Актуално Какво ще се случи...

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 3

Добави коментар

Сулочана усложнява живота на Палави. Вижте какво ще се случи в епизод 3 на индийския сериал "Ти си моята съдба”.

Рагав казва на Палави, че ѝ е казал да не се приближава повече до него. Сега тя ще трябва да понесе последствията от действията си. Палави е уплашена. Той се приближава до нея и тя затваря очи. Той взема края на сарито ѝ и избърсва потта от лицето ѝ, а след това изтръгва мобилния ѝ телефон от ръката ѝ. Той я пита дали този евтин телефон е важен за нея. Той поставя телефона пред гумата на колата. Палави го моли да не ѝ чупи телефона. Рагав казва, че за първи път ще наруши правилото си и ѝ прощава. Казва ѝ, че не очаква това да се случи отново, и си тръгва.

На следващата сутрин Палави се моли на Бог да ѝ помогне. Детето, на което е помогнала, идва да я види заедно с майка си и те благодарят на Палави. Детето връща на Палави кутията с златния конец. Палави им благодари и благодари на Бога.

Палави се връща вкъщи, след като е продала златния конец, и е щастлива, че е получила осемдесет хиляди рупии, и разпределя парите в различни пликове според разходите си. Тя е толкова щастлива, че най-накрая ще може да плати всички заеми и се обажда на Джагдиш, за да му съобщи, че утре ще плати наема. Тя излиза със свекърва си Шарда, за да посетят храма. На Сулочана не ѝ харесва, че Палави е щастлива.

Рагав се приготвя и казва на слугата си, че днес е много деликатен ден за Рагав и не бива да прави или пита нищо, което може да го разгневи. Рагав се облича в традиционни дрехи и отива в една стая на къщата си, където си припомня спомени от детството и се разчувства. Той отива в една къща с Фархад. Разкрива се, че счетоводителката на Палави е не кой да е, а сестрата на Рагав, а той е нейният по-голям брат. Той моли майка си да му позволи да извърши обредите на баща си и на покойния си по-малък брат. Те не го пускат вътре и Рагав се връща в дома си, избухва в плач и пита Фархад дали е толкова лош, че собственото му семейство не може да го приеме.

По-късно Джагдиш се среща със Сулочана и ѝ казва, че Палави ще плати наема. Тя е шокирана и моли Джагдиш да не взима парите.

Фархад казва на Рагав да си почине и той ще отмени всички срещи. Рагав го пита за един митничар, който създава проблеми. Той моли Фахад да уреди среща с него възможно най-скоро. Фархад казва, че митничарят иска да посети един храм. Рагав му казва да го уреди.

Палави отива в храма със свекърва си и с изненада вижда огромна опашка и се чуди какво става. Тя отива отпред и вижда една уморена старица и ѝ помага да седне. Палави пита пазача защо са преградили пътя за посещение на храма. Той казва, че очакват ВИП особа и са затворили храма за всички останали. Тя се дразни. Някои други хора също се ядосват и протестират.

Рагав заедно с ВИП гостите пристига в храма. Палави забелязва Рагав и разбира, че той е там с някого и е причината за затваряне на храма. Рагав пита Фархад защо хората стоят на дълга опашка. Фархад казва, че е уговорил да посетят храма сами. Рагав го моли да подреди столове за старите хора и да им даде вода.

Палрави пита Рагав защо е трябвало да кара хората да чакат. Рагав се ядосва и ѝ казва, че не я е чул. Тя казва, че да караш хората да стоят на слънце толкова дълго време не е оправдано. Той я пита дали тя смята, че той ги е накарал да стоят там. Тя отговаря да и добавя, че тъй като той има пари, мисли, че храмът е само за него. Палави казва, че храмът е обществена собственост и всички имат равни права. Рагав започва да спори. Виджай спира Рагав и му казва как смее да говори така, не знаес ли как се говори с дама. Тълпата се втурва в храма. Рагав пада на земята. Палави се втурва към него.

Сулочана е в стаята на Палави и търси парите. Тя вижда, че Палави е продала златния конец на сарито си, и планира да направи нещо, за да не може да плати навреме наема на магазина. Тя съобщава на висок глас колко скъпи подаръци е дало семейството ѝ на дъщеря ѝ за сватбата ѝ. И манипулира Палави да обещае, че утре ще ѝ даде подаръци. В действителност Сулочана купува всички подаръци с кредитната карта на съпруга си.

Рагав се скарва с митничаря. Той се ядосва и си тръгва. Фархад му казва, че трябва да се научи да контролира гнева си. Рагав казва, че всичко това е заради Палави.

Палрави моли Джагдиш да ѝ даде още три дни, за да плати наема. Той се съгласява, но ѝ казва, че ако не плати, ще си вземе обратно магазина. Сулочана се обажда на Джагдиш и го пита защо ѝ е дал повече време. Тя смята, че той трябва да следва нейния план.

Рагав пристига в магазина на Палави и тя е шокирана да го види. Тя го пита какво прави там. Двамата спорят. Той казва, че е неин клиент и иска сари. Палави казва на Кришна да го обслужи. Той настоява Палави да му покаже сари. Тя излиза напред и му показва сарита. Той не ѝ обръща внимание. Тя му показва новите си сарита. Той казва, че ще купи всичките тридесет. Рагав нарочно разлива чай върху обувките си и изтрива обувката си със сарито. Тя го моли да не разхищава дрехите по този начин, тъй като всички те са ръчно изработени. Той казва, че ги е купил и сега са негова собственост и може да прави каквото иска с тях. Той къса няколко сарита. Палави го моли да спре. Тя му се ядосва, когато той хвърля пачка с пари по нея. Рагав казва, че за първи път от 5 години има загуба в бизнеса и това е заради нея. Той казва, че ако я види отново, няма да я пощади. Рагав излиза от магазина. Палави го следва. Тя му връща парите, без парите за скъсаните сарита. Рагав казва, че винаги, когато дава на някого пари, не ги взема обратно. Палави му казва, че не приема благотворителност. Тя си тръгва. Рагав се кани да се изправи отново срещу нея, но Фархад го спира.

Палави получава обаждане от свекърва си да се прибере у дома. Тя се връща в къщата със златни обеци и ги дава на Манси. Всички празнуват и се радват за годежа. Рагав пристига в къщата с много подаръци за годежа. Шарда си мисли, че Палави е уредила всичко за Манси, и нарича Рагав разносвач, а Палави започва да се смее. Рагав си тръгва ядосан. Палави си мисли, че не иска никаква услуга от Рагав, но заради него Шарда е щастлива, затова решава да му върне услугата. По-късно Палави се изплашва, когато вижда Джагдиш на церемонията, и се чуди защо е там.

Рагав се прибира ядосан, а Анджали се втурва към него и го пита защо е разрушил живота ѝ. Тя му казва, че е обичала Сунил и просто е искала да се позабавлява преди сватбата. Рагав казва, че го е направил, защото много я харесва. Анджали го пита защо не ѝ е казал, че я харесва. Тя добавя, че веднага е щяла да скъса със Сунил. Рагав ѝ удря шамар и ѝ казва, че затова е съсипал всичко. Той добавя, че за момичетата любовта е просто забавление заради парите и ѝ казва да си тръгне.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ти си моята съдба

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 36

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 35

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 34

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 33

"Ти си моята съдба" - какво ще се случи в епизод 32