Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 152

Добави коментар

Измамата на Каушик е разкрита. Вижте какво ще се случи в епизод 152 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Г-н Баджадж пита Куки какво става с нея. Прерна го моли да не се сърди, но той ѝ отговаря, че я е видял с някакъв мъж. Г-н Баджадж се ядосва и започва да ѝ говори злобни неща. Прерна се опитва да го успокои, като му казва да не се ядосва толкова. Господин Баджадж пита Куки кой е бил мъжът, а тя лъже, че е бил случайно момче, което ѝ е помогнало, когато колата ѝ се е развалила. Точно тогава идва шофьорът и казва на г-н Баджадж, че колата на Куки се е развалила и той е получил обаждане от агенцията. Г-н Баджадж си тръгва, когато чува това.

Комолика се чуди какво прави Анураг в стаята. Точно тогава Чандрика се обажда на Комолика и иска да говори с нея. Комолика отговаря, че не се интересува да знае нищо. Анураг излиза от стаята, изглеждайки ядосан, и моли Комолика да отговори на въпросите му. Чандрика отново се обажда на Комолика и Анураг се ядосва още повече. Той я моли да говори по телефона по-късно. Комолика се втурва в стаята и затваря вратата, за да отговори на обаждането. Анураг се опитва да я спре, но и той получава обаждане.

Чандрика казва на Комолика, че Прерна е била в сиропиталището. Тя също така ѝ казва, че Снеха е жива и Комолика е шокирана. Тя обвинява Чандрика, че лъже, но тя ѝ изпраща снимка на Прерна като доказателство. Чандрика ѝ казва, че тя работи там и че Прерна е купила сиропиталището. Комолика се ядосва и ѝ казва, че е трябвало да прибере бебето, но как сега ще повярва на Чандрика. Тя ѝ отговаря, че може да го докаже с ДНК тест, а освен това може да дойде и да се срещне със Снеха. Комолика се съгласява.

Междувременно Анураг търси Комолика. Ниведита идва при него и го пита какво се случва. Той се ядосва още повече и я пита за документите. Заплашва я, че така или иначе ще разбере истината, така че Ниведита трябва просто да си признае, докато може. Той я пита защо Прерна е подписала документите. Анураг казва, че Прерна никога не би дала акции от мечтания си проект, което означава, че трябва да е била принудена да го направи. Ниведита го пита защо толкова се притеснява за Прерна, а той ѝ отговаря, че Прерна е много важен човек в живота. Ниведита се опитва да го успокой, но Анураг признава, че Прерна е всичко за него и тя винаги ще бъде в живота му.

Текст от potv.bg

Чандрика планира да изнудва Комолика, като използва Снеха. Комолика пристига и Чандрика я поздравява. Комолика не се интересува от разговорите ѝ и желае да види дъщерята на Прерна. Чандрика посочва Самида и ѝ казва, че тя е Снеха. Комолика смята, че Чандрика лъже, но Чандрика разкрива, че са променили името ѝ. Комолика желае да я види отново и смята, че чертите на Самида приличат на тези на Анураг и Прерна.

Междувременно Баджадж се извинява на Куки, че се е държал грубо. По-късно, когато Прерна говори с Куки, тя ѝ казва, че е излъгала баща си. Тя е влюбена в момчето, което е видял г-н Баджадж, и знае, че той също я харесва. Прерна се усмихва и казва, че трябва да празнуват. Куки разкрива, че това е Каушик, племенникът на Анураг. Прерна се замисля за момент, преди да отговори, че харесва Каушик и смята, че той е добро момче. Куки се чувства щастлива, че Прерна е одобрила избора ѝ.

В колежа Каушик и Мону се опитват да съберат доказателства, че Куки не е измамил на изпитите. Те обаче са хванати от охраната. Но Каушик го гъделичка и те избягват. Но все пак са хванати от другите охранители и там идва директорът. Той много се ядосва и казва, че Анураг ще бъде информиран за случая.

Междувременно Комолика казва на Чандрика, че Прерна не бива да знае, че Самида е Снеха. Чандрика иска още пари, за да запази тайната. Но получава шамар от Комолика. Тя я предупреждава да не казва на Прерна. Чандрика отговаря, че е доказала лоялността си към Комолика, като е казала за това на нея, а не на Прерна. Комолика се съгласява да даде още пари.

Текст от potv.bg

Точно тогава Самида идва там. Чандрика я пита защо се е събудила, а момичето отговаря, че е чуло силен шум. Чандрика казва, че не е било нищо, и я моли да спи. Комолика казва на Чандрика, че ще изпрати парите на следващия ден. Самида ги чува и започва да се чуди за какво си говорят. Точно тогава на Комолика се обажда Анураг, който я пита къде е. Тя му казва, че се прибира вкъщи.

По-късно г-н Баджадж получава обаждане от директора. Тя му разказва всичко и г-н Баджадж е шокиран. Тя също така му съобщава, че Прерна е знаела за изключването на Куки, тъй като е дошла в колежа. Но сега те имат Каушик и са сигурни, че Куки е разпространила въпросите от изпита. При него идва Прерна и пита какво се е случило. Господин Баджадж ѝ подава телефона и виква Куки.

Прерна пита директорката какво се е случило и тя ѝ казва да доведе Куки в колежа. Каушик е бил хванат и сега трябва да уредят въпроса. След като разговорът приключва, Прерна казва, че трябва да отидат в колежа. Господин Баджадж се ядосва и пита защо не е бил информиран за изключването на Куки. Прерна отговаря, че не му е казала, защото е била сигурна, че Куки никога не може да направи такова нещо. Г-н Баджадж контрира, че момчето е откраднало документи от кабинета на директора и това доказва, че и Куки е замесена.

Анураг пита Комолика как са получили такъв огромен дял от Bajaj industries. Комолика се дразни, като си мисли, че вместо да празнува, Анураг ѝ се сърди. Точно тогава Анураг получава обаждане от директора. Той продължава да си мисли, че Комолика сигурно е принудила Прерна да подпише документите, но се чуди как е успяла да я убеди да го направи. След това Комолика получава обаждане от директора. Тя ѝ казва, че иска незабавно да се срещне с родителите на Каушик. Тя уведомява Анураг и също казва, че ще го придружи.

Текст от potv.bg

Междувременно Куки е на път към колеж. Тя си спомня как Каушик се опитва да ѝ помогне, когато колата ѝ се разваля. Тя му казва, че е грешала за него и че той е приятен човек. Ако е знаела последната част, тогава е щяла да прекара известно време с него, преди да бъде изключена. Куки казва, че след като разследването свърши, ще се докаже, че тя е виновна, тъй като документите с въпроси са изтекли от нейния номер. Въпреки че не е направила нищо, тя ще бъде наказана за това. Куки го прегръща и той се заклева да ѝ помогне.

Куки се чуди, че Каушик трябва да е направил всичко това, за да я спаси. В колежа Моню се притеснява, но Каушик го предупреждава да не споменава името на Куки. Мону се ядосва и пита какво толкова специално има в това момиче, а Каушик изкрещява, че обича Куки. Моню се извинява, а Каушик го уверява, че ще се справят.

Г-н Баджадж, Прерна и Куки пристигат в колежа и бащата и дъщерята влизат вътре. Но шала на Прерна се заклещва във вратата на колата, която е заключена. Тя се опитва да се измъкне сама и да не безпокои г-н Баджадж, тъй като той вече е много ядосан. Комолика и Анураг също пристигат и той вижда как Прерна се бори с шала. Той ѝ помага, но се спъва в процеса на работа и Прерна го хваща. Двамата се гледат един друг и започват да си припомнят моментите, в които са били заедно. Точно тогава охраната ги извиква вътре. Прерна се откъсва от транса и се чуди какво се случва с нея, докато Анураг се уверява, че Прерна също изпитва това, което той чувства.

В колежа господин Баджадж забелязва Каушик и се кара на Куки за избора ѝ на приятели. Комолика идва при Каушик и го моли да не се притеснява. Каушик се опитва да каже на г-н Баджадж, че Куки не е направила нищо, но г-н Баджадж го моли да мълчи. Г-н Баджадж се приближава до директора и го пита защо не е бил информиран, че Куки е бил изключена. Куки и Каушик се опитват да го вразумят, но господин Баджадж се ядосва и ги моли да си мълчат. Той казва на Каушик, че предателството трябва да се среща в семейството му, но не и в неговото. Куки не е била такава, докато не е срещнала Каушик.

Точно тогава идват и Анураг и Прерна. Анураг се ядосва и удря Каушик. Пита го какво се случва и как Каушик е могъл да стигне до такива стандарти. Мону казва, че Куки е била много разстроена и Каушик просто се е опитвал да я направи щастлива. Анураг им казва, че е трябвало да изчакат разследването да приключи и истината да излезе наяве, независимо дали Куки е направила нещо нередно или не. Каушик се намесва и казва, че Куки е щяла да бъде обвинена фалшиво, тъй като документите са изпратени от нейния телефон. Но този, който е направил това, всъщност е той. Всички се шокират, като чуват това.

Епизод 152 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 7 октомври 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153