Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 33

Добави коментар

Прерна и Анураг са спасени! Вижте какво ще се случи в епизод 33 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Навин казва на Прерна, че ако откаже да се омъжи за него, тя той ще убие Анураг. Оставена без избор, Прерна се съгласява да се омъжи за Навин. Анураг моли Прерна да не прави това за него. Започва сватбеният ритуал на Прерна и Навин. Анураг не може да види това и използва всичките си сили, за да развърже въжето. Когато успява да направи това успешно, той взема дървен дънер и заплашва да изгори Навин и неговите главорези, ако се приближат.

Анураг и Прерна бягат през задната вратата. Междувременно полицията, заедно с Раджеш, Молой, Анупам и Шивани, пристигат във фабриката. Те залавят някои от главорезите, но Навин успява да избяга. Духовника съобщава на Молой и Раджеш, че Анураг и Прерна са заедно и са избягали.

Прерна и Анураг бягат от фабриката в джунглата, за да се спасят. Прерна е ранена и това ги кара да спрат за известно време. Анураг прегръща Прерна.

Молой и Раджеш се връщат вкъщи и съобщават на Мохини, че Прерна и Анураг са в безопасност. Това кара Мохини и Ниведита да се притесняват. На следващия ден Анураг вижда, че Прерна спи спокойно. Когато тя се събужда, Анураг я дразни. След това приготвя мехлем, с който да намаже наранените ѝ крака.

Навин и главорезите му търсят Прерна и Анураг в джунглата. Той се обажда на Комолика и ѝ казва, че скоро ще убие Анураг. Комолика го моли да не го прави, но Навин прекъсва разговора. Полицията проследява местонахождението на Навин.

Анураг се грижи за раните на Прерна. Той ѝ разкрива какво изпитва към нея и ѝ признава, че я обича. Казва ѝ, че тя го е научила на смисъла на любовта и че не може да си представи живота без нея. Анураг изчаква отговора на Прерна и с облекчение научава, че тя изпитва същите чувства към него. Прерна казва на Анураг, че го обича. Тя споделя, че отдавна е чакала да му каже за чувствата си, но е трябвало да се въздържи, след като Мишка е влязла в живота му. Двамата се прегръщат. Прерна обаче признава, че се страхува, че не им е писано да бъдат заедно. Тя му казва, че се страхува да го загуби. Анураг я уверява, че това няма да се случи. Обещава ѝ, че след седмица ще убеди майка си, семейството си и Мишка, че Прерна е жената за него.

Комолика изпраща един от хората си да търси Анураг в джунглата. Тя му казва, че не се интересува от Прерна, но иска Анураг да се върне благополучно у дома. Мишка подслушва разговора ѝ. Сблъсква се с Комолика и я пита как е могла да се влюби в Анураг. Комолика казва на Мишка, че Анураг не е нейният тiп. Напротив, тя го харесва, защото е различен. Мишка е смаяна, когато вижда промененото поведение на Комолика.

Навин за малко да хване Прерна и Анураг, но те успяват да се измъкнат. Успяват да се измъкнат от джунглата и намират родителите си и полицията само на няколко километра от тях. Полицията арестува Навин. Той заплашва Анураг, че ще го убие и ще се ожени за Прерна. Молой, Раджеш, Анупам и Шивани се връщат у дома заедно с Анураг и Прерна. Мохини и Веена ги чакат.

Веена прегръща Прерна, но Мохини казва на Анураг, че му е сърдита. Анураг ѝ се извинява и докато двамата се прегръщат, Мохини припада. Извикват лекар, който я моли да си почине. Анураг и Прерна се гледат. Нививита забелязва това. Тя застава между тях, но Анупам моли Анураг да дойде при него за някаква работа. Веена моли Прерна да махне "кумкума" от челото си. Докато отива да направи това, тя случайно се сблъсква с Комолика. Комолика се присмива на Прерна, но тя не ѝ обръща внимание. Комолика пита Анураг дали е добре и той ѝ отговаря, че е добре. Тя започва да флиртува с него, но очите на Анураг са вперени в Прерна.

Епизод 33 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 15 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153