Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 63 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 19 януари 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Манви, Дживика и Вират чакат в болницата. Вират и Манви си разменят гневни погледи. Дживика е раздразнена от поведението им. Приятелката на Вират идва и го отвежда настрани. Дживика казва на Манви да се извини. Вират е направил толкова много за нея. Манви се съгласява и отива да се извини на Вират, когато го вижда да прегръща приятелката си. Тя е бясна.

Приятелката на Вират иска той да се запознае с годеника ѝ. Връщат се при Дживика и Манви и казват на Манви, че е време за нейното лечение. Приятелят ѝ обяснява, че ще инжектират ново лекарство в гръбначния ѝ стълб. Дживика и Манви настояват лекарят да позволи на Дживика да придружи със сестра си, тъй като Манви се страхува от инжекции. Лекарят се съгласява.

Започва лечението на Манви. Лекарите инжектират ижекция след ижекция в гръбначния ѝ стълб. Манви изпитва ужасна болка. Дживика се разплаква, когато вижда сестра си да страда. Накрая лекарят отвежда Дживика извън стаята. Вират наблюдава лечението на Манви отвън. Огромната болка я кара да се чувства слаба, а ръцете ѝ треперят и търсят за какво да се хванат. Вират влиза и държи ръката ѝ. Лекарят казва на Манви, че Вират е останал с нея през цялото време и тя е късметлийка, че е нейн приятел. Манви и Вират се държат за ръце. Тя се сеща, че му е ядосана, и рязко пуска ръката му. Вират излиза от стаята.

Кадъмбари моли Индер да я изведе на кино. Индер ѝ казва, че е зает. Майката на Вират идва и го съветва да изведе Кадъмбари, тъй като никой не знае какво ще се случи на следващия ден.

Вират и Дживика чакат Манви. Идва една медицинска сестра и казва на Дживика, че лекарят иска да говори с нея. Лекарят я информира, че заради лечението Манви ще бъде много слаба. Дживика пита дали могат да пътуват до Чандигарх на следващия ден. Лекарят казва, че могат да пътуват със самолет, но не и с кола.

Манви е в стая в болницта. Дживика не е допусната вътре. Тя продължава да гледа сестра си през стъклената врата. Вират ѝ дава портокалов сок и я моли да го даде на Манви. Дживика му казва да ѝ го даде сам. Вират казва, че тя няма да го приеме, тъй като все още му е ядосана.

Вират влиза в стаята на Манви и ѝ съобщава, че вече е свободна да се прибере у дома. Манви не реагира. Тя е слаба и се чувства замаяна, докато върви. Тя отказва да приеме помощта на Вират. Вират е помолен да подпише документите за изписване. Манви вижда, че в чакалнята седи малко момче с плешива глава. Манви пита лекаря за момченцето и той ѝ казва, че то току-що е преминало третата си химиотерапия. Манви е изплашена.

Манви плаче сама. Тя държи шепа от косата си и плаче. Спомня си за малкото момче и си мисли, че ще оплешивее. Вират сяда до нея и се опитва да я утеши. Манви казва, че той не разбира значението на косата за едно момиче. Вират се шегува. Манви го моли да не се шегува, тъй като въпросът не е смешен. Вират казва, че красотата се крие в сърцето, а сърцето на Манви е красиво. Манви му се извинява. Вират я дразни. Той ѝ казва, че тя е неговият партньор до края на живота му. Манви го прегръща. Тя започва да изпитва много емоции към Вират. Двамата се прегръщат дълго време. Вират казва името ѝ и Манви се отдръпва от него. Вират забелязва неловката ѝ реакция. Дживика ги вижда и си мисли, че сигурно още се карат.

Индер обсъжда със съпругата си Манви и празнуването на рождения ѝ ден. Съпругата му пита майката на Вирен за живота, когато съпругът ѝ е бил жив. Тя казва, че много се е радвала на живота си с него. Той е бил жизнерадостен човек с огромен приятелски кръг. След смъртта му тя е била много самотна. Свамини чува разговора.

Вират кара Манви и Дживика. Той често поглежда Манви през огледалото за обратно виждане. Манви се чувства неудобно и не може да погледне Вират. Тя си мисли какво може да си помисли Вират за нея след това, което е направила. Стигат до къщата. Вирен се обажда на Дживика и тя си тръгва. Манви и Вират остават сами. Докато се опитват да влязат заедно през вратата, ръцете им се докосват и двамата спират. Манви влиза първа, но шалът ѝ се заклещва във вратата. Вират и Манви се опитват да освободят шала едновременно и ръцете им отново се докосват. Вират ѝ връща шала, след което тя си тръгва.

Дживика отива да донесе супа за Манви. Вират влиза в стаята ѝ и сяда на пода до леглото. Манви мигновено затваря очи, усещайки близостта му, и устните ѝ започват да треперят. Вират забелязва това, поставя лекарствата на масата и си тръгва мълчаливо. Вират се притеснява за Манви. Той решава да ѝ се обади, но Манви му затваря. Той ѝ изпраща съобщение, в което казва да му се обади и да поговори с него. Манви не отговаря. Тя се чуди защо е толкова притеснена.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99