Криминални

Лоши момичета | L.A.'s Finest

0/5

Лоши момичета | L.A.'s Finest

Кой е казал, че само момчетата могат да бъдат лоши? Със сигурност не и Джери Брукхаймър, който заедно със Sony Pictures Television пренесе „лошите си момчета“ на малкия екран, но с две съществени разлики – този път двете корави ченгета са представителки на нежния пол, а вместо в Маями, действието се развива в Лос Анжелис.

 

Добави описание

 

В главните роли ще видим Габриел Юниън като Сид Бърнет – всъщност сестрата на Маркъс Бърнет от „Лоши момчета“ 2 и Джесика Алба, която играе полицай Нанси Маккена.

 

„На хартия, Сид звучеше като наистина кораво ченге, макар и съвсем в началото на кариерата си, но на екрана излезе така, сякаш е изтеглила късата клечка.“, сподели Габриел Юниън по повод идеята за завръщането на Сид на екрана.

Добави описание

 

„Тя е по-малката сестра на Маркъс и гадже на Майк Лаури и изглеждаше съвсем надеждно ченге от Агенцията по контрол на наркотиците, а накрая се оказа, че брат ѝ и гаджето ѝ трябва да я спасяват. Е, аз не се примирих с това, защото през цялото време смятах, че Сид заслужава повече. Исках да създам нова история, вътре във вселената „Лоши момчета“, където Сид си партнира с равностойна във всяко едно отношение загадъчна мацка и ако някой ще спасява някого, то ние ще се спасяваме една друга. С тази идея потърсих Джери Брукхаймър, който за моя огромна радост веднага я хареса!“


Накратко сюжета: Сид Бърнет - последно забелязана в Маями да разбива могъщ наркокартел, изглежда е оставила сложното минало зад гърба си, за да стане следовател от лосанжелиската полиция.  Нейна партньорка е Нанси Маккена - работеща майка, чийто живот също никак не е лесен.

 

Добави описание


Преследвайки най-опасните престъпници в Лос Анджелис, докато пренебрегват правилата и ограниченията на скоростта, Сид и Нанси се превръщат в сила, с която трябва да се съобразяват и другите пазители на реда, но най-вече тези отвъд закона!


Премиерата е на 27-ми април, понеделник от 21:00 по AXN.

Още за Лоши момичета

13:35
24.09.2020
Лоши момичета сезон 1, епизод 12, екшън, комедия, САЩ, 2019
18:05
24.09.2020
Лоши момичета сезон 1, епизод 13, екшън, комедия, САЩ, 2019
13:35
25.09.2020
Лоши момичета сезон 1, епизод 13, екшън, комедия, САЩ, 2019

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Лоши момичета | L.A.'s Finest (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg