Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 30

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 30 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 26 ноември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Ваншика обяснява на дядото, че трябва да имат предвид, че Манви е желаела само най-доброто за Индер и го е насърчавала. Той казва, че колкото и да се насърчават, има хора, които въпреки че се стараят много, не могат да успеят. Влиза Вирен и казва на дядо си, че поема цялата вина. Той е бил този, който е помолил Вират да доведе Манви в дома им и затова е частично отговорен за фиаското. Той продължава, че Манви си тръгва. Свамини прекъсва Вирен и им казва, че не иска Манви никога да се връща в имението, а Дживика трябва да свикне да живее без Манви. Тя продължава, че семейството на Дживика е там, за да се грижи за Манви. Дживика не трябва да се притеснява прекалено много. Дживика, която е пред вратата и слуша всичко, губи самообладание и се срива, осъзнавайки, че Манви я напуска завинаги.

Семейството на Манви се е върнало в Ришикеш. Дабу се оплаква, че докато са тръгвали за сватбата, са имали само две чанти, а на връщане са станали четири. Пинки казва, че е откраднала сладкишите, които са останали от сватбата. Той пита защо баща му не се е върнал у дома с тях. След като баба му отговаря, той пита защо Манви не се е върнала още. Той казва, че хората в Чандигарх обичат Манви прекалено много. Дабу благодари на Бог, че Манви скоро ще се върне, и казва, че тя много му липсва. Той също така признава, че Дживика също му липсва и би се радвал, ако и тя дойде. Бабата казва, че някой ден ще помоли Дживика също да дойде и Дабу ще може да прекара време с двете сестри заедно.

Манви си тръгва.

Манви е в стаята си и плаче. Тя си мисли, че Дживика никога няма да ѝ прости. Вижда лаптопа и си спомня, че Вирен ѝ го е дал, за да може да говори с Дживика, когато пожелае. Тя казва, че сестра ѝ не иска да говори с нея, така че няма смисъл да взема лаптопа. Тя продължава да плаче, когато някой я потупва по рамото. Това е Вират. Той ѝ казва, че е време да си тръгва, и Манви става и отива в тоалетната. Вират опакова останалите неща. Манви излиза от банята и казва, че е готова да си тръгне, и тръгва, оставяйки намръщения Вират да върви след нея с чантата.

В коридора тя се извинява на Ваншика и я моли за благословия. Ваншика уверява, че благословията ѝ винаги е с Манви. Те се прегръщат и Ваншика целува Манви по челото. След това Манви се извинява на Кадамбари. Те се прегръщат и Кадамбари ѝ казва да не се извинява. Манви отива да поиска прошка от Свамини и дядото на Вирен, но те я игнорират. Вират вижда, че Манви плаче. Той също е разплакан и избърсва сълзите си. Тя отива да се сбогува с Вирен, но и той не казва нищо.

Манви се обръща към Дживика, но преди да успее да каже и дума, Дживика си тръгва. Тя отива в стаята си, където плаче вътре, а Манви стои отвън, чука и я моли да отвори вратата само веднъж, защото няма да си тръгне, без да я види. Дживика моли Манви да си тръгне, защото тя няма да отвори вратата. Манви казва, че така или иначе не би застанала между Дживика и щастието и двете плачат.

Вират се опитва да успокои Манви

Вират се опитва да успокои Манви. Казва ѝ, че този път лично е проверил влака, и я моли да се грижи за себе си. Манви все още мълчи и е тъжна. Вират казва, че знае, че тя не е била виновна, но семейството му е непреклонно, въпреки че един ден ще разберат кой е бил прав и кой не. Той я моли да каже нещо и ѝ се извинява за всички случки, тъй като знае, че тя не е била виновна и се е опитал да я подкрепи. Манви само му се усмихва тъжно, отваря вратата на колата и тръгва, оставяйки тъжния и притеснен Вират.

Дживика седи на леглото и плаче, когато влиза Вирен. Тя се опитва да спре сълзите си, но те продължават. Вирен се приближава и се опитва да утеши съпругата си. Той предлага на Дживика да се обади на Манви, така и двете ще се почувстват по-добре Дживика отказва, като казва, че Манви е постъпила неправилно, наранила е семейството им и тя няма да говори с нея. По-добре ще е, ако тя стои далеч от нея.

Дживика казва, че ще бъде със семейството си, дори това да означава, че ще трябва да остави Манви, защото сега семейството на Вирен е нейното семейство и това е основният ѝ приоритет. Вирен се приближава до нея и се опитва да я утеши, като казва, че се чувства зле за това, което се е случвало. Дживика признава, че не знае с кого да бъде, колебае се между Манви и Вадхера. Вирен казва, че тя трябва да остави всичко така, както е, и нещата ще се оправят в бъдеще, защото той винаги е до нея и не би позволил нищо да се обърка. Вирен казва, че не иска да наранява и Манви, защото сега не само Дживика, но дори и той самият е свързан с Манви. Той съобщава на Дживика, че Вират е завел Манви на гарата и че Вират е информирал баба им да я вземе от гарата в Ришикеш, така че Дживика не трябва да се притеснява, защото Манви ще стигне до дома си безопасно. Дживика е доволна, но продължава да плаче.

Вират окуражавам Индер.

В стаята на Индер той седи, дълбоко замислен, когато Вират влиза и сяда до него. Вират започва с това колко разстроена е била Манви, когато си е тръгнала, и колко несправедливо е всички да обвиняват Манви за случилото се. Той пита чичо си как Манви е отговорна за това, че той е загубил делото. В този момент Индер разбира какво се е случило с Манви. Тогава Вират започва да окуражава чичо си, като казва, че той все още не е загубил делото. Той иска от Индер да забрави случилото се и да почне от начало. Казва, че ако работи усърдно и не губи надежда, тогава с решителност и смелост може да се докаже на света и на себе си. Индер не казва нищо.

Свамини и Вирен са в кабинета, Свамини обсипва с похвали Дживика и чувството ѝ за дълг да изпрати Манви. Вирен казва, че Дживика е изпълнила добре дълга си, но сърцето ѝ се къса. Точно тогава Вират идва и хвали Свамини, че винаги мисли за членовете на семейството си, но я критикува, че не отделя и секунда, за да помисли за другите. Вирен рязко пита Вират за какво говори. Вират му обяснява какво наистина се е случило и казва на Вирен, че идеята да се заеме с делото е на Индер. Двамата с Манви само са го подкрепили. Той е бил еднакво отговорен, но никой не му се е сърдил. Вирен иска обяснение от Свамини, която съобщава на Вирен, че Вират не дава всички подробности. Тя казва, че Манви е подтикнала Индер и естествено семейството е сметнало Манви за отговорна и я е отпратило. Вирен е объркан от противоречията и мълчи.

Вирен и дядо му преглеждат папката по делото, той информира Вирен за тънкостите на случая, когато влиза Индер, застава твърдо и с ясен глас заявява, че той ще се занимава със случая, а не Вирен. Индер и баща спорят и баща му си тръгва намусен.

Манви е тъжна.

Манви седи сама, потънала в мисли, когато я викат вътре. Манви влиза и сервира на всички закуска. Баба ѝ разпитва за престоя ѝ в имението, както и за причината за неестествената ѝ тишина. Манви казва, че за разнообразие смята да бъде тиха и сериозна и че много скоро ще се върне към пакостливото си поведение. Дабу открива лаптопа. Манви му казва, че Вирен ѝ го е подарил. Дабу развълнувано планира да се обади на Дживика, но Манви го спира, като казва, че Дживика ще е заета. Баба ѝ се притеснява и се чуди защо Манви не иска да се обади на Дживика.

Манви се събужда, облича се и вдига телефона. Надява се, че Дживика ще се обади. Телефонът звъни, тя отговаря веднага, но нетърпението ѝ се превръща в разочарование, когато разбира, че това е Вират. Той се шегува с нея и точно тогава Дживика минава покрай нея. Вират ѝ дава телефона и ѝ съобщава, че е Манви. Преди сестрите да успеят да поговорят, телефонът се разваля и Дживика не може да чуе Манви. Дживика дава телефона на Вират и си тръгва, а Манви е много разочарована.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 33

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 32