bTV

Ники Сотиров е адвокат в „Седем часа разлика” по bTV

bTV • От 0/5

Ники Сотиров е адвокат в „Седем часа разлика”. Тази седмица поредицата отново ще бъде излъчена в събота, 29 октомври, от 20:00 часа

Нина Роси се прибра в България

Нина Роси се прибра в България по нареждане на своя покровител – Милото. Той й обеща една много добра сделка, но цената, която трябва да плати, никак не е малка. У нея започват да се прокрадва несигурност дали е готова да изпълни условията по сделката. Какво предлага Милото на Нина Роси, какво ще поиска в замяна от нея и ще се съгласи ли тя, ще стане ясно тази събота, 29 октомври, от 20:00 часа по bTV.

свързва с адвоката Пол Станкоф

След пристигането си в Ню Йорк, Мая продължава да не говори с никого. Таня не спира да се притеснява за дъщеря си, а Боян се захваща да уреди документите на племенницата си, като се свързва с адвоката Пол Станкоф (Ники Сотиров). свързва с адвоката Пол СтанкофМеждувременно в София, въпреки недоумението на Гончев, Таня продължава да покровителства и да работи с Милото. За нея е важно той да продължи да й вярва и да не заподозре за нейното предателство с Иванов.

Карлов разбира за липсата на пистолета и подозренията му веднага падат върху двамата му внуци.Ще си признае ли Тео, че с Явор са взели оръжието или двамата няма да позволят на нищо и никой да провали плана им за отмъщение, ще стане ясно в следващите епизоди на „Седем часа разлика”, тази събота, 29 октовмри, от 20:00 часа по bTV.

Още за Седем часа разлика

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg