Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 151

Добави коментар

Анураг разбира за сделката! Вижте какво ще се случи в епизод 151 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Приянка казва на сестра си Чандрика, че благодарение на усилията на Прерна сиропиталището няма да бъде разрушено. ТЯ смята, че така кръвните роднини намират път един към друг. Тя наблюдава как Прерна общува със Самида и разбира, че Пренка е много щастлива със Самида. Тя се приближава до нея и я моли да поговори с нея.

В дома на семейство Басу Ниведита поднася чаша с шампанско на Комолика, а тя коментира, че изглежда много щастлива. Ниведита отговаря, че са постигнали мечтата си - 51 акции от Bajaj City, така че какъв е следващият ход. Комолика ѝ казва, че сега иска да накара Прерна да проси. Точно тогава Анураг идва и пита за Ниведита. Те бързо скриват файловете, но Анураг забелязва и я пита какво крие. Ниведита отговаря, че това са само някакви документи, които Комолика е искала да прегледа. След това тя се извинява, че си тръгва, но Анураг иска папките.

Ниведита си мисли, че сега Анураг ще научи всичко, а Комолика се страхува, че той ще разбере, че тя е изнудвала Прерна. Въпреки това Ниведита му предава паплата. Точно тогава Комолика казва на Анураг, че Прерна е дошла в дома им. Анураг спира да прави това, което прави. Комолика продължава, че Прерна е донесла списание и е крещяла в дома им, казвайки, че ще ги съсипе. Ниведита получава обаждане, че срещата започва, и тя взема папката от Анураг и си тръгва.

Анураг пита Комолика защо мисли, че Прерна ще го направи. Тя му отговаря, че Прерна е искала да го обиди. Анураг се ядосва и я моли да не казва повече такова нещо. Комолика му се подиграва и казва, че няма смисъл да му обяснява каквото и да било. Анураг е на път да си тръгне, когато забелязва чашите с шампанско и започва да подозира Комолика и Нивида замислят нещо.

Междувременно Чандрика благодари на Прерна за помощта. Тя отговаря, че го е направила за Самида. Тя забелязва изгарянията по врата на Чандрика и тя обяснява, че е попаднала в пожар. Приянка пита дали това се е случило преди осем години. Прерна се притеснява и пита дали инцидентът е станал в сиропиталището. Чандрика лъже за името на сиропиталището и отговаря, че не си спомня много, защото е била ранена. Тя се разчувства и си тръгва.

Текст от potv.bg

Самида вика Прерна да хапнат сладолед. Приянка пита Чандрика защо е излъгала Прерна, а тя ѝ отговаря, че не е могла да мисли правилно, когато Прерна е започнала да я разпитва. Приянка се чуди защо Чандрика не казва истината и какво има да крие.

Междувременно колата на Куки се поврежда и Каушик идва да ѝ помогне. Той я моли да запали колата, след като поработи малко по нея. Но колата все още не запалва. Каушик се обажда на механик, но той казва, че ще дойде след 45 минути. Куки се чуди на глас какво ще прави през това време. Каушик предлага няколко места, но Куки казва, че ще изчака механика. Каушик тръгва да пие чай.

Комолика се приближава до Ниведита и тя се изплашва. Комолика я моли да вземе документите. Ниведита отговаря, че са в нея, но Анураг може да разбере. Комолика ѝ казва, че може да ги даде или на Прерна, или на него, няма значение. Тя моли Нивида да ѝ благодари, че ѝ е позволила да остане в къщата и ѝ е дала позиция в компанията. Междувременно Анураг се обажда, за да разбере за документите. Той се чуди как Ниведита го е излъгала в полза на Комолика.

В къщата на Шарма Прерна се прибира и отива при Веена. Тя ѝ разказва как се страхува от реакцията на г-н Баджадж, за това което е направила с акциите. Но е трябвало да спаси сиропиталището заради Самида. Веена се усмихва, но казва, че между съпруга и съпругата не бива да има тайни.

В имението на Басу Комолика получава подарък за Каушик. Но тя усеща мризма на парфюм от Каушик и го пита с кого се е сращал. Той признава, че обича Куки. Когато Комолика пита коя е тя, Каушик отговаря Куки Баджадж. Тя го моли веднага да ѝ предложи брак, а той казва, че е подготвил изненада за нея.

Текст от potv.bg

Междувременно Анураг си спомня, че Комолика е скрила файла и затова трябва да провери всеки сантиметър от стаята. Ниведита моли Молой да вземе навреме дневната си доза лекарства. Анураг идва при тях и казва, че всички да изглеждат толкова щастливи, така че трябва да направят семейна вечеря. Той си мисли, че докато са в хола, ще има възможност да разгледа документите. Мохини се съгласява с предложението на Анураг.

Анураг казва на семейството си, че ще покани Комолика на вечеря им. Той отива при нея и се извинява, че е говорил грубо. Комолика се хваща на въдицата. Тя се усмихва и казва, че той вече е вкарал малко разум в него. Анураг се съгласява и се опитва да я похвали. Тя го пита защо изведнъж се е държал толкова мило с нея. Анураг се притеснява, мислейки, че Комолика е умна и ще разбере, че той се опитва да я измами. Той ѝ казва, че Прерна винаги го обижда и го разбира погрешно. Той я моли да слезе долу за вечеря. Комолика се чуди на себе си, че най-накрая е направила магията си над Анураг и го е направила свой. Те слизат да вечерят с останалите членове на семейството.

По време на вечерята Анураг се държи изключително мило с Комолика. Молой се чуди какво става с Анураг. Комолика също се чуди същото, но решава да се наслади на вниманието му. Молой предлага да отидат да пийнат по нещо. Мохини идва и я пита какво не е наред с Анураг. Комолика ѝ казва, че егото на Анураг е било наранено, когато му е казала, че Прерна е дошла да го обиди. Ниведита ѝ отговаря, че това не е така, а по-скоро Анураг замисля нещо.

Молой отива при Анураг и го пита какво става. Анураг му отговаря, че просто иска Комолика да се чувства щастлива. Анураг поднася храна на Комолика, но случайно изпуска част от нея върху дрехите си. Той се извинява, за да отиде да се преоблече. Нивида се чуди, че Анураг със сигурност търси документите. Но не може да му каже нищо, иначе Комолика започва да се съмнява в нея.

На горния етаж Анураг заключва вратата на стаята и започва да проверява папките. Проверява всичко старателно. Междувременно Молой се подиграва на Комолика, че е заета с игри, и се поправя, за да каже "работа". Комолика се дразни и става, за да потърси Анураг. Мохини започва да спори с Молой.

Междувременно Анураг намира документите. Той ги проверява и открива подписа на Прерна. Чуди се как е могла да постъпи толкова глупаво. Обажда ѝ се. Прерна отива да вдигне телефона си, но при нея идва Шивани и казва, че ѝ се обажда г-н Баджадж. Прерна си мисли, че той може да е ядосан и наранен, че е предала компанията на Анураг. Междувременно Анураг се чуди защо Прерна не отговаря на обаждането. Той се заклева, че ще се справи с кашата в името на Прерна.

Епизод 151 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 6 октомври 2021 по NOVA.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153