Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 31


Добави коментар

Навин се завръща! Прерна е отвлечена! Вижте какво ще се случи в епизод 31 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг спасява Прерна от пожара. Всички са загрижени за тях. Пристига пожарната и линейка. Лекарят преглежда Прерна. Той казва на семейството ѝ, че тя е добре, но е вдишала много дим. Могат да я приберат вкъщи, но предлага първо да ѝ поставят инжекция. Те я вкарват в линейката.

Междувременно Анураг казва на майка си, че не би могъл да остави Прерна сама в пожара. Мишка му казва, че е трябвало да помисли и за своята безопасност. Комолика забелязва, че годежният пръстен на Анураг липсва. Той им казва, че го е свалил и вероятно е в кабинета му. Той отива да провери какво става с Прерна.

Изненадващо, Навин се появява отново. Той се представя за част от спасителния екип. В удобен момент влиза в линейката и държи ръката на Прерна. Разказва ѝ как се е отървал от Мадхури и сега няма да позволи на никого да застане между тях. Казва ѝ, че любовта му към нея е истинска и това му е помогнало да ѝ прости.

Анураг вижда Навин да държи ръката на Прерна, и крещи. Другите членове на спасителния екип го избутват настрани. Успява да се приближи до линейката, но открива, че Навин вече го няма. Никой не успява да го открие. Разстроена Мохини казва на Анураг, че няма никакъв шанс Навин да се върне в къщата или в живота им. Комолика и Мишка научават кой е Навин от Мохини.

По-късно през нощта Анураг размишлява дали да се обади на Прерна, когато Анупам идва в стаята му. Той започва да се подиграва на Анураг и му казва, че е влюбен в Прерна. Анупам се обажда на Прерна, но телефонът е вдигнат от Шивани. Двамата говорят за любовта на Анураг към Прерна и го дразнят. Прерна взема телефона от Шивани. Анупам се опитва да убеди Анураг да признае чувствата си на Прерна. Молой се присъединява към тях. Той казва на Анураг, че одобрява Прерна като добър избор за него. Мохини прекъсва разговора.

Навин стои пред дома на Прерна. Той обещава да си отмъсти на Анураг и семейството му.

На следващия ден Анупам съобщава на Анураг, че е уредил среща на Прерна с него в магазин за картички. Междувременно Шивани се опитва да убеди Прърна да ѝ купи картичка. С неохота Прерна се съгласява да отиде до магазина.

Комолика отива в стаята на Анураг, но я намира затворена. Тя подслушва разговора му с Анупам. Анураг признава на Анупам, че е влюбен в Прерна, и решава да ѝ го каже още същия ден. Комолика решава да направи нещо, преди да е станало твърде късно. Мишка става несигурна в чувствата на сестра си към Анураг. Мохини открива, че Мишка е напрегната, и казва, че Анураг не е влюбен в никой друг освен в нея.

Комолика се обажда на Навин и го насъсква срещу Анураг и Прерна. Тя му казва, че е неудачник и го сравнява с куче, което е малтретирано от Прерна. Тя му съобщава, че Анураг ще предложи брак на Прерна в магазин за картички, след което изключва телефона си. В пристъп на ярост Навин започва да чупи вещите си.

Прерна стига до магазина за картички и открива, че Анураг си купува картичка. Иска ѝ се тя да е за нея. Анураг я забелязва и ѝ маха с ръка. И двамата се усмихват. Щом Анураг се обръща за миг, някакви главорези идват с микробус и отвличат Прерна. Прерна вика Анураг. Когато се обръща назад, Анураг е шокиран да види, че главорези отвличат Прерна.

Докато пътуват, главорезите откриват, че Анураг ги следва с мотора. Те се обаждат на шефа си, за да го информират за това. Навин им казва да отидат с колата до моста Хугли и казва, че ще ги посрещне там.

Междувременно Комолика съобщава на Мишка, че Анураг е влюбен в Прерна, но ако всичко върви по нейния план, тя скоро ще изчезне от живота му. Мишка се притеснява.

Навин стига до мястото и удря мотора на Анураг. Прерна го вижда да пада и крещи. Навин спира колата и намира Анураг да лежи в безсъзнание на пътя. Казва на хората, които се събират наоколо, че ще потърси лекар, и си тръгва.

Епизод 31 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 13 април 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153