Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 4

Добави коментар

Анураг се ядосва на Прерна! Навин планира да контролира Прерна след сватбата! Вижте какво ще се случи в епизод 4 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Молой все още е в шок. Той споделя, че никога не е предполагал, че Прерна ще се омъжи за Навин.

Анураг не е убеден, че Прерна се жени заради правилните причини. Той не смята, че тя би могла да противоречи на желанията на семейството си, което обича толкова много. Междувременно Молой обвинява Мохини, че е уредил всичко това, докато е бил в Сингапур. Мохини му казва, че всички са доволни, включително и Прерна, която иска да си открие банкова сметка веднага щом се омъжи.

Анураг разговаря с Прерна за сватбата й с Навин. Той й казва, че е видял чека в ръцете й и знае, че нещо не е наред. Прерна моли Анураг да стои настрана и да не задава повече въпроси.

Навин благодари на Мохими, че му е помогнал да се сгоди за Прерна. Родителите на Прерна все още са недоволни от годежа. На следващия ден Навин води Прерна на пазар. Навин я кара да премери блузи в пробната, там Прерна среща Анураг. Анураг помага на Прерна с дрехите й. Тя не се чувства много удобно в тях. Анураг се чуди защо го е грижи за нея. След като излиза, Навин влиза в съблекалнята и се опитва да се доближи прекалено близо до Прерна. Тя го настъпва.

Междувременно Анджали научава за сватбата на Прерна с някой от домакинството на Басу. Тя се чувства измамена, тъй като смята, че е с Анураг.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Прерна връща дрехите на Навин. Казва му, че не й харесват. Анураг влиза в стаята на Навин. Той вижда сарито, което Прерна не харесва в стаята му. Чуди се дали Прерна е двулична. Докато търси Навин, той го заварва да говори по телефона за Прерна и как планира да я контролира след сватбата им. Анураг е изнинадан да чуе това. Когато Навин излиза, Анураг му казва, че Мохини иска да го види.

В университета, Прерна моли Анураг да помогне на приятелите й Рохан и Кирти да избягат заедно. Анураг е объркан, но Прерна му обяснява, че Рохан и Кирти се обичат. Родителите на Кирти обаче не искат тя да се омъжва за Рохан, тъй като той не отговаря на техния статус.

Навин се обажда на Прерна, но тя не му вдига. След това отива при семейството й и им дава пари, за да й купят бижута за сватбата. Той го използва като трик, за да постави Прерна под по-голям натиск. След това Навин разговаря с приятеля си министър Сидхант Чуби. Той говори и за дъщеря си Комолика. Навин го моли да остане при тях, но той му казва, че не може. Той също така пита Навин дали има нещо „ново“, което да му предложи. Навин му казва, че ще дойде с Прерна да го види в офиса.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Комолика влиза в киносалона с приятелите си. Мъжете я гледат със страхопочитание. Анураг и Прерна са в същия киносалон с приятелите си. Докато гледа филма, Прерна казва на Анураг, че любовта означава да жертваш щастието си за другите. Анураг се чуди защо представата за любов на Прерна е толкова различна от нейните действия. От друга страна, Комолика казва на приятелите си, че ако обича някого, иска мъжът да бъде само неин.

Анураг, Прерна и приятелите им си тръгват от киносалона, за да помогнат на Рохан и Кирти да се оженят. Прерна казва на Анураг, че иска да вземе сари от вкъщи. Докато Анураг чака на паркинга, той вижда Навин с друга жена. Вътре в къщата Прерна намира брат си, който казва на жена си, че ще използва парите, дадени от Навин, за да изплати заема на баща си. Прерна се радва да чуе това и смята, че Навин не е толкова лош, за колкото го е мислила.

Междувременно Навин и приятелката му обсъждат плана си в колата. Жената казва на Навийн, че парите, които е дал на Прерна, ще я накарат да го види в по-добра светлина. Навин казва на жената колко много обича Прерна.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

Когато Прерна се връща, Анураг се чувства притеснен. Чуди се защо изпитва чувства към нея и дали трябва да каже истината. Той смята, че не може да гледа как Прерна съсипва живота си.

Навин е заседнал в задръстване на пътя. Мохини също е там и колата й се разваля. Тя забелязва Навин и го извиква. Навин я поглежда и след това потегля. Мохини го намира за странно.

Родителите на Кирти я забелязват в колата на Анураг. Решават да ги последват. Майката на Кирти също информира Мохини, че синът й се опитва да помогне на дъщеря й да се измъкне и че тя ще подаде в полицията жалба срещу него. Казва й също, че е видяла Прерна с него. Мохини уверява майката на Крити, че ще си върне дъщеря. Мохини се ядосва на Прерна. Ниведета се опитва да я накара да се успокои, но тя не я слуша.

Епизод 4 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 5 март 2021 по NOVA.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 33

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 32

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 31


“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 30

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 29