Актуално Какво ще се случи...

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

Добави коментар

Тази есен bTV Media Group припомня любимите заглавия от българските сериали - „Стъклен дом”, „Седем часа разлика” и „Столичани в повече”

Тази есен bTV Cinema, bTV Lady и bTV Comedy ще припомнят на зрителите три от любимите заглавия от българските сериали - Стъклен дом”, „Седем часа разлика” и „Столичани в повече”.

Седем часа разлика

Емблематичните герои от семейната сага с криминални елементи Седем часа разликаще се завърнат в ефира на bTV Cinema на 13 септември, за да покажат независими от разстоянията власт, корупция и любов между Ню Йорк и София. Сред героите на поредицата, вдъхновени от реални личности, изпъкват висш съдия, руски мафиот и собственик на българско заведение в Америка, млад и неподкупен прокурор, емблематичен бизнесмен. Но съдбите на всички се преплитат, за да заинтригуват зрителя с неочаквани обрати и смъртоносни конфликти. „Седем часа разлика” ще се излъчва по bTV Cinema всеки уикенд от 18:00 до 21:00 часа.

Стъклен дом

От 29 септември в 22:00 часа bTV Lady ще припомни историята на Касабови, Жекови, Атанасови и Ставреви в телевизионния хит Стъклен дом”. Няколко поколения от най-влиятелните семейства в България, събрани от работното, но и лично ежедневие под покрива на столичен мол, ще преминат през драматични ситуации, любов и интриги, за да стигат дори до комични и забавни моменти. В първата мащабна телевизионна кинопродукция на bTV зрителите ще се насладят не само на съвременен, реалистичен и изпълнен с много динамика сюжетът, заснет според световните стандарти, но и на майсторското изпълнение на някои от най-популярните български актьори. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден.

Столичани в повече

През октомври bTV Comedy ще забавлява зрителите си с всички епизоди на комедийна драма  Столичани в повече”. Забавните случки в непрестанната война между Чаканови и Лютови отново ще се завихрят в село Извор, за да припомнят постоянния стремеж към власт и социално израстване, забранените любовни трепети и битката между църквата и кръчмата в неповторим комедиен сюжет с ярки персонажи, отлична актьорска игра и най-високо качество на продукцията.

А изненадите и забавлението със завръщането на сезона на българските сериали тепърва предстоят.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Столичани в повече , Седем часа разлика

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“