Актуално Какво ще се случи...

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 28

Добави коментар

Вижте какво ще се случи в епизод 28 на индийския сериал "Неразделни", който може да гледате на 24 ноември 2021 от 13:30 часа по NOVA.

Епизодът започва със Свамини, която казва на баща си, че трябва да спрат бунта в къщата. Той е ядосан на Индер. Ваншика влиза в кабинета и изразява огорчението си от хаоса в къщата. Свамини казва, че Индер сам не е достатъчно смел, за да се изправи срещу тях. Някой трябва да го подстрекава. Вашика е изненадана и отговаря, че в къщата няма никой, който да провокира Индер. Дядото я прекъсва, като казва, че има някой. Това е някой, когото Ваншика винаги е подкрепяла - Манви. Свамини добавя, че Манви е тази, която иска да разруши мира в къщата им.

Ваншика е в стаята си и сгъва дрехи. Манви влиза и ѝ казва, че и двете знаят защо Манви е дошла. Тя казва, че не е виновна. Откакто се е върнала я къщата, е решила да не прави нищо, което ще нарани сестра ѝ, но всички я обвиняват за неща, които не е направила. Сестра ѝ ще бъде разочарована. Ваншика гледа безизразно, когато телефонът звъни. Бабата на Манви е. Тя пита дали Манви ги притеснява. Ваншика пуска телефона на високоговорителя. Манви я моли да не казва нищо. Ваншика отрича и казва, че Манви се държи добре. Баба ѝ се радва да чуе това. Тя разговаря с Манви и изразява щастието си, че Манви е била добра.

Джевика се напива.

Вирен пита Джевика дали иска моктейл. Джевика се ядосва и казва, че Вирен знае, че тя не пие. Вирен се усмихва и ѝ обяснява какво е моктейл. Бодигардът постоянно ги наблюдава. Вирен се дразни и отива да поговори с него. Той му казва, че сигурно знае, че двойките се нуждаят от пространство и той е бил млад и влюбен. Бодигардът се просълзява и прегръща Вирен. Джевика пита Вирен какво е казал на бодигарда, но той не и казва. Джевика и Вирен прекарват известно време насаме.

Вирен говори по телефона, когато сервитьор носи на Джевика коктейл. Тя опитва напитката. Джевика не я харесва, но се убеждава да пие, защото Вирен е казал, че в нея няма алкохол. Започва да ѝ харесва. Вирен идва, опитва питието си и разбира, че това не е поръчаният от него моктейл. Това е някаква алкохолна напитка. Той се опитва да спре Джевика. Твърде късно Джевика вече е изпила своето питие и предлага на Вирен да изпие и неговото. Вирен крие чашата си. Пияната Джевика отива да търси сервитьор. Вирен следва пияната си съпруга.

Вирен най-накрая настига Джевика и я моли да се успокои. Тя вижда група танцьори и пита Вирен кои са те. Той ѝ казва, че това са народни танцьори. Тя побягва и казва, че също иска да танцува. Вирен се опитва да я спре, но танцьорите я отвеждат да се преоблече. Те се връщат с Джевика в нови дрехи. Започват да танцуват, въпреки че Вирен отначало се чувства неудобно, с помоща на Джевика и той започва да се наслаждава на музиката.

Вират убеждава майка си да подкрепи Индер.

В кухнята Ваншика казва на готвача, че утре ще пости. Докато излиза от кухнята, тя вижда Манви да стои отвън. Тя идва да ѝ благодари, че не е казала на баба ѝ за ситуацията в къщата. Ваншика мълчи, докато Вират не идва и не обяснява на майка си, че Манви не е виновна. Ваншика казва, че именно Манви първа е предложила на Индер да се заеме със случая. Вират отговаря, че е хубаво, че Индер иска да се защити, и че те трябва да го подкрепят. Двамата с Манви ще помогнат на чичо му, а имат нужда и от нейната подкрепа! Ваншика се усмихва и казва, че е с тях. Тя прегръща Вират, а след това към прегръдката се присъединява и Манви. Ваншика изразява пред Вират и Манви, че има предчувствие, че ще се случи нещо лошо.

Вирен предлага на все още пияната Джевика да се върнат в стаята си. Тя не е доволна от предложението му и иска да отидат на обиколка из Гоа. Той се опитва да я разубеди. Изведнъж настроението ѝ се променя. Тя му казва, че са в съда. Той е объркан. Тя извиква “тишина” и той млъква. Джевика казва, че той е виновен за това, че е гледал друга жена, когато съпругата му е била наоколо, и има свидетел. Той пита кой е свидетеля, на което тя отговаря: Джевика Вирен Вадхера. Той пита кой е това. Джевика отначало е объркана, а след това гневно отговаря: "Аз!". Тя решава, че той трябва да бъде наказан за престъплението си.

Вирен пита пияната си съпруга дали няма да му бъде дадена възможност да говори в своя защита. Тя се съгласява. Той я уверява, че не е могъл да погледне друга жена, тъй като през цялото време е гледал нея. Той я прегръща и ѝ казва, че има хубава съпруга и няма нужда да гледа други жени. Джевика се съгласява с него и прекратява делото. Джевика се кани да си тръгне, когато Вирен я спира и ѝ казва, че тя го е осъдила погрешно и той има право на обезщетение. Тя се изчервява и се съгласява да му даде обезщетение. Тя се приближава до него, но припада. Вирен я хваща, вдига я и си тръгва.

На сутринта Вират, Манви и Кадамбари приготвят специално кичди за Индер. Той трябва да го яде всеки ден. Манви казва на Индер, че след като изяде това кичди, ще има много енергия. Вират добавя, че заедно с кичди ще трябва да чете вестници всеки ден. Манви уверява Индер, че всяка статия е подходяща. Индер се съгласява и грабва една бисквита, но Вират му я взема. Той казва на Индер първо да изяде кичдито. Индер започва да чете вестника за себе си. Манви се държи така, сякаш не чува какво казва. Индер гледа и разбира, че искат да чете на глас. Вират прави смешна физиономия на Манви, но тя го игнорира. Вират казва на Индер да чете на глас, без да заеква. Индер чете добре, докато не вижда, че баща му идва, и отново започва да заеква. Баща му вижда, че Индер заеква, и се ядосва.

Вирен и Дживика са готови да отидат на разходка с колело. Дживика пита Вирен дали някога е посещавал църква. Той казва "да" и добавя, че за него всички храмове са равни. Дживика се усмихва и заявява, че мислите им са сходни. Той казва, че по тази причина баща му и дядо му никога не са се разбирали. Продължава, че възгледите им са били напълно различни един от друг. Дживика му казва, че баща ѝ е бил същият и затова се е оженил за майка ѝ, като се е противопоставил на цялото си семейство.

Индер се среща с адвоката на опозицията.

В съда двамата адвокати питат Индер за новото дело и кой ще го води. Индер заеква, че той ще го поеме. Адвокатите остават без думи. Точно тогава минава адвокатът на опозицията - г-н Хурана. Един от адвокатите извиква и го представя на Индер. Той заеква, докато говори с него. Един от приближените му му казва, че трябва да започнат да празнуват победата, тъй като, разбира се, не могат да загубят от заекващ адвокат. Г-н Хурана не казва нищо и си тръгва. Манви окуражава Индер.

По пътя обратно Индер е в щастливо настроение и пее. Манви и Вират забелязват, че той пее, без да заеква, и се радват. Вират му казва, че не заеква заради нещо физическо, а психологическо, което те могат да излекуват.

Дживика и Вирен посещават една църква. Вирен се моли, като казва, че не иска нищо, само Джевика да получи всичко, което иска. Джевика се моли всичко, което Вирен поиска, да му бъде дадено. Двамата се разпитват един друг за това, което са си пожелали, и двамата признават, че са помолили желанията на партньора им да бъдат изпълнени, и се изчервяват.

Вират и Манви обясняват на Ваншика, че проблемът на Индер е психологически, т.е. той само си мисли, че не може да говори правилно. Кадъмбари пита какво да направят за да спре Индер да заеква. Вират се замисля.

Шлок отива при дядо си и го пита дали смята, че Индер няма да спечели делото. И също така признава, че не му е харесал начинът, по който се е скарал на Индер пред всички. Дядо му е шокиран да чуе, че Шлок се изправя срещу него.

Вират и Манви се опитват да помогнат на Индер.

Рано сутринта Вират, Манви и Индер са при фонтана. Вират и Манви карат Индер да изкрещи думата "Ом" колкото се може по-силно. Той го прави тихо. Манви го окуражава. След това и тримата крещят заедно.

Вират, Манви и Индер отиват в търговския център. Маанви се придържа към Индер. Той ги пита защо изведнъж им се е приискало да пазаруват. Вират се усмихва и съобщава на чичо си, че не са дошли да пазаруват, а той да изнесе реч. Отначало Индер не се съгласява, но Вират и Манви го завличат към малка уредба и започват да привличат вниманието на всички. Индер се страхува, тъй като отдавна не е говорил пред публика. Вират взима микрофона и казва на всички да слушат думите на известия адвокат Индер Сингх Вадхера. Индер е притеснен. Той започва речта си. В началото Индер заеква много, докато говори, но с напредването на речта се подобрява. Някой коментира, че преди да изнася лекции, той трябва да знае как да говори правилно. Хората се смеят и си тръгват, оставяйки демотивирания Индер сам на сцената.

Манви пита Вират какво да правят сега, след като тези хора са разрушили новоизградената увереност на Индер. Манви го пита колко пари има. Той я пита защо и дали ще му ги върне. Тя изтръгва парите и тръгва. Хората, които са критикували Индер, се връщат и казват, че са готови да го изслушат. Индер е доволен и продължава речта си. Той се заеква само два пъти в началото, а след това продължава безупречно. Вират и Манви са развълнувани от напредъка му. Публиката ръкопляска.

Докато Индер е зает с речта си, Вират и Манви се опитват да убедят друг човек да вземе парите и да отиде да изслуша речта. Човекът не желае, но накрая приема парите и отива. Индер вижда всичко. Манви се надява това да не повлияе на увереността му. Индер гледа как хората си тръгват след речта му.

В имението всички вечерят. Кадамбари забелязва, че Индер е стресиран и не се храни. Тя се притеснява за него и пита баща му дали решението му да се заеме със случая не е погрешно. Свамини е развълнувана, докато дядото е безизразен. Кадамбари продължава да казва, че трябва да го оставят да опита и да не му се сърдят. Тя дори отива при Свамини и я пита дали не смята, че брат ѝ заслужава шанс. Кадамбари обещава още, че няма да се разочароват от него. Преди тя да успее да довърши, дядото става и напуска масата. Кадъмбари се разплаква. Тъй като баща ѝ си тръгва, Свамини също отива в стаята си.

Манви се натъжава и се опитва да си тръгне. Вират я спира с думите, че иска да говори с нея. Преди да си тръгне, той казва на Индер да не губи надежда и че те винаги са на негова страна, за да го подкрепят.

Ваншика окуражава Индер.

Ваншика и Индер са единствените двама на масата. Виждайки напрегнатия си зет, Ваншика се приближава до него и му казва, че днес, ако по-големият му брат беше жив, щеше да е много щастлив да види как Индер се бори. Тя му казва, че не бива да разбира погрешно Вират и Манви. Тя знае, че те го подкрепят, а не са против него. Индер се мотивира малко и се усмихва, докато Ваншика заключава, че не бива да губи надежда и да продължава да опитва.

Вират казва на Манви, че идеята ѝ да подкупи хората е била глупава. Манви му отвръща, че не е откраднала парите и не е направила нещо незаконно. Така че Вират може да запази глупостите си за себе си. Двамата продължават да спорят, докато Индер не ги прекъсва, като пита защо винаги се карат и спорят, когато е тяхна работа е да го подкрепят! След това той благодари на Манви за всичко, което е направила, и се извинява, че ѝ се е скарал на масата. Тя казва, че това няма значение, но той трябва да благодари само на нея, а не на този идиот Вират. Индер ги спира да спорят, като казва, че трябва да се съсредоточат върху него.

Индер отива при Свамини и я моли за подкрепа. Той говори за детството им. Почти разплакан, той ѝ разказва как тя го е подкрепяла най-много, независимо дали някой друг е бил на негова страна или не. Казва, че иска да стане съпруг, чиято съпруга да се гордее с него, иска да бъде баща супермен за сина си и иска да бъде най-добрият адвокат, така че баща му и сестра му да се гордеят с него. Свамини е непреклонна през цялото време, докато слуша Индер. Тя има строго изражение и му казва, че баща им я вика. Индер е тъжен.

Гледайте индийския сериал „Неразделни“ всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Неразделни

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 38

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 37

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 36

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 35

"Неразделни" - какво ще се случи в епизод 34