Шоу

Комиците

bTV • 0/5

“Комиците” е седмично комедийно телевизионно шоу, което се излъчва всеки петък от 21 часа по бТВ.

В продължение на един час, зрителите на бТВ се забавляват със скечовете, песните и забавните коментари на едни от най-добрите български актьори, певци, шоумени.

Отдавна българският телевизионен зрител е “уморен” от предавания, които го наставляват, поучават и се опитват “в прав текст” да формират в него мнения, позиции и оценки. Разбира се и “Комиците” имат своите оценки и послания, но те ги отправят към зрителите по един забавен начин, чрез средствата на сатирата, иронията, пародията, комедията.


Създател и продуцент на шоуто е “Дрийм тийм пръдакшънс”.

Основните актьори в “Комиците” са: Любо Нейков, Кръстю Лафазанов, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев и Петьо Петков – Шайбата.

Гости - сред публиката на всяко предаване присъстват и специални гости на “Комиците”. Това са публично известни хора – министри, депутати, журналисти, социолози, спортисти, певци, актьори и т.н.

Любопитното за зрителите на “Комиците” е не само появата на тези известни хора в предаването, а начина, по който актьорите ще ги провокират или ще ги “включат в играта”, как ще ги пародират или иронизират и то в тяхно присъствие пред очите на публиката. Реакциите на гостите са различни и винаги много любопитни за зрителите.

Сайта на “Комиците

Още за Комиците

17:00
25.04.2018
Комиците и приятели 2018 - комедийно шоу
22:00
25.04.2018
Комиците и приятели - комедийно шоу
09:00
26.04.2018
Комиците и приятели 2018 - комедийно шоу

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Комиците (3 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg