Eкшън

Макгайвър | MacGyver - Сезон 1

0/5

Макгайвър | MacGyver - Сезон 1
Макгайвър | MacGyver - Сезон 1 © FOX

"Макгайвър", нов прочит на идеята на класическия сериал, е приключенска екшън драма за двайсет и няколко годишния Ангъс Макгайвър – Мак, който създава тайна организация в американското правителство и използва изключителния си талант за нетрадиционно решаване на проблеми и солидните си научни познания, за да спасява животи.

Към екипа му в рискованите мисии по света се присъединяват бунтарят и бивш агент на ЦРУ Джак Долтън и Патриша Торнтън, бивш агент на терен и настоящ оперативен директор, както и Райли Дейвис, непредвидим хакер с чип, имплантиран в рамото.

У дома Макгайвър се забавлява с амбициозния си съквартирант Уилт Бозър. Под закрилата на Отдела за външни работи, Макгайвър поема отговорността да спаси света, въоръжен до зъби с всякакви ресурси – на практика малко повече от дъвка и кламер.

С участието на:

Лукас Тил (Ангъс Макгайвър - Мак)
Джордж Ийдс (Джак Долтън)
Сандрин Холт (Патриша Торнтън)
Джъстин Хайърс (Уилт Бозър)
Тристин Мейс (Райли Дейвис)

14:25
20.10.2020
Макгайвър - Докато Мак и Райли са под прикритие в Кодекс, надявайки се да спрат организацията отвътре, тяхната мисия, обаче, е прекъсната, когато Ръс, Деси и екипът на Феникс се опитват да предотвратят задействане на оръжие за масово изтребление.

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Макгайвър | MacGyver - Сезон 1 (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg