Актуално В програмата

Какво ново в есенния тв сезон на bTV?

Добави коментар

Есенният телевизионен сезон на bTV започва с ново съдържание, възраждане на традиции, човечност и емоции

Харизматичното трио водещи Мариана Векилска, Жени Марчева и Диана Любенова се завръща в ефира на bTV на 10 септември, точно в 8:00 часа, за да покажат на зрителите на „Тази събота” и „Тази неделя” любопитните истории на популярните и „невидимите” герои на нашето съвремие в приятна женска компания.

„Тази събота” и „Тази неделя”

 

В работната събота от 11:00 часа Петя Дикова ще представи актуалните новини за звездите от развлекателната индустрия в първото лайфстайл издание за сезона на "COOL…T”. Зрителите на bTV ще видят най-новия музикален проект на сексапилната Камелия, репортаж от Амстердам дни преди голямото шоу у нас на петкратния DJ №1 в света Армин ван Бюрен, както и специално интервю с един от най-популярните поп певци в света - Фейди.

'COOL…T”

 

В неделния следобед на 11 септември от 17:00 часа екипът на „120 минути” и Светослав Иванов ще стартират четвъртия сезон на предаването с нови рубрики, ексклузивни гости и срещи от цял свят. Сред първите герои с необикновени истории ще се наредят един от оцелелите от ада на кулите-близнаци в Ню Йорк, българският учен Евгени Делев, който може да проследи родословното дърво на човек до 5 хиляди години назад, президентът от 1997 до 2002 година Петър Стоянов и вечното момиче на българското кино – Катерина Евро, която празнува 60-годишен юбилей.

„120 минути”

 

Точно в 20:00 часа в неделния 11 септември, във втория сезон на най-българското риалити „Фермата” по bTV своя дебют ще направят 19 „герои на новото време”. Вълнуващият телевизионен формат ще предизвика популярни и непознати родолюбци да докажат колко силна е връзката на българина със земята и колко важни за него са битът, културата и традициите.

„Фермата”

 

На 12 септември ще стартират новите сезони на ежедневните предавания „Лице в лице” от 17:30 часа, забавното семейно състезание „Мама готви по-добре” от 18:00 часа и емблематичното вечерно токшоу „Шоуто на Слави” от 22:30 часа.

„Мама готви по-добре”

Цветанка Ризова ще дискутира най-важните, горещи и спорни теми, свързани със събитията и героите на деня, а Александър Сано и Chef Георги Матев ще наблюдават роднинските сблъсъци на медийни и немедийни семейства.

„Шоуто на Слави”

Екипът на Слави Трифонов ще остане верен на традициите с атрактивни актьорски вечери и злободневна сатира.

Цветанка Ризова

 

Екипът на „Папараци” ще се завърне към разкриването на любопитните и не винаги толкова героични моменти на VIP личностите на 18 септември от 22:30 часа.

„Папараци”

 

На 24 септември от 15:00 часа позитивният следобеден „Мармалад”  ще постави любими артисти и общественици пред куп забавни предизвикателства, за да разкрият неподозирани свои лица, умения и тайни. Радост Драганова и Димитър Павлов са подготвили куп изненади за зрителите на bTV в третия сезон на предаването – нови визии, рубрики и водещи.

„Мармалад”

 

Веднага след тях, от 17:00 часа на 24 септември, своя дебют ще направи и предаването за социални разследвания „Карбовски: Втори план”. В него всяка събота водещият Мартин Карбовски ще прави дълбочинен разрез на човешките истории и контрастите на различния начин на живот.    

„Карбовски: Втори план”

 

На 25 септември от 11:00 часа зрителите на bTV ще могат да видят и новите епизоди на позитивното портретно шоу „Търси се”. Водещите Меги и Нели обещават още по-емоционални срещи със съвременните публични личности, техните семейства и близки в ново и комфортно студио.

Но това няма да бъде всичко – през есента телевизионните вечери ще предложат на аудиторията още приятни изненади с нов прочит на любимото комедийно шоу „Комиците и приятели”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Шоуто на Слави , Фермата , Търси се , Тази събота , Тази неделя , Папараци , Мармалад , Мама готви по-добре , Лице в лице , Комиците , Карбовски: Втори план , COOL…T , 120 минути

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Трима мъже и три жени на големия финал на „Фермата“

Лилия Ел Абани се сбогува с „Фермата“ 9 на метри от финала

Шестима ще се борят на големия финал на „Фермата“

Актрисата Присияна Люцканова приключи играта си във „Фермата“