действията си, моли Фархад да донесе лед от кухнята.

Палави се грижи за Рагав. Джая е щастлива да види това. Фархад казва, че той ще се погрижи за шефа си. Джая му казва, че Палави е съпруга на Рагав, така че тя ще се грижи за него. След това те излизат от стаята. Палави се извинява и го пита защо е ял пикантната храна. Рагав ѝ отговаря, че е знаел, че тя се опитва да го накаже, защото е тормозил баща ѝ, затова не я е спрял. Палави е смаяна да чуе това. Рагав казва, че Палави не бива да го гледа по този начин, защото иначе ще се влюби в него. Палави казва, че това никога няма да се случи. Тя моли Рагав да спи.

Амрута пъха откраднатата огърлицата в една от торбите със сарита и я оставя в стаята на Рагав.

Джая отива да събуди Рагав. Тя го вижда да спи спокойно в скута на Палави. Фархад се кани да вдигне Рагав. Джая го спира. Фархад ѝ съобщава, че Рагав има важна среща. Тя му казва да стои настрана от Рагав и да си намери приятелка.

Палави наблюдава Рагав. Той се събужда. Тя му казва да стане, защото трябва да отиде до тоалетната. Рагав казва, че трябва да се извини на Виджай. Палави смята, че Виджай също е виновен. След това тя му казва да им занесе динята, защото Шарда много обича диня. Той го прави. Но Шарда казва, че не обича диня. По-късно той намира чантата със сарита в стаята си и я връща на Виджай.

Джая казва на Палави, че иска да направи нещо специално за рождения ден на Кеерти. Тя ѝ казва, че иска да си направи татуировка с името на Кирти. Палави много харесва тази идея. Палави иска да намери добър татуист за нея. Джая разкрива на Палави, че има час в студиото на Съни и я моли да дойде с нея, тъй като ще трябва да отидат в дома му за татуировката.

Виджай разпъва щанда си за сари. Непознат мъж го наблюдава.

Джая и Палави идват в дома на Съни. Съни казва на Палави, че е подготвил много дизайни за нея. Палави му съобщава, че ще татуира Джая. Съни се вълнува, като чува това. Той казва, че това е първата му стара клиентка. Джая се чувства зле, че я нарича стара. Той също се извинява. Съни случайно пише Рагу вместо името на Рагав. Заради което Джая се ядосва. Тя започва да се кара на Съни. На Съни това не му харесва и той също се кара на Джая. Палави му казва, че той е много груб човек. Тя се кани да му даде парите, но Съни отказва да ги вземе. Джая и Палави си тръгват. Съни е разстроен.

Рагав помага на Шарда в домакинската работа, но си тръгва, след като получава обаждане. Палави пита Джая за миналото на Рагав, но получава обаждане от семейство Наваб и се разсейва. Рагав се кара на служителката, която работи в магазина му, защото огърлицата е била открадната, докато те са били там. Рагав подозира, че някой си играе с него. Затова, когато Фархад се кани да се обади в полицията, той го спира.

Миланд казва на Шарда, че трябва да дадат шанс на Рагав и Палави. Някой се обажда в полицията, след което полицаите проверяват чантите на Виджай и намират откраднатата огърлица. Рагав е шокиран, когато пристига Палави с цветя за него. Фархад казва на Рагав, че са намерили огърлицата, но Виджай е в беда.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32