Актуално Какво ще се случи...

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 101

Добави коментар

Анураг прави Прерна своя лична секретарка! Комолика иска да отиде на меден месец с Анураг! Вижте какво ще се случи в епизод 101 на индийския сериал “Изпитанията на живота”.

Анураг представя на полицаите записите от видеокамерите и ги пита дали може да отведе Прерна. Полицаите казват на Анураг, че някой от компанията му се опитва да опетни имиджа на Прерна. Анураг предлага на Прерна да хапне нещо от столовата и я уверява, че винаги ще бъде до нея и ще я направи своя лична секретарка. Първоначално Прерана отказва, като казва, че се е отказала от поста си, но Анураг казва, че тя може да работи с него, докато не намери неин заместник.

Анураг отвежда Прерна в дома си, а Мохини е шокиран, когато чува, че синът му е довел Прерна. Ниведита чува как Комолика поздравява приятелката си Тапур за годежа ѝ и се шокира, защото не е разкрила тези подробности на никого. Тогава Комолика казва на Нивида, че Мохини ѝ е съобщила.

Комолика празнува задържането на Прерна в затвора, като играе "sindur khela" и си припомня сцените, в които Прерна е трябвало да се сблъска с унижения, а полицаите са я арестували. Преди обаче Комолика да успее да отпразнува това напълно, Анураг влиза в къщата с Прерна. Въпреки нежеланието на Прерна, той я принуждава да дойде с него, тъй като сега тя е негова лична секретарка.

Комолика е много ядосана, когато вижда Анураг и Прерна заедно. Тя се пита как е възможно Прерна да бъде освободена толкова бързо от затвора и кой е платил гаранцията за нея. Анураг я представя на семейството и казва на Мохини и Ниведита, че Прерна е негова лична секретарка и те ще трябва да работят заедно в къщата.

Бащата на Анураг, Молой, идва и се извинява на Прерна за трудностите, през които е трябвало да премине семейството ѝ. Без да може да разбере в какъв контекст говори, Анураг изглежда объркан. След това Молой моли Анураг да я закара до вкъщи, тъй като вече е твърде късно.

Мохини е напълно шокирана, когато вижда как Прерна и Анураг влизат заедно в къщата им. Комолика също не може да повярва на очите си. Ниведита все още не е сигурна дали да се радва на завръщането на Прерна, или да се чувства потисната.

Мохини е усмихната пред Анураг и отвежда Прерна в един ъгъл, като казва, че има подарък за майка ѝ. Мохини пита Прерна защо се е върнала в живота на сина ѝ, въпреки че е знаела, че това ще се отрази зле на здравето на Анураг. Прерна казва на Мохини, че те са предопределени да бъдат един с друг и затова тя продължава да се сблъсква с него. Тъй като Прерна е бременна, Мохини се възползва от ситуацията и я моли да не работи, но Анураг настоява Прерна да работи като негова лична секретарка, докато не намери неин заместник.

Комолика е смаяна от всичко това и несигурността ѝ достига своя връх. Мохини уверява Комолика, че Прерна няма да се върне в живота на Анураг, но Комолика не е в настроение да повярва. Тя моли Мохини да поговори с бащата на Анураг, Молой, за цялата тази ситуация. Мохини се обръща към Молой и го обвинява, че е пристрастен към Прерна и я обвинява, че носи детето на г-н Баджадж, а не на Анураг. Молой намира това за отвратително и удря Мохини.

Комолика обещава да съсипе живота на Басу и да убие нероденото дете на Прерна. Тя се ядосва, че Анураг създава граница с възглавници на леглото ѝ и блъфира Мохини да влезе в стаята им и да премахне тази граница между тях. Тя предлага да отидат на меден месец и Мохини се съгласява.

Мохини настоява Анураг да отиде на меден месец със Соналика и да я опознае по-добре. Анураг не желае да замине и казва, че току-що се е присъединил към компанията и трябва да се занимава с бизнеса. Мохини казва, че ще украси спалнята му за него и Соналика.

Прерна влиза в имението на Басу и Соналика чупи перлената ѝ гривна. Когато Прерна казва, че ще извика помощници, за да я почистят, тя ядосано казва, че това е нейната къща и тя ще извика "слугата". Мохини също се разстройва, като вижда Прерна, и ѝ нарежда да украси стаята на Анураг и Соналика за медения им месец. Прерна категорично отказва и казва, че не е слугиня в тази къща. На това Мохини казва, че ако не ѝ се подчини, последиците ще бъдат още по-тежки. След това тя отива в банята, която е прикрепена към стаята на Анураг, и го намира да си мие ръцете в мивката.

Анураг я вижда там и я моли да не се притеснява, защото изглеждала притеснена. Анураг вижда коремчето ѝ и я пита за съпруга ѝ. Без да може да разбере какво да каже, Прерна казва, че той не поддържа никакъв контакт с нея, но тя все още го обича. Освен това той пита Прерна защо е толкова привързан към нея, а тя случайно си порязва пръста.

След това Прерна продължава да украсява стаята. Тя губи равновесие и Анураг я хваща. Двамата падат на леглото, покрито с листенца от рози, а Соналика ги вижда и се разгневява.

Епизод 101 на индийския сериал “Изпитанията на живота” може да гледате от 13:30 часа на 26 юли 2021 по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Изпитанията на живота

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи във финалния епизод

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 156

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 155

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 154

“Изпитанията на живота” - какво ще се случи в епизод 153