Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 47

Добави коментар

Комолика иска целувка! Вижте какво ще се случи в епизод 47 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна се вбесява на Комолика, че е замесила майка ѝ в техните проблеми. Комолика, без да се интересува от гнева на Прерна, ѝ показва документите, които е подписала. Прърна е шокирана, когато разбира, че Мохини е замесена, тъй като е предполагала, че тя не знае за злите намерения на Комолика. Тя се опитва да накара Анураг да каже истината и да я подкрепи, но за да докаже лоялността си към Комолика, той решава да си мълчи. Ниведита се намесва и похвалва плана на Комолика да изхвърли Прерна от живота им. Тя се опитва да потвърди достоверността на плана им, като се оправдава с това, че документите са антидот на злите намерения на Прерна и обвинява Прерна, че им се е натрапила.

Виждайки, че Анураг мълчи, Мохини се опитва да го накара да разбере причините, довели до това, да измамят Прерна. Мохини се нахвърля върху Прерна и ѝ казва да си събере багажа и да си тръгне. Прърна се преструва и изтръгва документите от ръцете на Комолика. Отива направо в кухнята и взема от чекмеджето кутия кибрит. Прерна заявява, че връзката ѝ с Анураг е небесна и никаква хартия не може да я прекрати. Виждайки я да изгаря документите, Анураг, Мишка и Анупам се радват. За шок на всички Комолика казва на Прерна, че документите, които е изгорила, били ксерокопие на оригиналния документ, който държи на сигурно място в шкафчето си. Комолика се отправя направо към стаята си, за да провери документите. Мишка я следва и вижда къде е скрила ключовете за шкафчето, в което е скрила документите. По-късно Прерна обсъжда дилемата си с Шивани, точно когато Анупам влиза и се присъединява към екипа на Прерна, давайки ѝ предложение как да се сдобие с документите.

Анураг се чуди как би могъл да обеди Комолика, че влюбен в нея, а не в Прерна. Той отчаяно иска тя да повярва, че ѝ е напълно отдаден. Събирайки смелост, той отива при Комолика и се опитва да я убеди да му прости. Със сладките си думи и невинност Анураг успява да спечели Комолика. Прерна осмива идеята на Анупам, докато Шивани го оценява за нестандартната идея да даде урок на Комолика. Шивани се опитва да убеди Прерна да помисли за предложението на Анупам. Накрая Прерна се съгласява с плана. По-късно, докато Анураг си тръгва за офиса, Комолика го моли за целувка в замяна на телефона му. Анураг измамва Комолика и успява да си върне телефона.

Анураг тръгва за офиса, а Анупам се обажда на Прерна да дойде. Комолика обсъжда с Мохини плана си да накара Прерна да остане още няколко дни, тъй като иска тя да страда. Прерна, Шивани и Анупам влизат в ролята съответно на данъчните служители Хапи Сингх, Манджот Дхилон и Далджит Бхала. По-рано Анупам им предлага да нахлуят в имението като данъчни инспектори, за да вземат документите от шкафчетата на Комолика. Ронит се опитва да напусне къщата, когато Шивани го удря, оправдавайки се с комарите. Те нареждат на членовете на семейството да останат в хола, докато те планират да търсят документите. Тук Комолика и Мохини започват да подозират служителите на данъчната служба и откриват нещо съмнително. Комолика иска да провери личните карти на служителите, които те не носят. По-рано Веена е информирала Махеш, брата на Прерна, за злите намерения на Комолика да накара Прерна да подпише документите, като я накара да попадне под влиянието на наркотик. Тя също така разказва на Махеш за плана им да отидат в имението, за да направят обиск. Махеш пита Веена дали са подготвили личните си документи, тъй като някой може да поиска да провери самоличността им.

Текст от potv.bg

Той уверява Веена, че ще се погрижи за личните им документи. Махеш идва като шофьора им Тото и предава документите им, което ги спасява от подозренията на Комолика. Комолика иска да види и личната карта на Анупам, но Махеш не може да му я осигури, тъй като няма негова снимка. За да отвлече вниманието на Комолика, Анупам се преструва на ядосан и им казва, че са дошли по работа. В бързината той дава на Комолика телефона си. Комолика неколкократно се обажда на Анураг, но той не вдига, тъй като е зает на конференцията. Виждайки, че Анураг не вдига телефона си, Комолика се обажда на баща си, който също е зает с предизборната си кампания.

Шивани планира да натопи Комолика. Комолика спира Манджо и Хепи и ги пита за предметите, които са взели, и се съмнява в намеренията им. Анупам се опитва да се сближи със съпругата си Ниведита, но Махеш му казва да се контролира. Шивани и Прерна най-накрая влизат в стаята на Комолика. Точно в този момент тя влиза в стаята си и се скарва с г-н Хепи Сингх. Тя иска да знае дали Прерна ги е изпратила и твърди, че в къщата не е имало нищо незаконно.

В това време Чобей се обажда и съобщава на Комолика, че ще ѝ се обади след петнадесет минути и че ще се погрижи да прекрати обиска. Шивани и Прерна търсят ключовете за шкафа на Комолика и за щастие Прерна намира ключа зад абажура. Ниведита се обажда на служител от офиса и го заплашва за да даде телефона на Анураг. Мохини казва на Анураг да се прибере веднага, а Комолика отива към стаята си, за да държи под око служителите. Шивани уверява Прерна, че трябва да продължи да търси документите, а тя ще държи Комолика ангажирана. Шивани, в ролята на Манджо, се преструва, че е паднал от стълбите и обвинява Комолика, че се е опитала да го бутне.

Мохини не иска да ескалира и предлага на Комолика да му приготви мляко с куркума. Точно когато Комолика отива в кухнята, Анураг чука на вратата. Мохини разказва на Анураг за обиска и той влиза в стаята, за да се изправи срещу полицая. На Анураг не му отнема много време да разпознае Прерна, тъй като забелязва конеца, който тя носи на врата си. Прерна намира хартията и иска да я скрие от всеобщото внимание.

Епизод 47 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 10 май 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153