Актуално В програмата

Какво ново в есенния тв сезон на bTV?

Добави коментар

Есенният телевизионен сезон на bTV започва с ново съдържание, възраждане на традиции, човечност и емоции

Харизматичното трио водещи Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова се завръща в ефира на bTV на 10 септември, точно в 8:00 часа, за да покажат на зрителите на „Тази събота” и „Тази неделя” любопитните истории на популярните и „невидимите” герои на нашето съвремие в приятна женска компания.

„Тази събота” и „Тази неделя”

 

В работната събота от 11:00 часа Петя Дикова ще представи актуалните новини за звездите от развлекателната индустрия в първото лайфстайл издание за сезона на "COOL…T”. Зрителите на bTV ще видят най-новия музикален проект на сексапилната Камелия, репортаж от Амстердам дни преди голямото шоу у нас на петкратния DJ №1 в света Армин ван Бюрен, както и специално интервю с един от най-популярните поп певци в света - Фейди.

'COOL…T”

 

В неделния следобед на 11 септември от 17:00 часа екипът на „120 минути” и Светослав Иванов ще стартират четвъртия сезон на предаването с нови рубрики, ексклузивни гости и срещи от цял свят. Сред първите герои с необикновени истории ще се наредят един от оцелелите от ада на кулите-близнаци в Ню Йорк, българският учен Евгени Делев, който може да проследи родословното дърво на човек до 5 хиляди години назад, президентът от 1997 до 2002 година Петър Стоянов и вечното момиче на българското кино – Катерина Евро, която празнува 60-годишен юбилей.

„120 минути”

 

Точно в 20:00 часа в неделния 11 септември, във втория сезон на най-българското риалити „Фермата” по bTV своя дебют ще направят 19 „герои на новото време”. Вълнуващият телевизионен формат ще предизвика популярни и непознати родолюбци да докажат колко силна е връзката на българина със земята и колко важни за него са битът, културата и традициите.

„Фермата”

 

На 12 септември ще стартират новите сезони на ежедневните предавания „Лице в лице” от 17:30 часа, забавното семейно състезание „Мама готви по-добре” от 18:00 часа и емблематичното вечерно токшоу „Шоуто на Слави” от 22:30 часа.

„Мама готви по-добре”

Цветанка Ризова ще дискутира най-важните, горещи и спорни теми, свързани със събитията и героите на деня, а Александър Сано и Chef Георги Матев ще наблюдават роднинските сблъсъци на медийни и немедийни семейства.

„Шоуто на Слави”

Екипът на Слави Трифонов ще остане верен на традициите с атрактивни актьорски вечери и злободневна сатира.

Цветанка Ризова

 

Екипът на „Папараци” ще се завърне към разкриването на любопитните и не винаги толкова героични моменти на VIP личностите на 18 септември от 22:30 часа.

„Папараци”

 

На 24 септември от 15:00 часа позитивният следобеден „Мармалад”  ще постави любими артисти и общественици пред куп забавни предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни. Радост Драганова и Димитър Павлов са подготвили куп изненади за зрителите на bTV в третия сезон на предаването – нови визии, рубрики и водещи.

„Мармалад”

 

Веднага след тях, от 17:00 часа на 24 септември, своя дебют ще направи и предаването за социални разследвания „Карбовски: Втори план”. В него всяка събота водещият Мартин Карбовски ще прави дълбочинен разрез на човешките истории и контрастите на различния начин на живот.    

„Карбовски: Втори план”

 

На 25 септември от 11:00 часа зрителите на bTV ще могат да видят и новите епизоди на позитивното портретно шоу „Търси се”. Водещите Меги и Нели обещават още по-емоционални срещи със съвременните публични личности, техните семейства и близки в ново и комфортно студио.

Но това няма да бъде всичко – през есента телевизионните вечери ще предложат на аудиторията още приятни изненади с нов прочит на любимото комедийно шоу „Комиците и приятели”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Фермата , Търси се , Тази събота , Тази неделя , Папараци , Мармалад , Мама готви по-добре , Лице в лице , Комиците , Карбовски: Втори план , COOL…T , 120 минути

Теодора Дякова напусна „Фермата“ след инфарктен женски дуел

Виктор Каров отпадна от „Фермата“ след зрелищен дуел

Цветелина Лозанова напусна „Фермата“

Родолюбецът Чавдар Христанов падна на Арената във „Фермата“

Красимира Дамянова напусна „Фермата“