Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 123

Добави коментар

Вирадж научава, че Анураг е започнал да го подозира! Прерна научава, че някой е сменил лекарствата на Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 123 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Прерна казва на Комолика, че пръстът ѝ е добре и че всъщност е излъгала, че е пострадала. Прерна заявява на Комолика, че Комолика ще се изнесе от къщата на Басу след три дни.

Шекхар търси механика, който е причинил повреда на спирачките на колата на Анураг.

Анураг откарва Вирадж вкъщи. Соналика се обажда на Вирадж, но той прекъсва разговора, тъй като говори с Анураг. Анураг пита Вирадж дали майка му е дошла да види Прерна в болницата. Вираж твърди, че е казал "мама", а не "мами". Вирадж казва, че може да е забравил какво всъщност е казал. Комолика се обажда на Вирадж и казва, че ще дойде в дома му, за да поговорят за нещо. Вирадж ѝ казва, че Анураг се съмнява в него.

Шекхар пита един продавач за адреса на механика. Ронит отива в дома на механика. Той знае, че Ронит е дошъл да го убие, и насочва пистолет към него. Ронит успява да грабне пистолета и механикът заключва Ронит в дома си. Шекхар стига до къщата на механика.

Вирадж забелязва, че колата на Анураг го преследва. Ток спира колата си в непознат район. Анураг казва на Вирадж, че го е преследвал, защото е намерил часовника му. Вирадж казва, че това не е неговият часовник, и си тръгва. Вирадж казва на Комолика, че Анураг го е следил. Комолика казва на Вирадж, че трябва да се ожени за Прерна на следващия ден.

В къщата на механика Ронит се скрива зад завесата. Шекхар не може да види лицето на Ронит. Ронит успява да избяга от Шекхар. Шекхар намира механика, а полицията също пристига в къщата. Механикът изпада в безсъзнание, а полицаите казват, че ще трябва да поговорят с него по-късно. Ронит се обажда на Комолика, той ѝ съобщава, че механикът е хванат от полицията и той не е могъл да го убие.

Анупам пита Анураг защо е последвал Вирадж. Анураг казва, че смята, че Вирадж не е подходящият мъж за Прерна. Анураг казва, че Вирадж го е излъгал за нещо. Анупам казва, че трябва да развали брака на Прерна с Вирадж и Прерна ще бъде щастлива, че не се е омъжила за грешния мъж.

Анураг се обажда на Прерна, междувременно Шивани говори с Шекхар. Анураг чува как Шекхар казва на Прерна, че механикът, който е повредил спирачките на колата на Анураг, е хванат. Прерна казва на Шивани и Шекхар, че именно Комолика се опитва да ѝ навреди. Анураг прекъсва разговора и директно тръгва да посети механика в полицейския участък. Анураг влиза в затвора, където е затворен механикът. След това Анураг също се заключва вътре, за да не се намеси полицията. Анураг бие механика. Механикът казва на Анураг, че човекът, който се е опитал да убие Прерна, е човек, когото той харесва. Инспекторът спира Анураг и го моли да си тръгне.

Вирадж идва в дома на Прерна и пита Веена дали може да се ожени за Прерна на следващия ден. Веена разрешава на Вирадж.

Прерна пристига в къщата на Басу. Комолика я заговаря грубо и Мохини пита Комолика защо се държи грубо с Прерна. Комолика казва, че не може да търпи Прерна да идва в дома на Басу. Комолика твърди, че когато Прерна е около Анураг, животът му е в опасност. Комолика моли Мохини да избере нея или Прерна. Преди Мохини да успее да проговори, там пристига Молой и моли Прерна да дойде с нея.

Шекхар и Шивани питат Веена защо е разрешила на Вирадж да се ожени за Прерна утре. Шекхар казва на Веена, че първо трябва поне да поговори с Прерна. Веена казва, че вярва, че Вирадж е добър мъж за Прерна. Вирадж се обажда на Комолика и ѝ съобщава, че утре ще се ожени за Прерна, тъй като Веена е дала позволение.

Анураг отива в дома на Бхарадвадж, за да се срещне с Вирадж, и намира плик пред къщата му. Слугата отваря вратата и казва на Анураг, че Вирадж и родителите му не са вкъщи. Анураг отваря плика и намира фоторамка със снимката на Вирадж и Прерна.

Молой казва на Прерна, че е против брака ѝ с Вирадж. Прерна казва, че Анураг си е припомнил някои моменти от брака си с нея, когато я е видял с Вирадж. Прерна казва на Молой, че здравето на Анураг вече не се подобрява.

Анураг се промъква в стаята на Вирадж, за да намери някаква улика срещу него. Слугата вижда Анураг в стаята на Вирадж и се усъмнява в него. Той се обажда на Вирадж. Прерна разбира, че Комолика е направила нещо, заради което Анураг не може да си спомни миналото си. Анураг намира куфарче при Вирадж. Фалшивите родители на Вирадж отиват в стаята на Вирадж и виждат Анураг. Анураг взема куфарчето в банята. В куфарчето намира личната карта на Вирадж.

Прърна проверява рецептата на Анураг и лекарствата, к му се дават. Тя научава, че някой е сменил лекарствата на Анураг.

Епизод 123 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 25 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153