Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 106

Добави коментар

Анураг пита Веена за съпруга на Прерна! Комолика, Мохини обвиняват Прерна в кражба! Вижте какво ще се случи в епизод 106 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг идва в дома на Прерна, за да ги покани на партито. Той среща Веена в къщата и ги моли да се присъстват, тъй като и Раджеш е бил част от компанията. Веена отговаря, че Шекхар и Суман не са у дома, но Анураг настоява да дойде с Прерна и Шивани. Тогава Анураг пита Веена дали съпругът на Прерна наистина я е напуснал. Това вбесява Веена, която отговаря, че ще изпрати на Анураг снимки на съпруга на Прерна.

Тогава Веена отива и взема рамка със снимка на Анураг и Прерна заедно и планира да му разкрие истината. Шивани пита ядосаната Веена какво се е случило и тя обяснява всичко. Но Шивани казва, че Веена не бива да прави това и в този момент в стаята влиза Анураг. Той чува как Веена възкликва, че може и да е изгубил спомените си, но не изпитва ли никакви чувства към Прерна. Когато Анураг ги пита какво се е случило, Шивани му казва да дойде по-късно. Но Анураг настоява, че всъщност е дошъл да ги покани на партито. Шивани му казва, че те ще бъдат там, и Анураг си тръгва. Той се замисля, че всички се опитват да скрият нещо от него, но той ще разбере истината за съпруга на Прерна.

Комолика търси Анураг и като не го намира никъде, му се обажда. Той ѝ казва, че е дошъл да покани Прерна, тъй като Раджеш е голяма част от компанията им, но не се е срещнал с Прерна, а е разговарял с Веена. Комолика веднага се обажда на Прерна и ѝ казва да не се отпуска заради партито. Прерна се чуди дали Комолика не замисля нещо.

В дома на Басу Ниведита съобщава, че клиентите им искат да се обадят на медиите. Анупам пита Анураг дали е преброил парите и последният отговаря с "да". Тогава Мохини го прекъсва, че тъй като Соналика е съпруга на Анураг, тя трябва да държи парите в шкафчето. Но тъй като няма ключове със себе си, Анураг моли Прерна да придружи Комолика до шкафчето. Когато остават насаме, Комолика пита Прерна дали се дразни, че и тя е получила малък електрошок онзи ден. Прерна отговаря, че е видяла Комолика да разговаря с електротехника и също така е забелязала жицата и мокрия под. Двете започват да спорят, но Комолика изкрещява, че и е планирала неща за Прерна, и си тръгва.

Междувременно в дома на Прърна Шивани моли Веена да се приготви за партито, но тя не иска да отиде. Въпреки това триото все пак успява да отиде на партито на Анураг. На партито Анураг пита Мохини защо тя и Молой не си говорят. Тя му отговаря, че това е, защото не приема Прерна. Точно тогава тя забелязва, че влизат Прерна, Вена и Шивани. Тя приветства Веена, а Нивита моли Прерна да я придружи за някаква работа. Клиентите влизат и Анураг ги посреща, но Комолика не може да бъде открита никъде. Междувременно Комолика планира нещо и си мисли, че в края на краищата Анураг със сигурност ще изхвърли Прерна от къщата, а Мохини ще ѝ зашлеви шамар, както беше зашлевила Комолика по-рано.

Мохини обижда Веена, че е от средната класа. Веена отвръща на Мохини, като казва, че тя може да е от средната класа, но има добро сърце, за разлика от нея, която не уважава и не изпитва чувства към другите. Веена казва на Мохини, че Анураг ги е поканил на партито, тъй като Раджеш е бил част от компанията. Тя пита Мохини защо Анураг е дошъл да се срещне с тях, ако е женен. Това разгневява Мохини, а Ниведита се опитва да предотврати неприятната ситуация, като казва, че имат гости, на които трябва да обърнат внимание. Но Веена продължава да твърди, че Прерна е направила много за Анураг, и се оплаква, че семейство Басу е поискало от Прерна да напусне къщата. Тя е забелязала, че Анураг изглежда доста щастлив, когато е с Прерна. Веена помоли Мохини да се отнася добре с Прерна, защото тя носи в утробата си внука на Мохини.

Ядосана от обвиненията на Веена, Мохини избухва в гняв и моли Веена да мълчи. Шивани защитава майка си, като казва, че навиците на хората могат да се променят, но не и мисленето им. Ниведита също се ядосва на Шивани и казва, че Анураг никога не е споменавал, че детето в утробата на Прерна е негово. Веена отвръща на тези обвинения, като казва, че семейство Басу се съмняват в бащинството на бебето и за това тя никога няма да им позволи да видят лицето на бебето. Веена си тръгва от партито, а Прерна я пита защо си тръгва. Веена казва, че не се чувства комфортно с хората от високата класа там.

Анураг представя Комолика като своя съпруга на международния си бизнес партньор. Тя е много щастлива, но Прерна ѝ казва, че забравя, че той е представил Соналика за своя съпруга, а не Комолика. След това Анураг посещава дома на Прерна, за да разбере нещо за съпруга ѝ, като се сдобива със сватбения ѝ албум.

Комолика продължава да се подиграва на Прерна и я пита как се чувства сега, когато Анураг я нарича своя съпруга. Но Прерна контрира, че един ден спомените на Анураг ще се върнат. Комолика ѝ отговаря, че той няма да си върне спомените. Шивани се притече на помощ на Прерна, като каза, че е можела да покаже на Анураг снимките от годежа им и сватбената им.

Междувременно Ниведита пита къде е Анураг. Комолика му се обажда и той казва, че е отишъл в офиса, за да вземе документите. Но Прерна казва, че документите са при нея. Тогава Анураг моли Прерна да пази тези документи, докато той се върне. Комолика отново ѝ се подиграва, като казва, че я смята само за своя секретарка, но Прерна казва, че това е заради доверието му към нея. Мохини намира Прерна с документите и я пита какво прави там, докато партито е долу. Тя добавя, че никога няма да забрави как Прерна е напуснала Анураг и се е омъжила за Баджадж. Но Прерна възразява, че е направила всичко това, за да спаси Анураг. Въпреки всичко Мохини смята, че Соналика е по-добра от нея. Мохини обвинява Прерна, че е изоставила Анураг, докато Соналика го е подкрепяла. Тя също така добавя, че Прерна се сближава с Анураг само заради парите му. Прерна отговаря, че не може да промени мисленето ѝ и че никога няма да напусне Анураг.

Анураг се опитва да отвори шкафа на Прърна с фиба за коса, за да намери сватбения ѝ албум.

Веена се притичва на помощ на дъщеря си, но Комолика съобщава, че парите от шкафа са откраднати. След това пита Прерна, дали ключовете от шкафа са били при нея, и хвърля вината върху Прерна. Соналика поема цялата вина върху себе си за това, че лично е поканила Прерна на тяхното парти и обвинява Анураг, че ѝ се е доверявал сляпо. Мохини също обвинява Прерна, че е откраднала парите. Тогава Веена моли Прерна и Шивани да си тръгнат, но Мохини ги кара да изчакат, тъй като е решила да се обади в полицията.

Шивани се обажда на Анураг, точно когато той се кани да разгледа сватбения албум на Прерна. Тя го моли да се прибере спешно, тъй като Прерна е обвинена в кражба на пари. Анураг подкрепя Прерна и казва на Шивани, че никога няма да се усъмни в лоялността на Прерна.

Мохини също така обижда Веена, че учи дъщерите си да мамят невинни хора и да им отнемат парите. Шивани моли Ниведита да овладее ситуацията, защото дори тя знае, че Прерна никога не би направила подобно нещо. Анупам защитава Прерна, но Мохини го моли да си затвори устата. Мохини казва на Прерна, че е наследила от майка си да мами хората. Прерна моли Нивидита да държи семейството си настрана от всичко това. Ниведита казва, че е проверила цялата къща, но никъде не е намерила парите. Комолика подкрепя Мохини в обидите ѝ към семейство Шарма и ги нарича нещо, което кара Веена да осъзнае, че това са думите, използвани от Комолика.

Анураг е на път да спаси Прерна от тази абсурдна ситуация, но попада в задръстване. Влизат полицаите и Шивани им съобщава, че Прерна е бременна. Жените полицаи я арестуват, но Анураг се появява и я спасява от тази ситуация.

Епизод 106 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 2 август 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153