Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 38

Добави коментар

Бременна ли е Дживика? Вижте какво ще се случи в епизод 38 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 8 декември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Вират казва на Манви да не вярва на лъжите на Мая. Тя му се извинява, че се е намесила в личния му живот. Вират предупреждава Манви да стои далеч от Мая, тъй като тя е много егоцентрична и умна. Той ѝ казва, че вече не обича Мая и никога не би я обикнал.

Дживика казва на баба си, че Вирен е говорил с Манан и според него Манви е добре. Бабата се опитва да разкаже на Дживика за рака на Манви, но спира, когато Манви влиза. Тя е развълнувана да види баба си и чичо си.

Дабу е на пазара, за да си купи зеленчуци, и вижда едно момиче да се приближава към сергията, от която купува зеленчуци. Той се опитва да я впечатли, но се отчайва, когато момичето я нарича “братко Дабу".

Дядото разговаря с някого по телефона, когато Свамини идва. Той ѝ разказва за лошото здраве на сестра си и че ще я посети. Съобщава ѝ, че може да не се върне до празника Холи, и я моли да се погрижи за празненството.

Манви започва да кашля и се замайва в стаята си. Опитва се да бъде силна, но й е трудно да диша. Баба ѝ чука на вратата и я моли да слезе за вечеря. Манви ѝ казва, че ще дойде, и отива в тоалетната. Бабата продължава да чука и когато не получава отговор от другата страна, влиза в стаята. Тя бавно влиза в банята, а Манви оправя дрехите си, за да скрие сините по ръката си. Бабата забелязва следите и е шокирана. Тя пита Манви за тях, но Манви казва, че сигурно се е блъснала в нещо. Дживика влиза и пита какво става. Манви я успокоява.

Свамини я вика Манви. Манви отива в стаята на Свамини и започва да я уверява, че ще събере Вират и Мая. Свамини казва, че не заради това я е извикала. Тя моли Манви да покани Мая на празника Холи. Манви я уверява, че ще доведе Мая. Тя си тръгва усмихната от Свамини.

Манви се чуди как да събере Вират и Мая. Тя отива да направи кафе, Вират идва и ѝ помага. Двамата се шегуват. Манви казва, че щом той може да ѝ даде толкова много шансове да се научи да прави кафе, защо да не може да даде още един шанс на Мая. Вират казва, че със сърцето е различно. Тя казва, че ако той не говори на Мая, тя няма да яде.

Вират се съгласява да говори с Мая, за да спре Манви гладната си стачка. Вират и Манви си поделят пица. Вирен вижда как Вират храни Манви с пица и смята, че са влюбени. Той казва на Дживика за това. Дживика отрича Манви да изпитва чувства към зет ѝ. Вирен настоява, че сега те са повече от приятели, но Дживика казва, че познава Манви и ако тя е имала чувства към Вират, е щяла да ѝ каже. Вирен казва, че самата Манви не осъзнава чувствата си към Вират. Вирен я пита дали иска да се обзаложи.

Свамини идва и пита Манви какво е планирала за Мая. Манви ѝ казва да се съсредоточи върху подготовката за Холи и да остави Мая на нея. Свамини все още иска да знае. Манви разказва на Свамини за плана си да накара Мая да танцува за Вират на Холи, за да си върне любовта му. Свамини харесва идеята.

Баба и Мадан завеждат Манви при специалист по рак. Лекарят пита за пациентката и Мадан му разказва за ситуацията и че Манви не знае за рака. Той моли лекаря да не ѝ разкрива за състоянието ѝ. Лекарят се съгласява, но все пак иска да се срещне с нея. Мадан вика Манви. Тя казва на лекаря, че баба ѝ никога не се грижи за себе си. Лекарят е щастлив да види, че Манви е толкова бъбрива и жизнерадостна. Той пита за синините по ръцете ѝ, а Манви казва, че яде най-различни храни и сигурно е алергична към нещо. Лекарят преглежда синините. Манви казва, че пациентката е нейната баба и той трябва да се съсредоточи върху нея. Лекарят казва, че е предписал някакво лекарство за баба ѝ и едно за нея, което ще помогне за синините. Манви се съгласява да вземе лекарствата. Манви си тръгва и казва, че трябва да помогне на Свамини да се подготви за Холи. Лекарят казва, че разбира защо все още не са казали на Манви.

Манви убеждава Мая да танцува за Вират по време на партито в къщата на Вадхера. Вирен разказва на Вират за близкото си приятелство с Манви. Бабата изпада в паника, когато Дживика внезапно припада. Вирен подозира, че Дживика е бременна. Дживика му казва да не казва на семействата им преди да са сигурни. Манви подслушва разговора им. Тя казва на баба си и на Свамини, че Дживика е бременна. Бабата и Мадан решават да не казват на Дживика за рака на Манви заради нейната бременност.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 63

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 62

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 61

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 60

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 59