Търси се...

Бойко Кръстанов в „Търси се…”- тази неделя, 10 юни от 11:00 часа по bTV

bTV • От 0/5

Бойко Кръстанов пее, рецитира и показва футболни умения  в „Търси се…”- тази неделя от 11:00 часа по bTV

Бойко Кръстанов  в „Търси се…Младият актьор от сериала „Стъклен дом” – Бойко Кръстанов, ще е гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” - тази неделя, 10 юни, от 11:00 часа по bTV. Какво е да си звезда едва на 24 години и кои са препятствията в личния му свят – това ще разкрият семейството и най-близките му приятели.

Първата изненада за Бойко ще бъде актрисата Елена Петрова, която играе ролята на негова майка в култовата поредица. „Бойчето е безкрайно усмихнато момче, много внимателен и винаги съмняващ се в себе си. Не си позволява да показва емоциите си, но сме имали много дълбоки разговори, в които съм му давала съвети”, споделя Елена. Тя ще разкрие за зрителите на bTV един друг талант на Бойко – да пее и да имитира Васил Найденов, като го предизвика да изпълни в студиото на „Търси се…” песента „По първи петли”.

Най-емоционалната среща за младия актьор ще бъде с неговата майка – Весела, която ще сподели: „Най-много се радвам, че не е изгубил чистотата си и чувството си за справедливост.

Бойко Кръстанов  в „Търси се…Имаме много силна връзка и аз съм се опитвала да му влияя в определени периоди, но той сам избра театъра”. От почти 2 години Бойко живее самостоятелно и майка му ще признае, че все още й липсва присъствието му.

Тя ще провокира сина си да си спомни изречението, което пишел под всички нейни бележки, които му оставяла.
Самият Бойко ще признае в ефир голямата си обич и възхищение към нея и няма да скрие сълзите си от вълнение. За първи път пред Меги и Нели той ще говори за отношенията с баща си и за това как е преживял загубата му преди малко повече от година.

Какво от детето в себе си е запазил и до днес ще разкаже по-големият брат на актьора – Георги.
„Като малък съм го взимал от яслата, водил съм го на футбол, но като братя сме имали и сблъсъци. Сега се виждаме доста рядко, но споделяме всичко, което ни се случва”, разказва Георги. Той ще предизвика своя брат да покаже уменията си по футбол, тъй като това е голямата страст на Бойко.

Бойко Кръстанов  в „Търси се…

За актьорския му талант водещите ще дадат думата на неговия професор в театралната академия – Здравко Митков. Той ще върне своя ученик към стихотворението, с което е кандидатствал в НАТФИЗ и Бойко ще го изрецитира по уникално въздействащ начин. В „Търси се…” той ще се срещне и със своите асистенти от академията и някои от най-добрите си приятели. Какво към образа му ще добавят те, зрителите ще видят в неделя от 11:00 часа по bTV.

Още за Бойко Кръстанов, Търси се

16:40
24.05.2018
GRIP: Автомобилното шоу - Германия, поредица на списание за автомобили, 2007 г. - Търси се автомобил с повишена проходимост - Малките автомобили с повишена проходимост са предпочитани от много жени шофьори. Дали такива модели, които струват под 10 000 евр
07:00
27.05.2018
Ловци на къщи - Двойка от района на Бостън търси семейна ваканционна къща в Кейп Код - Андреа и Стив от района Бостън винаги са обичали Кейп Код. Сега те решават да купят ваканционна къща във Фалмут. Двамата искат достатъчно пространство за себе си и за т
11:00
27.05.2018
Търси се… - токшоу с водещи Меги и Нели

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg