Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 5

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 5 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 22 октомври 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират кани Вирен да даде реч по повод годежа. Вирен е изненадан от внезапното искане на Вират, но го приема елегантно. Вирен съобщава на събралата се тълпа, че винаги се е възхищавал на усмивката на Джевика и че от този момент нататък ще направи така, че тя винаги да се усмихва и усмивката да не слиза от устните ѝ. Вирен продължава да казва, че Джевика не е само част от неговия живот, а по-скоро живота му. Вирен осъзнава, че говори много, и спира, но не и преди да помоли Манви да го нарича зет. Тя се съгласява. Свамини напомня на всички, че утре е Карвачаут, а дамите от тяхното семейство винаги постят.

Манви лежи на леглото си и разглежда снимките, направени на церемонията по годежа. Джевика влиза с чаша мляко в ръка. Двете сестри разговарят от сърце за началото на новата връзка и за страховете си от раздялата.

Вират мисли, че видял д-р Манан на церемонията за годежа

Манви е навън, наблюдава звездите и разговаря с родителите си. Тя признава, че всичките ѝ негативни мисли и чувства са се изпарили и сега осъзнава, че човек може да обича и след брака. Пристига Вират. Те се закачат. Вират споменава, че е забелязал в дома им мъжа, с когото го е запознала в Ришикеш. Манви отвръща, че той или е сънувал, или е сбъркал и че нищо подобно не се е случвало. Манви се вълнува и решава да си тръгне, преди да каже каквото и да било. Вират, от друга страна, не е убеден. Той има силни подозрения, че мъжа е бил там. Той е решен да разбере какво се случва.

Манви и Джевика са принудени да постят

Пинки инструктира съпруга си да купи паан. Манви пристига на масата в трапезарията, искайки закуска, но ѝ съобщават, че готвачът не я е приготвил, защото е ден на пост. Джевика казва на Манви да отиде в кухнята и да си вземе храна. Манви прошепва на ухото на Джевика, че ще донесе закуска и на Джевика и че тя може да я изяде в уединението на собствената си спалня. Вират се появява и настоява Манви да не развращава снаха му, преди Джевика да успее да отговори. Вират се опитва да убеди Манви да пости. Неспокойната Манви решава да пости през целия ден. Загрижената Джевика се опитва да я спре, но импулсивната Манви се противопоставя и решава да пости.

Чичото на Джевика пазарува, докато д-р Манан пазарува в съседния магазин. И двамата не знаят един за друг, когато пресичат пътищата си. Д-р Манан забелязва другия човек, но продължава по пътя си.

Манви е гладна и взима ябълка, за да я изяде, но Вират ѝ я взема, като напомня, че тя трябва да пости, а по време на пост не се яде. Докато казва това, той започва да яде плода, което подлудява гладната Манви.

Вирен пости заради Джевика

Вирен слиза по стълбището, обсъждайки няколко случая. Когато Джевика идва натам, Вирен, който все още говори по телефона, я спира. Манви също се присъединява към тях. Манви казва, че не е редно Вирен да кара милата ѝ сестра да пости. Чувайки това, майката на Вирен отговаря, че дори Вирен пости заради Джевика. Двете жени са изненадани. Манви казва на Вирен, че той е хиляди пъти по-добър, отколкото е очаквала.

Щастливата Джевика тихо пита дали Вирен наистина пости. Вирен отговаря, че в днешния ден на равенство той също иска да пости за дългия живот на съпругата си. Телефонът на Вирен звъни отново. Джевика се изчервява и си тръгва. Клиентът на Вирен казва нещо. Вирен отвръща, че могат да обядват заедно. Джевика мигновено поглежда към Вирен. Вирен казва, че той няма да яде и че трябва да започнат веднага, а не да го чакат.

Майката на Вират разговаря по телефона със съпруга си в Мумбай. Вират се приближава до нея и я дразни. Тя го кара да си тръгне. След това Вират отива да дразни Манви, като ѝ показва пицата си. Вирен се появява и кара Вират да спре, като полу на шега казва на Вират да не дразни снаха му. Вирен съобщава на Джевика, че възнамерява да ѝ купи телефон. Вират си тръгне.

Манви припада

Всички са се събрали, за изгрева на луната. Вират се подиграва на намръщената и гладна Манви. Луната, според Вират, ще закъснее. Докато жените изпълняват пуджа, Манви започва да се чувства зле. Джевика гледа Вирен през ситото, докато той върви пред нея. Замайването на Манви се засилва. Вирен вдига водата и се кани да я даде на Джевика, когато Манви припада. Ритуала за прекъсване на поста е забравен. Всички се събират около Манви. Някой плисва вода върху лицето ѝ, но тя не се съвзема. Вирен отива да търси лекар.

Вират е на улицата и търси лекар, защото семейният му лекар е зает. Той е изненадан, когато вижда д-р Манан. Той се спира и моли д-р Манан за помощ. Въпреки притесненията си Манан се съгласява. Манви отказва да пие супа. Свамини твърди, че сестрите имат необичайна и особена връзка. Майката на Вирен подкрепя сестрите, твърдейки, че тъй като са сираци, връзката им е нормално да бъде силна и страстна.

Бабата се кара на Манви, че с детинските си действия рискува годежа на Джевика, порицава я и я предупреждава да не прави нищо, което може да доведе до разпадане на брака. Бабата също така казва на Пинки да се държи прилично и след това си тръгва. Джевика се чувства виновна, че именно заради нейната липса на загриженост Манви се е разболяла. Манви радостно отбелязва, че поне постът е върнал сестра ѝ при нея. Джевика е разстроена от казаното и я подтиква да се закълне, че никога повече няма да изрече подобно нещо.

Д-р Манан пристига да лекува Манви

Вирен влиза в стаята и моли Джевика да го придружи навън. Манви, се смее на погледа на Джевика и я подтиква да си тръгне, докато се преструва, че кашля. Вирен извежда Джевика навън, подава ѝ чиния с храна, казва ѝ да яде. Джевика си спомня, че и той не е ял, и го приканва да се присъедини към нея. Вирен се кани да донесе вода, когато гласът на Вират съобщава, че докторът е пристигнал. Бабата на Джевика е шокирана да види Манан в къщата. След като лекува Манви, Манан решава да си тръгне. Бабата започва да крещи на Манви.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32