За звездите

Елен Колева: Обичам Александър и не го крия

0/5

Елен Колева
Елен Колева

Актрисата Елен Колева гостува в ефира на "Преди обед" по bTV и сподели, че разочарованието, което изпитвала към бившия си партньор майонезения бос Александър Найденов е останало в миналото.

"Много си го обичам и го казвам, няма какво да крия", заяви актрисата и допълни: "Ако ме питате дали живеем заедно – не, но ние винаги ще бъдем свързани."

Макар по всичко да личи, че двамата бивши влюбени продължават да изпитват силни чувства един към друг, те твърдят, че вече не са заедно. Елен Колева отказа да сподели каква е причината за това.

"Въпрос на наш избор е", каза брюнетката.

Елен се шегува за смяната на името си и последвалите събития в живота й - тръгнало и да е рогоноска. Актрисата  всъщност се казва Елена и близките й я наричат Льони. Още като ученичка обаче си навила на пръста, че стане ли актриса и ще си смени името на Елен.

Още за Елен Колева, Преди обед

09:30
13.07.2020
Преди обед - токшоу с водещи Десислава Стоянова и Александър Кадиев
10:00
13.07.2020
Чужденецът - комедия, романтичен (България, 2012), режисьор Ники Илиев, в ролите: Георги Кадурин, Любомир Ковачев, Саня Борисова, Ники Илиев, Катрин Готие, Елен Колева, Валентин Гошев, Асен Блатечки, Кристоф Ламбер и др.
02:30
14.07.2020
Преди обед

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg