Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 137

Добави коментар

Влюбени ли са Шивани и Ронит? Вижте какво ще се случи в епизод 137 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Ронит казва на Комолика, че Прерна го е видяла. Комолика го моли да не се притеснява и да ѝ се довери. Прерна идва там с полицията, за да търси Шивани. Господин Баджадж също е на път, но колата му се разваля. Прерна моли инспектора да потърси Шивани, но тя сама излиза. Прерна се радва, като я вижда, а медиите също идват да я снимат.

Прерна казва на всички, че макар Ронит да изглежда невинен, той е дявол под прикритие. Тя моли инспектора да ги арестува и той го прави. Комолика се опитва да протестира, че нито тя, нито Ронит са отвлекли Шивани. Медиите питат Шивани дали са я тормозили и Прерна я моли да отговори, без да се плаши. Шивани започва да плаче и Комолика я моли да каже на Прерна, че не са я отвличали.

Междувременно семейство Басу виждат всичко и се притесняват, тъй като и Прерна обвинява Анураг, че е отвлякъл Шивани. Ниведита се опитва да се обади на Анураг, но телефонът му е изключен. Тогава тя се обажда на Прерна. Тя вдига слушалката и казва, че има лоши новини за тях, тъй като Комолика вече е арестувана. Много скоро и Анураг ще бъде зад решетките. Молой чува всичко и казва, че Прерна е била права, защото Комолика е арестувана. Но той не разбира защо тя обвинява Анураг.

Накрая Шивани казва, че Комолика и Ронит не са я отвлекли. Комолика моли инспектора да ги освободи. Прерна се шокира и пита Шивани дали са я заплашвали. Раздразнената Шивани крещи на Прерна да спре. Тя казва на всички, че е дошла там по собствено желание, за да се срещне с Комолика. Иска тя да я приеме, тъй като обича Ронит и иска да се омъжи за него. Шивани моли инспектора да остави Комолика и Ронит.

Шивани се извинява на всички и казва, че Ронит не я е отвлякъл. Тя го обича и е дошла при Комолика, за да се срещне с нея. Комолика казва на медиите, че Прерна е направила грешка, тъй като има проблем с връзката на Ронит и Шивани. Тя е искала да обедини Ронит и Шивани, тъй като никога не иска да разделя двама влюбени.

След това репортерите се обръщат към Прерна и я питат дали ще приеме Ронит, както Комолика е приела Шивани. Комолика казва, че иска любовта на Ронит и Шивани да победи и затова е приела връзката им. Шивани също казва, че иска да се омъжи за Ронит. Прерна отвежда Шивани. В това време Комолика казва на репортерите, че Ронит много обича Шивани и че не трябва да го слагат в заглавията на вестниците, но индиректно ги уговаря да го направят. Тя им казва, че е сигурна, че Прерна скоро ще разбере всичко.

По-късно Комолика и Ронит се връщат в дома на Басу. Молой е шокиран, тъй като Прерна им е казала, че са я арестували. Прерна и Шивани също се прибират вкъщи. Веена пита какво се е случило. Шивани моли Прерна да я изслуша, но тя иска да говори с нея насаме и я отвежда. Прерна разпитва Шивани защо е тръгнала с Ронит. Прерна се опитва да накара Шивани да разбере, че Комолика и Ронит просто я използват. Шивани продължава да повтаря, че е влюбена в Ронит. Прерна знае плана на Комолика и иска Шивани да разбере същото. Междувременно Комолика разкрива пред семейство Басу, че Ронит и Шивани се обичат.

Комолика им казва да не казват нищо на Анураг. Тя също така разкрива, че иска да ожени Ронит и Шивани. Освен това обявява, че след два дни Ронит и Шивани ще се сгодят. Шивани обяснява, че обича Ронит и не е успяла да каже на Прерна заради миналото. Шивани обяснява, че Ронит я е грабнал, защото колата е щяла да я блъсне. Шивани разкрива, че преди 8 години Ронит я е защитил. Шивани казва, че Ронит ѝ е помогнал и когато Веена е получила сърдечен удар. По-късно Ронит разкрива, че мрази Шивани, а Комолика казва, че Шивани ще страда цял живот след брака. Комолика съставя този план заедно с Ронит, за да уловят Шивани в капан и да си отмъстят на Прерна.

Прерна се извинява на Шивани, че не е била до нея. Тя също така обяснява какво се е случило преди 8 години и колко много е страдала заради Анураг. Освен това Прерна научава, че Шекхар е претърпял злополука и е загубил работата си. Шивани ѝ се извинява за това, че я е разбрала погрешно, и се чувства горда от нея. Шивани отново заявява любовта си към Ронит, докато Прерна иска малко време. Междувременно Комолика обсъжда плана си с Ронит, когато Мохини и Ниведита пристигат в стаята ѝ.

Молой моли Каушик за помощ, за да открие истината за връзката на Ронит и Шивани. По-късно Мохини и Ниведита се обединяват с Комолика, за да си отмъстят на Прерна. Комолика връща на Ниведита поста ѝ на изпълнителен директор и моли Ронит да остане в къщата на Басу. Тя също така моли Ронит да се обади на Шивани и да ѝ каже колко много я обича.

Прерна е шокирана, че всички в семейството са знаели за Ронит и Шивани. Тя се извинява, че е била егоистка и е мислила само за себе си. Молой решава да не разкаже на Каушик за Прерна и Анураг.

Баджадж разказва на Прерна за телефонния си разговор с журналист, докато Прерна потвърждава, че Шивани иска да се омъжи за Ронит. Баджадж иска от Прерна да спре Шивани, докато Прерна се чувства виновна, че е напуснала семейството си. Тя не знае как да утеши Шивани, но вярва, че Ронит е влюбен в ня. Баджадж обещава на Прерна, че ще открие истината.

Епизод 137 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 15 септември 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153