Eкшън

Изкуствен интелект

0/5

Изкуствен интелект

Главният герой в сериала "Изкуствен интелект" е специалният агент Гейбриъл Вон. Неговата роля е поверена на Джош Холоуей от „Изгубени”, където той си печели славата на един от най-сексапилните актьори.

В сериала "Изкуствен интелект" Джош Холоуей е първият жив суперкомпютър – най-важната технология, но и най-голямото тайно оръжие на американското правителство. Той влиза в образа на Гейбриъл – на пръв поглед таен агент на американското кибер звено към Националната агенция за сигурност. Малцина обаче знаят, че той е и първият в света агент с имплантиран свръхмодерен компютърен чип, чрез който има достъп до всички електронни устройства в близост до него. Със своя суперкомпютър в главата, Гейбриъл може да проникне във всяка една мрежа и система и да намери информацията, която му е нужна.

В борбата срещу престъпниците Холоуей далеч не е сам. Част от кибер екипа му са две дами, които българските зрители познават повече от добре. Звездата от „От местопрестъплението” – Мардж Хелгенбергер – или просто Катрин, някогашната дясна ръка на Лорънс Фишбърн, тук влиза в ролята на големия бос – тя надзирава мисиите на екипа и е водещата фигура в операциите, в които Холоуей смело се забърква.

Другата ключова жена в "Изкуствен интелект" е Меган Ори (Руби/Червената шапчица от "Имало едно време”) – сексапилната брюнетка е неизменният партньор на Хололуей и човекът в Тайните служби, който не само има мисията да пази гърба му, но така също и да внася здрав разум в понякога безразсъдното му и рисковано поведение. Двамата заедно обаче ще се окажат перфектният тандем в разплитането на топ секретни операции и специални разузнавателни мисии.

Още за Изкуствен интелект

23:00
20.10.2020
Човекът от бъдещето: Изкуствен интелект
02:00
21.10.2020
Човекът от бъдещето: Изкуствен интелект
05:00
21.10.2020
Човекът от бъдещето: Изкуствен интелект

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Изкуствен интелект (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg