Актуално В програмата

Тази събота в bTV Репортерите: Как може да станеш обвиняем за престъпление, извършено от друг

Добави коментар

Росен Цветков по следите на трафикантите на мигранти

Как може да станеш обвиняем за престъпление, извършено от друг, разказва съботното издание на bTV Репортерите. Разследващият журналист на bTV Росен Цветков и операторите Любен Кацаров и Петър Джанаваров тръгват отново по следите на трафикантите на мигранти.


Разследването ще насочи вниманието към проблемa на десетки българи в цялата страна, които са заплашени от тежки присъди и затвор в Гърция, след като, без да подозират, са продали автомобилите си на каналджии.


Кои са истинските измамници и защо родните и гръцките власти не ги търсят? Как управителят на една от най-големите компании за коли под наем у нас също стана тяхна жертва? Коя е причината затворите в южната ни съседка да са препълнени с българи в последните 3 години? Зрителите ще получат отговорите тази събота веднага след централната емисия на bTV Новините.


bTV Репортерите е специална рубрика за задълбочени разследвания и репортажи на журналистите на bTV, която от септември 2008 г. е част от централната емисия на bTV Новините в събота и неделя. Филмите на bTV Репортерите всяка година печелят множество журналистически награди не само от български фестивали, но и от най-престижните международни конкурси. Продуцент на рубриката е главният редактор на bTV Новините Гена Трайкова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: bTV Репортерите

bTV започва новия сезон с нови лица, формати и предизвикателства

Актуалните предавания на bTV преминават в лятна схема през юли и август

Тази събота в bTV Репортерите: Аз съм БУРНЕША.

Спортът като мост между света на тишината и този на любовта - в bTV Репортерите

bTV Репортерите: Едно денонощие очи в очи с коронавируса, болните и техните спасители