TLC

„Кралят на тортите“ се завръща с нови кулинарни изкушения по TLC

0/5

„Кралят на тортите“ се завръща с нови кулинарни изкушения по TLC

Бъди Валастро и екипът от пекарната са отново на линия! Те създават дори още по-изтънчени и вкусни творения, а в кухнята става по-горещо от всякога. Виж новите кулинарни вълшебства в „Кралят на тортите“ от 11-и февруари, в 22:00 часа по TLC.

 

 

Сред колоритните сладкарски произведения през този сезон ще видим класически робот за галасъбитие в чест на най-модерния робот в света. И още: кивита (и птицата, и плодът) се появяват върху торта, за да уловят духа на Нова Зеландия. По-късно цялото семейство се събира за Деня на майката, за да почете Мама Валастро, а Бъди води курс по украсяване на торти за майки и дъщери, за да отбележи този специален ден.

 

Добави описание

 

Тези и още много други невероятни печива ще откриете в новите епизоди на „Кралят на тортите“ от 11-и февруари по TLC.

Още за Кралят на тортите

05:12
27.05.2018
Кралят на тортите: Великденски печива (Cake Boss: Easter Basket Case) Този сезон Кралят на тортите става още по-вълнуващ- Бъди прави на пръв поглед невъзможни торти, докато се справя с многобройните поръчки в пекарната на Карло.
05:36
27.05.2018
Кралят на тортите: Огън и лед (Cake Boss: Fire and Ice) Този сезон Кралят на тортите става още по-вълнуващ- Бъди прави на пръв поглед невъзможни торти, докато се справя с многобройните поръчки в пекарната на Карло.
06:00
27.05.2018
Кралят на тортите: Ужасии (Cake Boss: Hair Raising) Този сезон Кралят на тортите става още по-вълнуващ- Бъди прави на пръв поглед невъзможни торти, докато се справя с многобройните поръчки в пекарната на Карло.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg