Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 44

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 44 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 16 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Лекарят казва на бабата на Манви, че първият сеанс е бил доста успешен. Тя му плаща и му казва, че ще се опита да плаща навреме. Манан ѝ казва, че може да ѝ помогне с парите. Манви е неспокойна и иска да се прибере вкъщи, но трябва да остане още малко в болницата. Баба ѝ и Мадан се връщат у дома след обаждане от Пинки. Лелята на Манви отчаяно се опитва да намери огърлицата ѝ. Манан ѝ казва, че тя е в сейфа. Тя казва, че знае, че няма сейф. Бабата ѝ казва, че бижутата са били заложени за лечението от на на Манви.

Пинки и Дабу плачат. Той се притеснява дали Манви ще се оправи. Когато Манви влиза, Пинки и Дабу избърсват сълзите си и си измислят извинение, че са се опитвали да намерят нещо, когато Манви разпитва за дрехите и разхвърляните вещи на леглото. Пинки пита Манви какво иска да яде. Манви сервира храната. Всички се опитват да изглеждат щастливи. Дабу отказва да яде и отива да се моли за благополучието на Манви. Манви го следва в стаята му. Тя го вижда да плаче и си мисли, че това е така, защото го е подразнила за момичето, което харесвал Дабу ѝ казва, че не иска да изгуби Манви.

Дамите от семейство Вадхера купуват бижута в имението. Свамини казва на бижутера да им покаже годежни пръстени. Мая избира най-семплия. Вират е изненадан, защото той е много различен от обичайния ѝ стил. Свамини пита Мая дали е сигурна за пръстена. Мая ѝ казва, че ще остави избора на нея. Тя добавя, че когато дойдат гости и видят семплия пръстен, ще изглежда зле, защото семейството им е много богато. Свамини избира друг пръстен. Мая е щастлива, тъй като не ѝ се налага да носи семплия пръстен. След като вижда сълзите на Дабу, Манви обещава никога да не го изоставя.

Текст от potv.bg

Свамини решава да помоли Мая да сготви. Тя се съгласява да приготви вечеря за семейство Вадхера, въпреки че не умее да готви. Вирен е скептично настроен. Мая влиза в кухнята и изглежда изгубена. Ваншика я пита какво ще сготви. Преди Мая да успее да отговори, Ваншика ѝ казва да провери какво има в хладилника и след това да планира менюто. Мая уверява Ваншика, че ще се погрижи за всичко, и изгонва всички от кухнята. Мая се опитва да готви, но скоро решава да измисли нещо друго. Приятелката ѝ се обажда и ѝ напомня, че имат среща в спа центъра. Мая се среща с приятелката си в спа центъра и ѝ разказва за плана си да заблуди семейството на Вират, като поръча храна от ресторант.

Пинки предлага бижутата си на Мадан, за да плати за лечението на Манви. Бабата утешава Дабу, докато той плаче от притеснение по Манви.

Вирен се разхожда в стаята си. Той е дълбоко притеснен. Дживика забелязва намръщената му физиономия и го пита какво го тревожи. Вирен споделя опасенията си за връзката на Мая и Вират.

Мая подрежда храната от ресторанта в купички и се хвали колко е умна, че е измислила такъв добър план. Тя се отървава от опаковките от ресторанта, но изпада в паника, когато не може да намери сметката. Сметката е залепена за една от купичките.

Вирен е шокиран, когато вижда разнообразието от ястия. Той пита Мая дали тя ги е приготвила. Тя му отговаря, че може да не е толкова добра готвачка като Дживика, но все пак може да готви. Всички ѝ правят комплименти за готварските ѝ умения и се наслаждават на храната. Мая се притеснява за сметка.

Текст от potv.bg

След вечеря Мая продължава да търси сметката. Свамини казва на Мая, че баща ѝ иска да се срещне с нея и Мая трябва да го впечатли. Свамини съобщава на семейството, че церемонията по годежа на Вират и Мая ще бъде следващата седмица. Всички са щастливи. Вирен отива да донесе чаша вода на съпругата си и забелязва сметката под една купа. Той научава истината за храната. Иска да каже на семейството си, но те са заети да празнуват годежа. Вирен завоалирано пита Дживика какво да прави. Тя му казва, че ако каже истината, може да нарани нечии чувства и е по-добре да си мълчи. Вирен е доволен от съвета и ѝ благодари.

Манви моли баба си да скрие рака ѝ от Дживика. Баба ѝ казва, че трябва да кажат на сестра ѝ, преди тя да е научила от някой друг.

Вираат е в стаята късно през нощта. Той се обажда на Манви. Той говори с нея, когато Мая му се обажда. Той игнорира обаждането, дори не проверява кой се обажда и продължава да говори с Манви. Мая се ядосва.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 105

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 102

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 101

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 100

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 99