Актуално В програмата

Програмата на bTV с нов облик от 1 септември

Добави коментар

Два хитови формата, любими предавания с нова визия, ден и час и премиерни касови филми изграждат праймтайма на bTV

Два хитови формата, любими предавания с нова визия, ден и час и премиерни касови филми изграждат праймтайма на bTV

Тази есен телевизионните зрители ще имат възможността да се насладят на двата най-успешни световни формата –Survivor” и „The Voice Of, които от средата на месец септември ще се излъчват в праймтайма на bTV.

Survivor Камбоджа

На 15 септември от 20:00 часа българските зрителите ще станат свидетели на старта на по-силния от всеки, пети сезон на екстремното риалити -Survivor Камбоджа”.

Гласът на България

Броени дни след него ще стартира и най-гледаното музикално шоу –Гласът на България”. Предаването, в което само гласът има значение, ще стартира на 21 септември от 20.00 часа, но ще изненада зрителите с втори епизод веднага на следващия ден, 22 септември.

Преди обед

Преди голямото завръщане на двата световни формата в ефира на bTV, от 1 септември  поетапното стартират и всички ключови предавания на bTV за новия телевизионен сезон. Първи ще поздравят зрителите от екипа на Преди обед, които тази есен ще бъдат 30 минути повече със зрителите на медиата – от 9.30 до 12.00 часа. От първата седмица на месеца в обичайния си час се завръща иШоуто на Слави”.

През уикенда първи ще се завърнат предаванията „Тази събота” и „Тази неделя” с водещи Мариана Векилска и Диана Любенова. На 6 септември към тях ще се присъедини и Жени Марчева. По този начин палитрата от теми и събеседници ще стане още по-богато и професионално представена.

Комиците

Дебют в нов ден и час ще направят две от най-гледаните предавания на медиата –Комиците” и „120 минути”.

От 6 септември комедийното шоу Комиците”  ще се излъчва всяка събота от 22 часа, а публицистичното предаване с водещ Светослав Иванов ще се излъчва от 7 септември всяка неделя от 17.00 часа и ще изненада зрителите с нова концепция.

На следващия ден, 8 септември, от 17.30 часа „Лице в лице със зрителите отново ще застане и Цветанка Ризова.

Cool

На 13 септември по bTV се завръщат „Cool…T” с Петя Дикова и уникалният социален проект Предай нататък” с водещ Наталия Симеонова. В четвъртия сезон на предаването зрителите ще видят още повече позитивни и слънчеви истории.

„Последни” на 21 септември ще се завърнат  Меги и Нели с тяхното предаване Търси се”.

Не само с качествени програми, но и с богато филмово разнообразие ще започне есенният сезон по bTV. Сред хитовите заглавия са „Отбранителна линия”, „Невъзможно бягство”, „Вътрешна афера”, „Чужденецът”, „Мисия Лондон” и други.

Вижете програмата bTV>>>

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Търси се , Тази събота , Тази неделя , Преди обед , Предай нататък , Лице в лице , Комиците , Гласът на България , Survivor , COOL…T

Пеещ доктор, таксиджия и фармацевт превземат „Гласът на България“ тази неделя

Осмият сезон на "Гласът на България" стартира тази неделя

Меги и Нели посрещат Николаос Цитиридис на 5 септември в новия дом на „Търси се“

„Гласът на България“ стартира на 12 септември

Вълнуващи срещи със съвременни просветители във великденската програма на bTV

В програмата:

02:40 27.09.2021
Тв програма bTV
05:30 27.09.2021
Тв програма bTV