Discovery Channels

Discovery Channel с премиера на „Строеж сред пущинаците“

Discovery Channel • 0/5

Discovery Channel с премиера на „Строеж сред пущинаците“

Десет от най-уважаваните експерти по примитивни технологии ще докажат кой от тях може да построи дом и да оцелее навсякъде от 3-ти декември

В САЩ се заражда елитна субкултура от строители в пустошта - мъже и жени с умения да оцелеят в дивата природа, които се състезават, за да докажат кой сред тях може да си построи дом и да оцелее навсякъде. Новата поредица на Discovery Channel – „Строеж сред пущинаците“, проследява десет от най-уважаваните експерти по примитивни технологии по време на ексклузивната им среща в пустошта. Там те ще се предизвикват взаимно с опити да създадат нови креативни дизайни и техники.

  • Дали ще се справят, ще разберем в „Строеж сред пущинаците“ от 3-ти декември, в 20:00 часа по Discovery Channel.

Използвайки само ресурсите, достъпни в района, два екипа от конкурентни строители ще имат една седмица да съберат суровите материали, да създадат или открият инструментите, от които се нуждаят и да завършат постройката. От изграждането на водоустойчив подслон и направата на инструменти до завършения градеж, те представят делото си на останалите от групата, които ги оценяват според уменията им в дизайна, техниката, креативността и новаторството.

Discovery Channel с премиера на „Строеж сред пущинаците“

  • Дали, обаче, липсата на модерни инструменти и съоръжения няма да се окаже прекалено голяма пречка?

Състезателите правят каквото се налага, за да разпространят и увеличат това древно познание и да останат на върха в своята област - но победителят ще е само един. Не пропускайте тежкото съревнование в „Строеж сред пущинаците: от 3-ти декември, в 20:00 часа.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg