Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 125

Добави коментар

Анураг възвръща паметта си! Комолика се опитва да открадне бебето на Прерна и Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 125 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Епизодът започва с Анураг, който държи бебето. Той говори на бебето и казва, че то прилича на майка си. Бебето държи пръста му и спира да плаче. Той се усмихва и поставя целувка на челото на Прерна. Тя се събужда и е шокирана да види Анураг.

Анураг ѝ казва, че тя е тяхното бебе, а след това казва, че си спомня, че Прерна е казала, че ще имат момиче. Прерна взема бебето в ръцете си. Междувременно Комолика идва до скалата и вижда главорезите на Вирадж да лежат на земята. Тя се обажда на Вирадж и открива, че телефонът му също е там.

Комолика получава обаждане от Ниведита. Тя я моли да отиде в болницата. Анураг, докато говори с бебето, казва, че вече са избрали името ѝ. Всички стигат до болницата. Анупам разпитва за Анураг, когато медицинската сестра им съобщава, че Прерна е родила момиченце и Анураг е с нея. Анураг съобщава на всички, че си спомня всичко. Всички членове на семейството се радват, след като чуват това.

Анураг иска бебето да види семейството му. Медицинската сестра моли да вземе бебето, за да го остави в инкубатора. Междувременно Анураг излиза, за да се обади на Веена. Анураг се обажда на Веена и казва, че е станал баща. Молой моли Прерна да спи и да не мисли за нищо. Прерна благодари на Молой, че винаги я е подкрепял и е бил до нея. Молой моли Прерна да се върне вкъщи като негова снаха. Комолика е шокирана да чуе това. Прерна се съгласява. Анураг вижда Комолика и си мисли да говори с нея. Комолика вижда хирурга си и се обръща.

Прерна се разплаква и казва на Анураг, че е лудо влюбена в него и за това е рискувала живота на бебето за да го спаси от Комолика. Тя казва, че лекарят на Комолика му е изпратил някакви снимки и че тя е отговорна за инцидента му. Прерна разкрива на Анураг, че Соналика е Комолика. Той е шокиран. Прерна го моли да провери телефона си. Той вижда видеото с новото лице на Комолика.

Анураг удря шамар на Комолика. Мохини пита Анураг защо е го е направил. Той моли Комолика да каже истината. Комолика казва, че Прерна манипулирала Анураг и затова той прави всичко това. Мохини казва, че тя е нейната снаха и също така пита Анураг защо се държи така с една жена. Анупам заварва Прерна там и Мохини я пита какво е казала на Анураг.

Комолика казва, че Прерна е излъгала Анураг, а Анураг отрича и казва, че тя не е негова съпруга. Прерна казва, че Анураг помни всичко и разказва как Комолика се е опитала да го убие и да навреди на бебето им. Прерна също така разказва на всички, че Комолика е бутнала Мохини по стълбите. Ниведита казва, че тя е Соналика, а не Комолика. Прерна казва, че тя е Комолика, но е получила ново лице чрез пластична операция.

Молой моли Комолика да се махне. Комолика се опитва да се защити и казва, че Прерна прави всичко това, защото иска да я изхвърли от къщата. Анураг съобщава на всички, че лекарят, който е направил пластичната операция на Комолика, е бил там и му е дал всички снимки и документи. Анураг показва на всички видеото с пластичната операция на Комолика.

Комолика се разстройва и взима нож, за да убие Прерна. Анураг я спира и казва, че ако иска да види коя е истинската му съпруга, той ще ѝ покаже. Той слага синдур на главата на Прерна. Комолика крещи, че това не може да се случва. Анураг казва, че тя е черно петно в живота му.

Комолика се осъзнава и разбира, че всичко това е било във въображението ѝ. Тя си мисли, че ще открадне бебето на Анураг и Прерна и че ще помоли Прерна да напусне Анураг в замяна на бебето. Анураг отива в стаята на Мохини и я пита дали се притеснява за внучката си. Мохини казва на Анураг, че бебето не е негово дете и че понеже Прерна се е омъжила за Баджадж, то е негово дете.

Комолика идва при бебето и му говори. Тя взема бебето със себе си. Анураг разпитва за бебето. Медицинската сестра казва, че то има пневмония и се нуждае от кръв. Анураг казва, че ще ѝ даде кръв. Медицинската сестра пита Комолика къде води бебето. Комолика казва, че отиват на разходка. Медицинската сестра я спира и връща бебето в инкубатора.

Анураг си прави кръвни изследвания. Лекарят казва, че кръвната група на Анураг не съвпада с тази на бебето. Всички са шокирани и Анураг пита лекаря как е възможно това. Анураг отива да търси кръв. Лекарят съобщава, че това е рядка кръвна група и ако бебето не получи кръв, то ще бъде в опасност. Междувременно Комолика отива при бебето и казва, че лекарят ѝ е казал, че то има нужда от кръв.

Анураг се опитва да намери кръв, когато му се обаждат от кръвната банка, че кръвта е приготвена. Той отива да вземе кръвта. Комолика все още е с бебето и му казва, че съдбата ѝ е лоша и че тя е дъщеря на Прерна. Прерна идва при бебето и Комолика се скрива.

Междувременно Амураг стига до кръвната банка, а медицинската сестра му съобщава, че това е последният пакет от кръвната група. Прерна говори на бебето и казва, че баща ѝ е върнал паметта си благодарение на нея.

Анураг се качва в асансьора и той спира. Веена и Мохини идват да видят бебето, когато медицинската сестра ги моли да излязат. Комолика казва на бебето да отиде там, където трябва да отиде. Влиза медицинската сестра и я моли да си тръгне. Комолика ѝ поставя инжекция.

Анураг попада в задръстване и по погрешка изпуска пакета с кръв. Той се разплаква и мисли за дъщеря си. Отива и се извинява на Прерна, че не е успял да донесе кръв, за да спаси дъщеря си. Прерна му съобщава, че кръвта вече е дадена на бебето.

Епизод 125 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 27 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153